Kunde gått riktigt illa!

Hejsan allihopa! Det var ju inte igår om man säger så men hoppas inte ni glömt mig hehe. Men det har väll inte hänt suuper mycket sen sist.. vi har ju då flyttat till nytt stall med ridhus! Och jag blev överraskad av min mamma och pappa och fick ett nytt equestrian Stocholm schabrak. Och i lördags blev Sueme klippt. Hon passar så bra i att vara klippt och inte se ut som en Björn 😂

Okej tänkte väll typ berätta om min dag igår och något som kunde gå riktigt riktigt illa. Igår sov jag över hos kompis men gick hem vid halv 12. Mamma var hos en kompis men vi skulle till stallet efter så Jag bytte om osv innan hon kom hem.
När vi då kom till stallet började vi fixa allt sen hämtade jag Suemis och började då borsta, sen fixade jag resten och gick ut. Sueme behövde ha luva för det blåste så mycket, så hon såg ju lite ut som att vi typ va på tävling ist för att rida ut bara😂 men hon är Ju så fin 😏 Tanken var att rida ut i skogen men Sueme tyckte inte likadant efter hon såg några får.. hon tror det är kossor och hon hatar kossor. Men vi kom en bit sen gick det bara inte..
Men senare åkte vi hem och så gjorde jag inte så mycket resten av dagen tror jag.. redan glömt haha, men nu till det som kunde gått så allvarligt.
Det var i fredags kväll när jag skulle gå och lämna en sak till min syster som var hos pappa. Jag tog med mig vår hund putte lös för han är alltid så snäll och lyssnar på ”putte” ”hit” ”kom” så det är inga problem att han är lös så länge det inte kommer andra hundar. Men vi skulle endå bara en bit upp på området. Men då påven hem igen ser putte någon som ska hoppa in i sin bil. Putte springer fort fram till dörren men den är som tur är redan stängd. Putte står kvar och bilen börjar rulla lite bakåt. Putte går bak till däcket!!!! Och bilen kör. Han flyttar sig inte. Under hela detta kallar jag på honom men han kommer inte. Jag skriker på honom så högt jag bara kan för blev ju både rädd och arg. Det var ju mörkt också och han backar lite grann och så backar Bilen mer. Men jag skriker på putte så tillslut kom han i full fart till mig. Blev ganska sur på han efter eftersom han vet att han inte får springa ifrån och att det var så nära! Hade han stått kvar någon sekund till hade han varit påkörd. Men som tur är kom han tillslut.
Men just nu två dagar senare är min hals hemsk. Den gör så sjukt ont efter att jag skrek sådär..
men jag hoppas ni inte glömt bort mig helt så ska jag verkligen börja påriktigt nu!🥳

Gillar

Kommentarer