UNOHTUUKO LÄTKÄ KESÄLLÄ?

TYYLI, SUOSITELLUT

Ensin haluan kiittää teitä kaikkia ihania <3, jotka olette viime aikoina löytäneet mun blogiini ja lueskelleet mun juttuja! Tällaisista asioista varmaan harvemmin puhutaan ääneen, mutta kyllä mulle tuottaa suurta iloa (+motivaatiota), kun näen blogin kävijämäärien kasvavan vauhdilla! Ootte parhaita. Aloin kirjoittaa blogia viime keväänä ja tuolloin en ollut vielä varma, mihin suuntaan lähden blogiani viemään. Tiesin, että lätkäelämä tulee olemaan suurimmassa roolissa blogissani. Tai näin oli tarkoitus! Hain kuitenkin kouluun, uskomatta lainkaan saavani opiskelupaikkaa. Hävettää aina myöntää tämä ääneen, mutten lukenut pääsykokeisiini lainkaan. Mulla ei ollut mikään kiire kouluun, sillä elämässä on paljon muutakin kuin opiskelu. Ainakin mun kohdalla ja tässä iässä, kröhöm..

Kaikki kuitenkin muuttui, kun yllätyksekseni paikka opiskelemaan aukeni ja päätin ottaa sen vastaan. Viime jääkiekkokausi ei todellakaan ollut sitä, mihin olin tottunut (ja mistä olin ajatellut kirjoittaa) asuessamme kahden vuoden ajan Saksassa. Nyt opiskelin myös täysillä. Samalla perustin oman yrityksen, joka sitoo elämääni Helsinkiin. Yhtäkkiä lätkäelämästä kirjoittaminen alkoi tuntua kovin hankalalta, Helsingissä tuntui, etten edes muistanut millaista se on. Tosin sain siitä aina muistutuksen palatessani Ruotsiin.

Aina ajatellaan, että kesällä ei olisi lätkää lainkaan. Vaikka käynnissä on ns. off-season, ei se tarkoita, että elämään ei mahtuisi lätkää. Lätkä ei siis todellakaan unohdu! Se haukkaa edelleen suurimman palan ajastamme. Kesällä treenataan kovaa. Oon saanut paljon viestejä, joissa toivotaan enemmän näitä "lätkäelämäjuttuja", joten jos teille tulee mieleen jotain, mitä eritysesti haluaisitte tietää laittakaa mulle rohkeesti viestiä! Täällä tai vaikka Instagramissa.

Nämä asukuvat napattiin tänään Roosan kanssa, ennen Galleria Esplanadissa järjestettyä Gantin tapahtumaa. Tänään tuntuu oikealta toukokuulta, nimittäin tuttu, kylmä merituuli oli taas läsnä ja puhalsi Espalle jäätävän kylmästi. Onneksi yhdistin neuleen hameeseen!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

michellenorman
michellenorman,
outfit 👌🏼👌🏼👌🏼nouw.com/michellenorman
elahblog
elahblog,
Tack Michelle! 🙏🏻nouw.com/elahblog
PauliinaMilla
PauliinaMilla,
Aivan ihana asu! Toi väri on kyllä täydellinen <3nouw.com/pauliinamilla
elahblog
elahblog,
Kiitos!! Toi sininen on kyllä niin kesäväri 😍nouw.com/elahblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229