Det var ett tag sen jag köpte ett nagellack så kände att det var dags för någon ny färg, gick in på kicks och hittade detta från OPIs julkollektion Starlight. Bilden gör det rättvisa tycker jag det är svart med gul och silver glitter inbäddat. De har även 20% på OPI denna månad för klubbmedlemmar så för 124:- kan det bli ditt. Detta lack täckte otroligt bra och torkade snabbare än vanliga, kanske på grund av texturen. Jättefint nu till nyår eller liknande!

Detta är i färgen Center Of The You-Niverse och kommer från OPI.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Såhär såg jag ut igår då vi gick ut med några kompisar! Jag måste lösa problemet med att färgerna inte blir korrekta på bild, speciellt läpparna. Mina läppar var definitivt inte så rosa utan mer bruna! 

Ett tips till alla som använder sig av skimriga, glittriga eller liknande ögonskuggor är att spraya MAC fix+ på borsten efter ni tagit produkten, det blir mycket mer pigment av ögonskuggan då. 

Ansikte
Make Up Forever HD foundation - Y235
Nars Radient Creamy concealer - light 2 vanilla
Anastasia Cream Contour Kit - light
Mac prep + prime puder
Nars highlight blush - Tribulation

Ögon
MAC ögonskuggor - Blanc Type, Shroom, Honey Lust, Embark, Poppyseed, Sketch
Anastasia Brow Wiz - Dark Brown
Anastasia Dipbrow - Ebony
MAC Brow Set - Ebony
L'Oréal Volume Million Lashes maskara

Läppar
Charlotte Tilbury läppenna - Iconic Nude

Likes

Comments

​Enkelt och i varma rosa-tonade färger, men såklart ser det inte ut på bild som i verkligheten seriellt läpparna. På läpparna har jag MACs läppstift Verve som är betydligt mer brunt och inte så rött som på bilden.

Ansikte
NARS All Day Luminous
 Weightless foundation - Light 2 Mont Blanc
NARS Radient Creamy concealer -  Light 2Vanilla
Anastasia Cream Contour Kit - Light

Ögon
MAC eyeshadows - Blanc Type, Shroom, Star Violet, Embark, Haux
Anastasia Brow Wiz - Dark Brown
Anastasia Dipbrow Pomade - Ebony
Maybelline Lash Sensational maskara

Läppar
MAC satin lipstick - Verve

Likes

Comments

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Idag var det 20% på allt från Anastasia Beverly Hills på Kicks så tänkte varför inte passa på att köpa Cream Contour Kit. Jag har det i färgen light men som jag förstått det så fanns det en annan light i creamversionen men att de uppdaterat den till mer kalla färger och även ändrat paketeringen (sjukt snygg!). I denna palett får du tre highlightshades och tre contourshades som alla blir matta på huden.

Jämfört med puderversionen från samma märke är denna sjukt mycket mer pigmenterad och kan därför lätt bli kakig om en inte arbetar försiktigt. Detta är dock ett bra alternativ för de med torrare hy, som jag även kan få på vintern. Skulle nog ändå rekommendera krämversionen till alla då den ändå är väldigt matt, men som bäst fungerar kräm- och puderversionen ihop. Att en sätter sin krämcontour på plats med pudret!

Detta kostar 695 :- på kicks och finns tyvärr bara i light & medium där. Fair och deep finns även om du beställer från Anastasias egen hemsida!

4/5 på grund av likheten i contourfärgena och för att det inte finns någon mer kall!

Ursäkta mitt torra flagniga ansikte, jobbar på det..

Likes

Comments

Har provat fota lite med en bra kamera men det blir ju inte bra för jag kan ju inget. Det känns i alla fall bättre med dessa bilder än med iPhone kameran!

Testade hur det otroligt glittriga guldiga pigmentet från MACs julkollektion blev på ögonen, sjukt svårt det var att fästa det. Blev inte så jämnt men ni kan i alla fall se hur fint det glittrar!

Ansikte
Make Up Forever HD foundation - Y235
MAC Pro Longwear concealer - NW15 & NW20
Anastasia Contour Kit - Light
NARS blush highlighter - Tribulation

Ögon
MAC eyeshadow - Blanc Type, Shroom, Star Violet, Quarry
MAC pigment - Out All Night
Anastasia Brow Wiz - Dark Brown
Anastasia Dipbrow - Ebony
Mac brow set - Ebony

Läppar
Charlotte Tilbury läppenna - Iconic Nude
Maybelline Color Sensational läppstift - 630 Velvet Beige

Likes

Comments

Simpelt både ögon och läppar. Ska ändå bara till jobbet idag. Det är synd att de rätta färgerna inte rintigt syns i kameran, ögonskuggan är varmare mer åt vinrött och har även otroligt fint skimmer i svagt guld.

Ögon:
MAC Burgundy times nine palette

Ansikte:
Anastasia Contour Kit
NARS highlighter, Tribulation

Läppar:
Charlotte Tilbury läppena, Iconic Nude
MAC patentpolish, Mojo-maker

Likes

Comments

Från NARS: paletten kommer ifrån deras samarbete med Steven Klein och är limited edition, den har fyra alldeles perfekta färger där jag vet att jag skulle använda allihop, sen får man även med en liten kajalpenna vilket jag uppskattar mycket mer än små borstar som jag sällan använder ändå.
Sedan vill jag även införskaffa deras All Day Luminous Lightweight foundation. Fick hem en tester på den från Sephora och oh boy. Den är hur lätt som helst på huden och syns nästan inte men den täcker något otroligt ändå. Tycker bara inte att jag hittar någon färg som passar.

Jag vill prova Anastasias nya highlighters, om de kommer till Sverige någon gång! Har inte ställt in mig på vilken färg än dock, men någon av de ljusare.

Ett stort projekt jag vill påbörja är att bygga en helt egen MAC ögonskuggs palett med 15 skuggor. Ska börja med att köpa en tom och kanske en skugga till och därefter bygga på.

Sist på min lista för November så vill jag prova flytande läppstift (eller liquid lipsticks), har främst sett dessa från Anastasia, Too Faced och Stila. Såg även att Stila säljer en liten trio av dessa för 220:- på Beautybay.com så det kan absolut bli ett köp för denna månad.Likes

Comments

​Detta är så jag såg ut idag. Tyvärr gjorde inte iPhone kameran detta smink riktigt rättvisa, det guldiga i sminket syns otroligt mycket mer i verkligheten. Har crushat in mig otrolig mycket på varma vintoner och köpte därför alldeles nyss denna lilla smidiga palett från MAC. Sedan kom även deras julkollektion i veckan så införskaffade fyra stycken minipigment, det är vad som gömmer sig i den lilla förpackningen på bilden. 

Måste också bara nämna hur mycket jag älskar läppennan från Charlotte Tilbury, köpte den i London förra veckan. Färgen är perfekt (rätt lik MACs whirl som annars är min favvo), den har bra pigment, skön textur och bra hållbarhet. För mig som alltid använder MACs vanliga läppennor så är detta en uppgradering, har även insett att jag måste börja köpa deras Pro Longwear pennor som är otroligt mycket bättre än de vanliga.

Ansikte:
L'Oreal Lumi Magique foundation, R/C/K1
Rimmel Wake Me Up concealer, ivory
Anastasia Contour Kit, light

Ögon:
Maybelline Color Tattoo, on and on bronze 
MAC Burgundy Times Nine palette
MAC pigment, blondes gold

Läppar:
Charlotte Tilbury läppenna, Iconic Nude
MAC Vamplify läppglans, Tuned In


Likes

Comments

Dessa produkter är vad jag använder till mina bryn. Jag börjar med att borsta igenom de med borsten på Brow Wiz, därefter fyller jag i de med Brow Wiz och försöker få det att lika hårstrån så många små drag, ett tips med denna är verkligen att använda den lilla borsten heller tiden för att sudda ut linjerna så att de ser naturliga ut. Sedan går jag in med lite utav Dipbrow bara på yttre delen för att få ett mer markerat och mörkare ögonbryn, då min Dipbrow är mörkare än min Brow Wiz. Till Dipbrow använder jag MAC 208 som fungerar superbra. Ett tips när ni köpa ögonbrynsborstar av äkta hår är att jämföra flera olika i butiken då ingen är en annan lik. Det näst sista steget är att ta Studio Chromagraphic Pencil och dra en linje med den under hela brynet för att "städa" upp och ge ett mer perfekt utseende. Sist tar jag min Brow Set och borstar försiktigt igenom ögonbrynen i hårens riktning.

Ifall du inte har så håriga ögonbryn rekommenderar jag att prova Brow Wiz om du inte redan gjort det då den får ögonbrynen att se väldigt naturligt "håriga" ut. Vill du ha ett perfekt ganska målat ögonbrynt är Dipbrow en väldigt bra produkt.

Mitt bästa tips för snygga ganska naturliga ögonbryn är att inte måla i längst fram på brynen utan bara använda en färgad ögonbrynsgel (Brow Set) för att ge lite färg på endast hårstråna.

Rekommenderar alla dessa produkter starkt. Speciellt concealerpennan från MAC då den är asgrym att använda under bryna, i vattenlinjen för större ögon effekt och runt läpparna efter du applicerat läppenna eller läppstift för illusionen av perfekt raka läppar.

Alla produkter är länkade i bilderna, där står även priserna om du bara håller musen över länken.

Likes

Comments

Tribulation blush // Albatross blush

Två superfina highlighter blush från Nars. Tribulation ger en väldigt varm, nästan lite rosa, guldton som är otrolig snygg till lite solbränd hy. Albatross ser väldigt vit ur i förpackningen men ger ett väldigt klart guldskimmer på hyn. Båda två ger ett otroligt snyggt skimmer på kindbenet upp mot brynbenet. De har ett fint pigment som ger precis lagom mängd produkt på huden. Det enda negativa med dessa är att de förtydligar porer och ojämnheter i huden. Tribulation är från denna höst-kollektion (2015) och kommer därför bara säljas denna höst. Rekommenderar otroligt!

Jag applicerar de med MAC 130 (borste), funkar super. Önskar dock att jag hade MAC 139 tror den hade fungerat bättre, ska införskaffas!

Dessa kostar 320:- styck och finna att köpa på Sephora.

Totalbetyg: 4/5

Likes

Comments