Själsfrände, min underbara Nadja

​12 år är en lång tid, ibland kan det kännas som en evighet. Så har det varit för mig. På bilden är det jag och Nadja, min vän, min själsfrände från Göteborg. När jag bodde där så lärde vi känna varandra på ett brutalt och hänsynslöst sätt. Det som har hänt har hänt. Man blickar framåt och ser att genom traumat så fann vi båda en vän för livet. Tack för att du berikar mitt liv. Tack för att du har fått en fantastisk son som gett mig mycket glädje. Men största tacket och varmaste kramen går tillbaka till gårdagen. Låt mig berätta lite om måndag den 23/7-2018.

Vi på Finjagården skulle få åka till Liseberg. Jag fick lov att träffa Nadja under tiden vi var där. När vi kommit in på Liseberg var det först lunch. När den var avklarad gick jag in på en presentshop eftersom Nadja snart fyller år så ville jag ha en liten present till henne. Gick och kollade runt. Fann en vacker ljushållare men kände mig osäker eftersom den kunde gå sönder. Så valet föll på ett hjärta med en fin text om vänner. Bara för att minnas dagen så där extra mycket köpte jag ett likadant hjärta till mig själv. 

Sen var det dags! Äntligen! 12 år utan att kramar!

Jag mötte upp Nadja, Kevin hennes man Tomas och hans son William, samt Tomas föräldrar. Den största härligaste kramen delades ut. Gav såklart Kevin en kram och hälsade på de andra som var med. Sen gick jag och Nadja armkrok och in på samma presentshop igen. Nadja ville också gå in där. Hon kollar på precis samma ljushållare som jag gjorde och hon köpte den och en drömfångare. Vi gick och satte oss och drack och pratade. Nadja gav mig det hon hade köpt. Jag skrattade och berättade att jag stått och tittat på precis samma ljushållare men då som en present till henne. 

Vår dag blev ännu bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Vi ses snart igen vännen min.

Annars var det mycket folk på Liseberg och långa köer. Åkte Helix, Balder och röjde en sväng i Radiobilarna med många krockar, precis som de ska vara. Om nån ska käka mat på Liseberg rekommenderar jag starkt deras mosbricka. Potatismos med ketchup, mums!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229