Fredag

Hej!

Fredagen är här och jag har lyckats få ihop städningen så det är klart inför helgen, skönt! Fotot jag lagt in till detta inlägg är suddigt, tydligen för litet för att få skarp bild när jag laddade upp det på bloggen. Men jag väljer att låta fotot vara kvar, tycker att bilden är vacker oavsett om den är skarp eller lite suddig. Jag tog fotot i Umeå för flera år sedan när jag var och strosade runt i en park nära Stadskyrkan inne i centrum. Tänk vad foton kan väcka minnen, en del minns man inte att man har tagit, andra ser man och undrar ohho nooo hur sååååg jag ut då . Fotografier väcker som sagt många minnen, men vilka minnen de än väcker så är det roligt att se tillbaka och minnas. 

Nu ska jag strax ha ett bonus samtal med min kontaktperson, det har varit lite rörigt denna vecka. Så det kan vara skönt att prata lite om det och försöka få helgen att bli en landningspunkt med återhämtning. 

Vill avrunda detta inlägg med att skriva in låten jag just precis exakt nu lyssnar på, den ger mig glädje även när jag mår dåligt finner jag tröst i låten. Den heter: Come now is the time to worship med Vineyard. 

  • Dagbok
  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229