Fredag 29 mars

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott och att ni är laddade inför helgen. Idag ska jag bara ta de lugnt, Först ska jag till läkaren. Sedan ska jag väl sitta och fixa lite bilder idag som ska in på instagram under veckan. Jag ska även idag träffa en kompis och vi ska bara nog snacka och ta de lite lugnt och dricka lite vin. Så vi får väl se mer vad som kommer att hända. Tror bara att de kommer att vara en myskväll. Ibland kan man behöva sånt också. Genom allt kommer de även att bli bra, hur de än slutar.

Jag har även funderat på att om man kanske ska ta och baka något idag, är lite sugen på kladdkaka. Kanske att man ska göra den vegansk. tycker att de blir lite godare och den är mycket kladdigare än vanlig. Sen handlar de mesta hur man gör de. Hur brukar ni göra när ni bakar kladdkaka.

På söndag ska jag hem till pappa och även hämta lite saker hemma hos han. Min kamera som är hos han ska hem till mig. har lite planeringar hur jag vill göra lite fotograferingar och ska ha några kompisar som ska modell åt mig. Vill bara ha bra väder ute och lite värme så att de inte är så kallt ute. tror nog att de kan bli bra.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229