Agility med putte, varmt😍

Hejsan allihopa! Kom inget inlägg igår för jag glömde helt bort det och jag la och kollade youtube till 00:00 så hehe. Jag kände att de var lite sent att lägga upp då.
Men iaf så idag vaknade jag över 8. Minns inte exakt men jag gick sen ner och var där nere med min mamma och pappa. Vid 11 åkte jag och mamma till granngården och köpte agility hinder och flugspray! När vi åkte tillbaka hem så satte jag upp hindret. Åt frukost och hoppade sen med putte. Han var jätte duktig. Mätte inte det högsta men det var ganska högt.
Senare på dagen efter vi åt mat så åkte vi till stallet och där var jag med min pappa. Vi hämtade hästarna och fixade allt och jag fixade Sueme och sadlade och tränsade sen hoppade upp jag och red i paddocken. Hon var jätte duktig. När jag ridit klart red jag till stallet och fixade Sueme osv. Fixade klart resten och smörjde sen tränset. Sa hejdå till Sueme och åkte sen hem! ❤️ när vi kom hem hoppade jag med putte en gång till och han hoppade ännu högre då. Han var jätte duktig. Han slog sitt rekord 👍🏼

Ses i ett nytt inlägg imorgon❤️

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Agility verkar ju hur kul som helst 😃
nouw.com/emmaengstrom
Elalindgren
Elalindgren,
ja! han är så duktig också!
nouw.com/elalindgren
emmasjostrand
emmasjostrand,
Så kul! följ mig så följer jag dig! (:
nouw.com/emmasjostrand
jlandgrens
jlandgrens,
Haha nämen åååh vad gullig!! 😃
nouw.com/jlandgrens
Elalindgren
Elalindgren,