På tisdag börjar det på riktigt med kostrådgivning. Denna veckan får jag bekanta mig med sidan och börja lägga in hur jag äter.
Så spännande inför tisdag och se vad och hur mkt jag ska äta 😃
Sedan jag började registrera i tisdags så har jag tänkt på vad jag äter, inget frosseri och inget onödigt socker. Känns bra men man blir ju lite sur, för var de såhär lätt för mig att börja äta bra så vrf startade jag inte tidigare? 😉 haha jaja ger kanske bättre resultat om de finns att ta av 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1 januari, dagen då många ska börja med sina nya liv osv osv. Jag känner mer att jag ska fortsätta, men klart man har ju alltid något man vill bättra.

Hakade på en utmaning jag hittade på facebook, 100 dagar utan onödigt socker . Kan ju kännas lite peppande hoppas jag, dock brukar jag bli helt anti och göra tvärtom när jag hackar på sånt men vad är inte ett nytt år om man inte ska förändra något hos sig själv till de bättre? ;)

Träningen i onsdags uteblev, har en förkylning i kroppen som spökar så ville inte riskera något (var lite lathet också). Men en liten promenad blev det iaf, även idag vilade jag från gymmet och tog en lätt promenad. Imorgon väntar thoraxträning kl 09.00 på morgonen så hoppas på att kroppen känns ännu piggare i morgon.

Är även sugen på att byta träningsschema, just nu har jag tränat efter Olga Rönnbergs bok "styrka för kvinnor" men känner att jag tröttnat. Dock så är jag på g att byta schema ändå då jag kört klart veckorna på steg 1, men jag vet inte. Några av övningarna som ingår i schemat känns fortfarande inte helt bra att göra för min rygg. Men vi får se vad jag bestämmer mig för.

Imorgon efter thorax träningen är det dags för ett besök hos min farmor, frågan är då: Stå emot glassen och ha med eget och få förklara sig eller ta den lätta vägen och bara äta? Se hur peppad jag är i morgon, men 99% av mig säger att jag ska hoppa glassen! Skönt de iaf.

Likes

Comments

Ja, då var det dags. Första inlägget i bloggen som ska göra det lättare för mig att nå mina mål... Träningen fixar jag hyfsat bra men kosten är den som jag behöver få ett ordentligt schwung i.

Idag "lyxade" jag till det med 8 bitar ur chokladasken som jag fick i julklapp (hur nödvändigt??). även några bitar rostebröd (var ju glutenfritt så då är de väl ändå inte så onyttigt?) och några extra glutenfria chiaknäcke. Har lätt för frosseriet, en räcker liksom inte. Speciellt inte nu när kroppen är triggad av allt sött man tryckt i sig under veckan som gick. Att bara sitta ner hos olika släktingar i 5 dagar och bara äta är ju inte bra för något i kroppen, varken mage eller muskler.

Men nu ska jag iaf avsluta denna dag på ett bra sätt, fann ett gott (tror jag?) recept på en kvällskvarg hos Susanna.

1 tsk linfrö

½ delat royal gala äpple

25 g mandlar

1 näve micrade hallon

kakao + kanel

+ kvarg


Hoppas de ska smaka! Sen i morgon är det dags för gymmet och mitt helkroppspass. Näst sista passet innan det är dags att byta schema tror jag.


Hej så länge...

Likes

Comments