Denne sanger som kan ses på dette billede, går ved navnet Kendrick Lamar. Han er en prestige fyldt rapper, som kan findes på spotify med 11 millioner månedlige lyttere :O Han har lige udgivet sangen ''Humble'' som har en meget dyb tekst, som godt kan virke trist, men også opmuntrende med det beat, man kan danse til en bilalarm.

​Denne film havde premiere i de dansker biografer d. 30 april 2017. Den har mange deltagende skuespillere fra ''Langt fra Las Vegas'' Disse jubelidioter har formået at lave en velorganiseret film, som både spiller på den humoristiske side, og rammer samt den seriøse side.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Den omtalte mand på billedet her, har et erhverv som jeg ikke kender til, men jeg har tit sit ham på billeder på de sociale medier, hvor han har en mikrofon i hånden, og jeg kan desværre ikke gennemskue hvad han skulle lave. Jeg tror han ligger højt på ''Du må fucking ik' høre ham Bak''-skalaen. Er han basketball stjerne? Spiller han amerikansk fodbold? Jeg kan ikke gennemskue hans blik.

Jeg prøver stadig at finde mig selv, og finde ud af hvilket musik jeg må hører og hvornår jeg rykker op på ''Du må fucking ik' høre ham Bak''-skalaen. Eftersom det er svært, når man ikke er blevet velsignet af den person der styrer skalaen, så kan det godt gå hen og blive problematisk.

Likes

Comments

Denne her fyr, har leveret en ny single som hedder ''Chanel'', men jeg står i denne her situation, at jeg desværre ikke at sej nok til at høre hans musik, men jeg arbejder på sagen, selvom det ser sort ud for tiden, så kan det vel snart gå op af bakke. At få tilladelse af diverse personer til at høre det, ville redde mit liv. Men giv gerne respons, og fortæl mig endelig hvordan hans nye sang lyder!!!

Likes

Comments

For tiden, går jeg og spekulerer om jeg mon er sej nok til høre at partynextdoor, men jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal få spurgt. Det dræber mig indeni, af ren spænding og nervøsitet på samme tid, om jeg dog nogensinde kan få lov til at noget musik lignende dette. 

Likes

Comments

​Jeg har lavet denne her blog, så det måske kunne være jeg kunne få lov til at høre Frank Ocean en dag, i det tilfælde at jeg bliver sej nok. 

Likes

Comments