THIS OR THAT + ARVONTA

GET TO KNOW ME

Roosa postasi hetki sitten blogissaan "this or that" challengen, jonka hän oli bongannut Johannalta jne.. Tiedätte miten blogipiireissä nää toimii. Halusin myös itse tehdä tämän sillä kysymykset olivat musta kivoja ja päätin myös laittaa omat pidennetyt vastaukseni tähän perään! Toivottavasti tykkäätte <3

Suihku aamulla vai illalla? Oon aamu-uninen, joten en todellakaan halua käyttää aamustani aikaa suihkutteluun ellei ole pakko..

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys? Koti <3

Kirkkaat vai neutraalit värit? Innostun välillä ostelemaan erilaisia värikkäitä vaatteita, joita käytän sitten kerran kaksi ja sen jälkeen jäävät käyttämättömiksi..

Outo vai typerä? Meissä kaikissa on outo puoli, se tekee meistä uniikkeja. Typeryyttä voi kehittää ja on outoa, että olen törmännyt naisiin, jotka kuvittelevat typeryyden olevan viehättävää miesten silmissä...

Kevät vai syksy? Uusi lätkäkausi, jännitys, uuden alku, ei lumen alta paljastuvia ruskeita kasoja... :D

Minttu vai kaneli? Tosin en ole kummankaan suuri ystävä..

Suunniteltu vai extempore? Perfektionisti mussa sanoo suunniteltu, mutta todellisuudessa exptemporet usein voittaa. Olen suunnittelija ja aikatauluttaja henkeen ja vereen.

Leffa kotona vai teatterissa? Teatterissa on pakko keskittyä eikä voi räpälätä puhelinta samalla.

Espresso vai latte? Tosin tupla (tai vaikeina aamuina tripla) espressoshotilla

Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli? Vihaan yllätyksiä ja haluan olla aina tilanteen tasalla. Siksi esittäjän rooli, koska haluan tietää kysymykset etukäteen.

Halit vai pusut? Vähintään 100 päivässä <3

Tulinen vai mieto ruoka? Mun äiti on tulisen ruuan ystävä ja aina sinne syömään mennessä jännitetään onko äidillä taas "lorahtanut" mausteita turhan paljon :D hän on siis myös opettanut mut pitämään tulisesta ruuasta

Nahka vai pitsi? Mutta näiden kahden yhdistelmä vasta toimiikin! nahkatakki ja valkoinen pitsimekko on mun ikilemppari

Ylipukeutunut vai alipukeutunut? Ei oo pahempaa fiilistä kun tajuta olevansa täysin väärässä asussa

Kokemus vai mukavuus? Oon tosi mukavuudenhaluinen, ja tän kysymyksen lukiessani ekana tuli mieleen telttaretki johonkin metsään - tai festareille. kumpaankaan en ryhtyisi vaikka olisi miten kokemuksellista :D

TV sarjat vai elokuvat? Keskittyminen ei nykyään usein riitä leffojen katseluun.. eivätkä pitkät leffat sovin mun aikatauluihinkaan kovin hyvin

Rock– vai countrymusiikki? Mun miehen soittolistalta löytyy paljon countrybiisejä ja sitä kautta olen itsekin rakastunut countrymusiikkiin!

Punaviini vai valkoviini? Vuosi sitten olisin vastannut silmiä räpäyttämättä valkoviini. Nykyään tiedän molemmilla viineillä olevan ne oikeat tilanteet, joihin viinit sopivat. Vastaan siis molemmat! haha.

Yksin vai yhdessä työskentely? Saan paljon enemmän aikaan ryhmässä, kun tulee tunne, että nyt on pakko tehdä duunia. Yksin taas alan helposti tehdä kaikkea muuta kuin työjuttuja.. Loistava ominaisuus bloggaajalle...not.

Uiminen vai rannalla makoilu? Abu Dhabin lomalla olisin halunnut viettää rannalla aurinkotuolissa 10 tuntia, ja olisin sen varmasti myös tehnyt jos uv-indeksi ei olisi ollut niin hurja. Meressä kävin vain kastautumassa viilentymistarkoituksessa.

Pikaruoka vai kunnon ravintola? Ulkomailla käydään useammin kunnon ravintoloissa (hintataso on yleensä paljon suopeampi kukkarolle). Pitäisi ehdottomasti tutustua tarkemmin Helsingin ravintolatarjontaan! Kaikki vinkit otetaan avosylin vastaan.

Perunasalaatti vai pastasalaatti? Uusista perunoista tehty perunasalaatti on yksi parhaista kesäpöydän antimista!

Parilliset vai eriparisukat? Perfektionisti ei todellakaan laita eriparisukkia jalkaan

Tanssiminen vai laulaminen? En ole ehkä täällä tuonut esille, että olen entinen tanssija. Teinivuodet täyttyivät tanssista ja takataskusta löytyy useita suomenmestaruuksia disco-, show- ja nykytanssista. Tykkään kyllä myös laulaa, mutta oon siinä tosi huono.. Laulan välillä meidän podcast-äänityksissä ja raukka Linda joutuu editoimaan mun laulukohdat pois.

Puhelin vai netti? Mitä nykyään tekee puhelimella ilman nettiä?
PS! Instasta löytyy nyt ihanan hiustuotepaketin arvonta! ❤️ -> @elahblog

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Madebyeviwithlove
Madebyeviwithlove,
Nää ihan mun lemppareita lukee toisten blogeista. 😊nouw.com/madebyeviwithlove
elahblog
elahblog,
Niin munkin mielestä 😍 siitä vaan haaste vastaan (jos et oo vielä ehtinyt tätä tekemään🙈)nouw.com/elahblog
stylia
stylia,
Ihana postaus😍luulen että lainaan kysymykset sinulta! nouw.com/stylia
elahblog
elahblog,
kiitos!😍 lainaa ihmeessä!nouw.com/elahblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229