Long time.. no see..

Hejsan allihopa! Är Såå ledsen för de inte blivit någon vidare uppdatering här på flera veckor. Jag har bara inte ”orkat” när jag glömt det osv.. eller inte haft super mkt att skriva om! Men nu såå! Har fått tbx all motivation igen!!
Iaf så ska jag skriva om igår nu!

Eftersom jag sålt mina freejump soft up pro skulle jag åka och köpa mina nya som är sprenger bow balance. @TildePoulsen och hennes mamma följde med också. Men vi åkte till hööks och där köpte jag dem. Innan kollade vi runt osv och jag provade ridstövlar. Behöver ett par nya för mina jätte snygga jag fick i present är för stora i vaden.. men Kmr växa i dem endå! Plus dem är fodrade så inte jätte Najs på sommaren!
Men vi åkte sen ifrån hööks och åkte till en annan liten hästaffär som jag älskar! Den är bäst. Där köpte jag k9 häst balsam och hästgodis (suemes favorit) sen en likit bar äpple! Vi kollade runt lite också men när vi sen åkte hem gjorde jag nt mkt först sen var jag med min kompis och sen gick jag hem och då åkte vi till stallet! Vi tog direkt in hästarna och Sueme fick äta lite i boxen medans jag borstade henne där. Sen bytte jag stigbyglar och när hon ätit upp tog jag ut henne i gången! Där fick hon lite mango godis och smaka likit bar’en hon tyckte om den! Sen fixade jag resen på henne och tog ut henne och hoppade upp sen red till paddocken! Mamma kom sen ner och så red jag runt i paddocken. När vi var klara red vi upp till stallet igen och då fixade vi henne och släppte sen in henne!
Oh ja! Det har regnat SKIT mkt här i Skåne! Nästan hela dagen igår och det ska regna hela dagen idag! Det behövdes verkligen!

Idag vet jag inte planerna på dagen! Vi ses sen i nytt inlägg!

  • 189 visningar

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
rider också med dem och tycker de är superbra 😍
nouw.com/brieditiseventing
Elalindgren
Elalindgren,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hööks har verkligen mycket fint! 😍
nouw.com/emmaengstrom