Nattjobbsveckan är över för denna gång.. nu är det helg! Inte för jag har något planerat men skönt att bara få vara. Vera har mammavecka och shit vad man saknar henne när hon inte är hemma här! Så tyst... Men den tysta veckan är snart över!


Fick mitt körkortstillstånd i veckan så jag kan söka in till utbildningen nu! Känns riktigt bra, så nu är det bara att hålla tummarna för att jag blir antagen!

Tänkte jag skulle skriva en låt igår.. Det blev en till lillan. Dock så får hon nog den när jag inte längre finns i denna värld för det blev snarare som ett avkedsbrev vilket inte riktigt var meningen från början. Men nu blev det så.. och det betyder inte att jag tänker på döden nämnvärt eller att jag vill dö på nåt vis! Bara för att klargöra det!


Hej prinsessan, jag hoppas du har det bra

Ta vara på det du har och ta allt dag för dag

Jag har väl slängt bort mitt liv med allting som jag gjort

Gör inte om mina misstag, livet går för fort


Dagen du kom var den bästa i mitt liv

Ändå kastade jag bort mitt livs bästa giv

Du betyder allt och jag måste säga förlåt

Men det är svårt genom gråt så jag skrev denna låt


Jag kommer alltid vara med dig från dag ett

Även om du inte ser mig är jag där på nåt sätt

Det är svårt att sätta ord på min kärlek för dig

Men jag är kass på att prata känslor, det är inte min grej


Prinsessan min du ska veta att

Jag längtar tills jag än en gång får höra ditt skratt

Förlåt min älskling för att jag försvann

Jag lovar att jag väntar i ett fjärran land


En dag ses vi igen, jag vet inte när

Men jag hoppas innerligt att när du är här

Att du kramar mig och förlåter dessa sår

Då finner jag ro med en lyckans tår


Kom ihåg att du är vackrast och kan allt

Att du får värme av mina ord när det är kallt

Jag älskar dig mest, är hos dig oavsett när

Jag vakar och väntar, jag finns alltid där


Och för att berätta något helt annat så har jag funderingar på att till hösten införskaffa en öppen spis, sen är det bara soffa, matta och nytt bord som saknas men jag vet vad jag vill ha! Äfår se när det går att fixa bara.. Men en dag så!Nu blir det röjande här hemma så man kan ta helg på riktigt! Blir nog en del serietittande i maratonvariant i helgen för jag pajade ryggen i veckan så energi till nåt annat finns nog inte. Ha en fin fredag! Over and out!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter för tillfället på lekplatsen och skriver i solen medans lillan leker för fulla muggar. Idag har jag varit försjunken i drömmar, vad jag vill, med boende och jobb. Jag har länge tänkt att jag skulle vilja köpa mig ett boende som är mitt eget istället för att hyra som jag alltid gjort. Jag har spanat runt och hittat en hel del fina bostäder som jag mer än gärna skulle vilja åka och titta på. Men så kommer det här tråkiga med att söka lån till bostad. Ska man ha en möjlighet att få ett lån så räcker det inte med att du har fast jobb och inga betalningsanmärkningar. För är du ensam så räcker inte din inkomst som en säkerhet för banken trots att det skulle bli en billigare månadskostnad än ditt nuvarande boende där du endast hyr din bostad. Men jag har inte gett upp hoppet, jag ska någon dag köpa mig mitt eget boende.Andra saker man klurat på är jobb/utbildning. En "uppgradering" kan ju vara ett hjälpande verktyg så man tillslut uppfyller sina drömmar om boende, bil och livsstil. Jobba för mina drömmar gör jag gärna, men man får ju hitta det man skulle vilja göra. Jag har hittat en utbildning som jag gärna vill gå men har under flera år skjutit på det framför mig, kanske av trygghet och bekvämlighet. Men jag har bestämt mig för att söka in och nu håller jag tummarna för att det går vägen. Så om 1,5 år är jag förhoppningsvis lastbilschaufför, precis som farsan var innan han blev pensionär.


Hur häftigt vore det inte att köra en sån här i jobbet liksom?!?!

Det tredje jag haft i tankarna är ju givetvis min drömbil! Den skulle jag säkert kunna köpa rätt snart men jag vill liksom få allt annat på plats också. Kan ju bli så att jag kommer köpa den innan det andra fallit på plats, en sak utesluter ju inte den andra, som man säger.


Infiniti FX35 är ju drömbilen

Jag får det nästan att låta som jag inte är nöjd med mitt liv alls, men så är det absolut inte. Jag har en fin hyresrätt med kanonbra grannar så det ska till något extraordinärt om jag ska flytta. Jobb har jag med fina arbetskamrater. Bil har jag också men jag tror många har en drömbil oavsett om dom är nöjda med bilen dom redan har. Nu är det dags att köra lillan till sin mamma och jag ska hem o sova efter för att ladda energi till första jobbnatten! Hoppas ni har en fin dag!

Likes

Comments

Trodde nog aldrig att jag skulle skaffa mig en blogg. Men nu gjorde jag det och tanken bakom det hela var att det kan vara skönt att skriva ned, reflektera och dela saker med den som nu skulle vara intresserad. Helgen har bestått av iordningfixande av hallen. Har nog kommit underfund med hur jag vill ha det så nu är det bara att fixa, lättare sagt än gjort. Men det är påbörjat nu iallafall och det kommer bild på resultatet senare. Sen har det varit pappavecka så lillan var hemma och då får man ju passa på att umgås med henne. Så det blev ett par besök i lekparken under dagarna och hyrfilmer på kvällarna. Sista filmen var rolig, Home hette den. Så den rekommenderas om ni ska ha filmkväll med kids.Jag fick ett ryck i eftermiddags att styra upp pulled pork till veckans matlådor, så den har stått i ugnen och puttrat i snart 7 timmar. Får se om jag överträffat mig själv i köket ytterligare en gång, haha!

Nu blir det nog någon film innan sängen kallar. För man får ju inte sova allt för länge när man har pappavecka, men imorgon far hon hem till din mor igen. Och då blir det sova för nu börjar jag jobba skift, så imorgon är det nattjobb som gäller.

Likes

Comments