Didelidooo

Så är det måndag igen!

Jag har haft min vägning idag, varje vecka, samma dag och samma tid och med samma kläder. Alltid lika jobbigt, men det måste göras, så det är ändå tur att personalen inte viker när jag vill avstå veckans vägning. Vet och fattar att det behövs, men känslorna skriker i mig att fly. Den dagen när ätstörningen är utsparkad från mitt liv, från min kropp, då ska det firas. Det kommer bjudas in till fest. Ett mål som är bra för mig att ha, något att se framemot. Haha, det blir en "utsparksfest", ut med ätstörningen in med nya mål i livet och kunna äta med glädje och få njuta utan en massa ångest som gnager i en. Så nu är det bestämt,"Utsparksfest", låter underbart!

Idag åkte aktiveringen till Förmedlingscentralen, jag hade inte tänkt följa med men gjorde en kovändning och hade tur att det fanns plats kvar i bussen. Det fanns mycket platser kvar, vi var bara 3 från Finjagården som åkte och han som puttrade fram med bussen. Hittade lite smått och gott. Var ett skönt avbrott att komma iväg och göra något.

Bokat en tid för klippning imorgon på salongen Snooze, de ska ha bra omdömen, så jag hoppas på bättre tur än första frisösren jag besökte här nere. Kan säga att dit går jag inte igen, inte ens om jag får betalt. Mitt hår är så pass viktigt för mig så att komma hem och känna sig obekväm och inte trivas är inget jag vill.

Ojoj, nu är det middag. Måste ut och äta. Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229