Header

Livet är knäppt ibland. Tror man behöver tid, speciellt i min ålder, jag är 17 år och har ingen aning om vem jag är, vad jag vill livet, man sitter bara här med en massa ångest.

Har därför bestämt mig för att lägga ner bloggen, jag måste jobba på mig själv, vill bli en bättre människa, ta tag i träningen, lägga ner mer tid på mina nära & kära, plugga mer, lära mig ett nytt språk, vad som. Livet är för kort för att slösa bort det på meningslös bekräftelse, och att det tagit mig 17 år att inse att livet handlar om att hitta sig själv och vara lycklig för det man har.

Vilket rörigt inlägg det blev, men jag måste sluta sträva mot perfektion, och att sluta försöka vara någon annan och "bara passa in" - ska hitta mig själv, och ta hand om mitt eget liv. Finns ingen anledning att vara offentlig om det.

Tack till alla som läst om mitt liv i korea, men det är dags för mig att säga farväl. Kram :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Allmänt

Likes

Comments

Hej bloggen! Kom nyss hem efter en springrunda och lite annan träning! Har varit så extremt lat med träningen, och ätit skit ända sen Januari, så nu jävlar!! Står typ inget annat än träning på listan just nu, och det är precis vad jag behöver. 

Är extremt trött, har många tankar som snurrar omkring dessurom så behöver lägga mig nu. Bloggar imorgon, kram

Likes

Comments
Är så trött på mitt hår, medel långt, urtvättat, ful brunfärg... 

Vill bara göra något för att fräscha upp det, göra det somrigt, så bestämde mig idag för att jag nästa helg ska färga det som Kylie Jenner, då jag typ har samma hårlängd som henne och hon är något otroligt snygg och det är dessutom somrigt! 
Vad  tror ni? Kommer det passa mig? 

Likes

Comments


Mina senaste favoriter, nu är det dessutom crazy color week, så varje dag är det 25% på en speciell färg - Idag är det rosa, ser fram emot den ljuslila dagen då ska det nätshoppas! + den rosa leopard kan beställas idag.. 

Något jag älskar med Nelly är att det alltid har massa nytt på deras hemsida, blir alltid så shopping sugen när jag är inne där, nej nu måste jag sätta igång och träna lite, puss! 

Likes

Comments


Hej bloggen! Kom hem imorse från Fillippinerna, har haft det helt underbart! Hotellet var hur lyxigt, och fint som helst! Servicen var så himla bra, maten var oslagbar och utsikten var magisk. Dock regnade 2 av 3 dagar, blev bara en dag av solande men det var tillräckligt för att få mitt ansikte och överkropp helt sönderbränt, ser ut som en tomat..

Här är mina favoritbilder från resan! Puss 

Likes

Comments


Jaha då har mina föräldrar bokat en resa till Filippinerna och hållit det hemligt för oss i 2 månader! De berättade för två timmar sen, och planet lyfter inatt 04.45, så stress att packa just nu, duscha och kolla nya teen wolf haha! Kommer hem på måndag då får ni se alla bilder jag tar då, velat åka dit så det ska bli en skit cool resa! Ha en bra helg kära ni, kramis! 

Likes

Comments


Införskaffade denna goding från Michael Kors idag, riktigt fin, var på rean på den amerikanska basen jag bor på så det blev ett kapp! Ska bli så fin med ett par vita jeans och mörkblå ballerina skor i sommar! Vad tycks? 

Likes

CommentsHej bloggen! Vet att jag inte är så duktig på att blogga, ska bli bättre promise! 
Iallafall, idag har det inte hänt speciellt mycket, slappat hemma, ätit gott, möte upp Syd och drog till TOM N TOMS! Mitt absoluta favorit cafe här i Korea. Fräscht och hur gott som helst, deras kaffe är himlen + ( de har smaskig choklad )

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon - blir en outfit bild här då, puss!

Likes

CommentsNU ÄNTLIGEN ÄR RESAN BOKAD! Är något otroligt glad, ska åka en vecka med mina närmsta och bästa tjejkompisar till Kroatien -Dubrovnik den 20 Juli! Ska bli så himla roligt, 133 dagar nu och sen sitter jag och mina favoriter påväg till värmen! ÅHHH!! 

Likes

Comments