Ljuva sommar nätter

Godmorgon på er,

Idag ska jag hem till stan efter att ha njutit av livets guldkorn på Sikskär några dagar. Jag och mamma har haft det både roligt och mysigt tillsammans. En kväll fick jag den lysande iden att laga pastasåsen till morgondagens lunch eftersom det är så varmt på dagarna. När klockan var 22.50 började jag laga maten, mamma hjälpte också till. 50 minuter senare är maten klar och den blev god. Dagen efteråt blev varm precis som vi anade och vi var tacksamma för den briljanta iden.

Fotot är taget vid cirka 01-tiden på Sikskär. Jag kunde inte sova för värmen , så istället för att ligga och vrida och vända mig i sängen valde jag att gå upp och fota lite. Det var så vacker himmel, kav lugnt hav och tystnaden som man hör gjorde den natten oförglömlig. Nästan alla dagar har bjudit på sol och värme. Idag är det soligt och blåser en del trots blåsten är det ändå behagligt i luften. Om några timmar är det dags att få skjuts av mamma hem till stan. Jag måste börja rensa och se till att så mycket som möjligt av det som ska slängas blir lätt åtkomligt. Sandras vän Pär ska hjälpa mig att slänga möbler imorgon. Den tacksamhet jag känner för den hjälpen går inte att sätta ord på.

På torsdag ska jag hjälpa Sandra att flytta. De flyttar bara till grannhuset, men allt behöver såklart bäras ut och bäras in. Min plats blir i köket där jag och Sandra hjälps åt att plocka upp och ställa in sakerna. Den 19/8 är det dags för min flytt. Jag längtar så mycket, vill bara ha det klart så jag kan njuta och bo in mig i min nya lya. Nu är det dags för frukost.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229