Lite trött

Vad ska man säga om starten på denna dag? Sovit 45 minuter under natten. Inte så mycket kan man konstantera. vet inte riktigt varför den krånglade så just inatt. Men har energi i kroppen så ingen fara, blir nog en bra dag gissar jag på. Sitter på mitt rum och skriver, ur datorn strömmar lovsångsmusik. Till frukost skulle jag göra gröten i micron, man kan nog säga att det gick sisådär, de mesta kokade över... vad gör man då? Denna gång gjorde jag ny gröt och med ett vakande öga på tallriken som glatt sakta snurrade runt...runt...å mera runt... I samband med min misslyckande gröt lyckades personalen som skulle fylla på kaffeburken med pulver tappa ut det mesta på golvet,så vi förenades i ett gapskratt​. Ibland får man bara se det komiska i det hela, å det gjorde vi nu. Så om det stämmer att den som skrattar mycket lever längre, då kommer jag nog ha ett långt rikt liv att se fram emot. 

Idag gifter sig mina vänner Emil och Frida, jag kan tyvärr inte åka dit trots att det är riktigt nära där jag bor nu. Men mina problem med gallan gör att jag inte vågar chansa på att åka dit. Jag har haft riktigt tung vecka och blivit sämre med att få behålla maten jag kämpar med att äta. Pratade med 1177 inatt för att rådfråga om jag ska vänta med att fråga kirurgen om de kan vara något mer som strular i magen tilll operationsdagen. Men sjuksköterskan bad mig att ringa kirurgmottagningen på måndag för att lyfta upp frågan så får de ta staällning om något ska göras innan jag ska in på operation eller om det går att avvakta.  Gallan ska opereras bort den 5/9, så det är inte så lång tid kvar att kämpa sig genom. 

Nu är det lunchdags, sen iväg på loppisrunda och svänga förbi ica kvantum och hämta ut ett stort paket mamma har postat åt mig. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229