​   Ja denna vecka är en vecka  som jag sent ska glömma .. O min lille älskare får mig att må sjukt dåligt vissa dagar o sjukt bra vissa dagar hur kan det komma sig .. Ena dagen så är jag värsta skit tanten som pressar honom för en dum fylle grej jag gjorde i lördags då jag var på pool party med brudarna sååå kul sen söndagen gick åt att ha ångest för att jag var ifrån min lilla gumma o inte gjorde nåt här hemma .. 

Sen fick jag ett sms av O som fick mig att må ännu sämre för att vi tjejer hade på lördag kväll spelade Sanning eller Konsekvens hahahahah ja o jag tog konsekvens o fick att jag skulle skicka ett sms om att ta bort alla blider på oss ... Han fattade inte att det var ett skämt ja jag var dum som inte skrev att det var ett skämt  :D  

Senare på måndagen fick jag ett förlåt för att jag var grining :D tycket jag var starkt gjort .. senare på kvällen hade vi underbar sex.. underbara O igår berättade han ännu en gång att han ville ha barn ,,, han har sagt 2 gånger till mig att han vill ha barn med mig om jag skiljer mig o tar ut spiralen .. 

Hemma då ja vad säger man skit piss o liknar inget .. Vi skulle på husvagns semester o tappade husvagnen så nu har vi ingen husvagn som funkar den är på lagning o försäkringsbolaget betalar förutom 2000 kr .. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur kan en annan människa få mitt liv upp o ner som denna människa har fått.  Vi i familjen dvs tre i familjen har varit ute på äventyr i Östersund.  Personen i fråga är en kille gubbe som jag lärt känna via en dejting app. En kille med problem  förstås va annars. En kille som får mig att må bra vissa gånger men vissa gånger bryter jag ihop tragiskt men sant. vad göra. Ja jag är kär fast jag vet vad han gör.. varför kan jag inte få vara kär i en bra kille för mig.
Är min man bra för mig även fast jag inte ser det???, ja inte lätt.  vi här inga gemensamma intressen min man o jag . Jag är rädd för honom bär han är på dåligt humör vilker han är ofta.
Gubben som jag träffa kan jag prata med vi kan bråka för att sen bli vänner igen. vi här hade sex 2 gånger  underbara gånger.  varför sätter jag mig i såna här situationer.  puss kram  er alla trevlig fredagskväll

Likes

Comments

ja denna semester är konstig jobbig spännande rolig tråkig ja alla känslor på en gång . Vet inte vad jag känner för O som jag kallar honom . Han vet nog inte heller vad han vill han vill leka med mig men inte få känslor för mig vilket jag har svårt att inte få för honom . Men frågan är vad för känslor jag har om det är att jag är i ett grovt ord Kåt på honom för han får min kropp att tända o han får mig att känna mig vacker precis som jag är inte för den jag borde vara enligt min man o hans barn en köksa som ska slänga ut pengar på dom ,,,,, Den elaka styvmamman har börjat säga ifrån är det fel kan jag undra dom är 21 o 20 år gammla o vet exakrt var dom ska göra för att få som dom vill speciellt hon , hon är pappas flicka lila flicka i all evighet o kommer så att vara hela sitt liv , Mednas jag kommer att vara den elaka styvmamman för att jag tagit han under mina vingar o försöker få ett rättvisare liv mellan dom får hon får han .

Tillbaka till O vad ska jag göra med honom mina känslor är starka men jag kan vågar inte bestämma mig om jag är kär kåt eller vill bara vara vän med honom . Just nu passar det bäst det att vara en så kallad vän med det lilla extra det jag inte får här hemma det får jag av honom . JAg har aldrig fått så många fina komplimanger av någon i hela mitt liv har alltid fått höra ända sen jag var liten att jag är oduglig ful tjok fet dum i huvudet ja allt man kan tänka sig . men jag har stått på mig i alla fall visst harjag gjort mycket dumt i mitt liv o sårat många men jag har stått för mina fel o bristero det är jag bra på ... Men O har fått ig att inse lite i allafall att jag är bra på ,´många saker

 nej jag är en bra människa som tycker om att vara omtyckt

Likes

Comments

Ja nu var det ett tag sedan jag blogga.  varför vet jag inte men jag mår inte så bra just nu  ångest de lux för typ allt. Vad håller jag på med .
Vissa saker som jag håller på med mår jag bra av men känner mig för på.  Eftersom jag inte får närhet hemma börja jag leta på nätet om jag inte minns fel.. Låt oss kalla honom Olle . snygg och sexig och mysig kille i sina bästa år får mig att må bra får aldrig höra av K att jag är  vacker jag tycker om dig precis som du är.  Det  får jag höra av Olle. Du är så vacker du är så fin person . Han  o jag är rätt lika i mycket fast han tror att han är värst.  Mmm nu har jag skrivit av mig lite

Likes

Comments

​Hej hallå på er alla .

 Idag har jag o mitt lilla <3 varit på Leos lekland vilket var jättekul o kompisar var med så inga problem där i allafall , Mamma det vill säga jag mår sämre psykiskt idag . Känner mig rätt värdelös som mamma fru kompis vad än man vill kalla mig . Vad jag än gör säger o tänker blir det fel varför känns det så vill inte må dåligt vill vara en bra mamma kompis fru mm.mm känner mig totlat vädelös ..

Säger jag något om hans barn så är jag bara dum o ska inte lägga mig i det är HAN som lånat ut pengar till sina barn o dom kan ta hur lång tid som helst på sig för att betala igen även om vi behöver dom pengarna . Visst har inte jag verit den bästa med pengar om man frågar min mamma o det kan jag erkänna att det har jag inte har varit värdelös på pengar men det har jag fått lida för o fått höra av min mamma .. 

Är en ledsen iriiterad mamma som ska vara tyst o inte säga något just nu .... 

Likes

Comments

Denna styvmamma håller på att gå under  jobbar,oroa mig för hemmet,tassar lite på tå för vissa människor i min närhet typ hon som är skyldig oss en hel del pengar.  Snart semester o enligt pappa i huset så är det mitt fel att vi inte har råd att åka någonstans i sommar. Visst har jag shoppat en del o jag kan ta på mig till en viss del men inte allt. För hur kan det vara BARA mitt fel att vi inte har några pengar i sommar eftersom vissa är skyldig oss nästan 20 000 kr??? bara undrar.
En annan sak jag undrar över varför lånar hen bara av pappan i fråga även om vi har delas ekonomi lånar man inte av båda då? Enligt hen o pappan så ska jag inte bry mig överhuvudtaget vad hen lånar eller inte. Känner mig  jävligt ensam för alla nästan alla håller med. mitt fel igen o igen. Ja ja nu har denna sk elaka styvmamman gnällt färdigt. Men i min värld så tycker jag att man försöker betala igen lite av skulden om det så är 100 kr i månaden så visar man att man vill eller har jag fel. för en annan i min närhet är också skyldig oss pengar ca 700 kr ska betala igen det så snart som möjligt enligt pappan vad är skillnaden ??? storebror 600 lillasyster pappas prinsessa 20 000 . storebror måste betala igen när han får pengar men inte lillasyster som för övrigt har ett jobb o storebror sommarjobbar.
Ha en bra tisdag kram på er

Likes

Comments

Ja den elaka styvmamman är ruggigt less på tillvaron . Jobbar jobbar jobb fotbolls matcher för min älskade L . Duktiga fotbolls spelare hela laget
styvmamma som jag är så får man inte säga ifrån om jag tycker något är fel nej för då är jag så jävligt elak. Men en tanke som slagit mig under alla dessa år är
1 Bor inte jag här o betalar för mig
2 Har jag inte rätt att bestämma när vi ex ska låna ur pengar till hans barn eftersom vi har gemensam ekonomi
3 Tycka arg den som bor hemma ska hjälpa till med saker som ska göras.
Detta är trötta i få tankar i natten  sov gott

Likes

Comments

Är man mindre värd o  man är tjock?? sitter och tittar på Biggest looser o dom säger att dom känner kände så när dom var stora tjocka  Jag som själv varit stor tjock känner med dom. 
jag så person ser nästan aldrig  hur folk ser ut e om dom är tjock smal stor liten lång kort osv osv. ser hur dom är dom personer insidan.
gråter av lycka när jag ser hur dom lyckas .❤❤Elaka styvmamman har mycket att säga men ingen ork😉

Likes

Comments

Kan man tycka om någon man bara pratat med inte träffat? Tror jag gör det eller faller jag bara för smicker ska man tro på det han säger känner mig vilse

Likes

Comments

Nu är helgen gjord på bästa jobbet. Lördag morgon kl nio spelade lillan fotbollsmatch och fick göra sitt första mål och snyggt var det också. Denna mamma slutade inte fören 10 så jag missade målet men är en väldigt stolt mamma ändå.
Lånat ut ännu mer pengar till hon som flyttat hemifrån jag den elaka styvmamman tycker att det är jobbigt för jag vet vad hon gör med pengarna det här varit brännboll yran o vad gör en snart 20 årig tjej då . sitter hemma och tittar på tv 😂😂😂😂😂 nej skulle inte tro det men det är ju vad pappan tror.fylle fest är vad brännboll yran är så jag kan slå vad om att det är där pengarna är. kommer hem ikväll o trodde i mitt stilla sinne att det skulle vara städat Lisa skulle sova men inget av detta är gjort.  Nej slut klagat nu tv fika o slappa innan jag ska sova för att sen vakna frukost städa plocka undan damsuga torka golv på min lediga dag men vem är ledig på sin lediga dag. 😉😉😉

Likes

Comments