Om om bara fanns....

...då skulle jag för dagen vilja hänga med en marängsviss skål. En sån goding, å även om röda vinbär i sig är sura, så blir det så gott tillsammans med allt de andra i svissen. De tar hand om varandra och plockar fram sina goda sidor i ett perfekt samarbete. Jag vill vara en marängsviss idag! Kan jag få det tack? Bara för en dag, bara för en kväll. Nej gott folk jag är inte tokig, nog vet jag att den drömmen inte är uppnå bar. Men när det är lite tuffare, lite kämpigare, då en del beslut inte går ens väg...då kan man väl ändå få drömma sig bort ett tag, bara en liten stund. Det blir ett litet andningshål som ger tillbaka kraft att borsta bort det som stör, de som inte förstår och inte vill förstå.

En av sakerna som är super kämpigt rör en personal som jobbar här. Den personen är inte det minsta intresserad av att stötta och hjälpa. Rykten säger att den personen var bra från början, men sedan tappat det totalt. Borde man som personal inte rannsaka sig själv om man hamnar i konflikt med de flesta som är här? Och om inte den personen själv inser problemet, borde inte då personalgruppen eller ledningen reagera. Vill de sin personal väl då kan det vara på plats att prata med personen och se om det kanske går att nå fram och finna ett nytt sätt att jobba på, att den personalen går tillbaka till hur den jobbade från början då det uppenbarligen verkar ha fungerat rätt bra. Men detta problem lämnar jag i skrivande stund, sen kommer jag inte ha mer kontakt än jag måste med personen. Ibland får man finna sin väg genom ett problem och i denna stund är det vägen jag finner, en omväg. Men ibland är en omväg bättre eftersom den inte söker upp konflikter. Sen får man tycka vad man vill om mitt val. Men jag står stadigt fast i detta. Det är genomtänkt flera gånger. Jag har försökt många andra sätt att vi ska kunna mötas, men nej, det fungerar tyvärr inte alls.

Sen är det lite andra saker som strular, men de sakerna går att reda ut. Jag behöver bara få ork att ta tag i det.            Kram <3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229