SPA-HETKI MÖKILLÄ

IHANAN ELÄMÄN ABC

Terveiset mökiltä! Täällä ollaan heräilty ilman herätyskelloa auringonvaloon. Tultiin eilen mökille rentoutumaan ja nauttimaan kesästä. Enpä olisi uskonut, että kirjoitan tällaista postausta toukokuussa.

Laitoin pystyyn kunnon homespan tai pitäisikö sanoa mökkispan. Lämmin sauna, poreet ja uusia, pr-lahjaksi saatuja ihonhoitotuotteita, nimenomaan vartalon iholle. Mä hoidan kasvojeni ihoa tunnollisesti aamuin illoin ja mun ihonhoitorutiinissa on hurjan monta vaihetta, mutta muu ihonhoito tuppaa unohtumaan, joten kunnon pampering tuli tarpeeseen. Ihastuin hurjasti juuri Suomessa lanseeratun MON|SUNin home spa -tuotteisiin. Saturday skin potion on tiiviste, supertehokas ihon kosteuttaja. Iho tuntuu tänään super pehmeältä! Tänään aion levittää kropalle Magic midnight overnight hoidon ennen nukkumaanmenoa.

Ei ole mitään rentouttavampaa kuin puusauna, järvimaisema, poreamme ja kropan hemmottelu! Oli ihanaa herätä tänään saunan raikkaana uuteen mökkipäivään. Ihanaa sunnuntaita ❤️

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nellamiamarie
Nellamiamarie,
Oi vitsi kun pääsisi jo mökille! ihanat kuvat❣️
nouw.com/nellamiamarie
elahblog
elahblog,
Kiitos! <3 Toivottavasti pääset pian! 😊
nouw.com/elahblog
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Ihan mahtavia kuvia! ♥ Pidän mökkeilystä, mutta vihaan ötököitä ja ulkohuussia, oon tämmönen kaupunkijuntti hahah 😊
nouw.com/nooramaijakatariina
elahblog
elahblog,
Kiitos! Mä vihaan myös ötököitä (niitä ei ollut vielä näin toukokuussa!!!!) ja meillä on vesivessa, joten ei tarvii käyttää ulkohuussia! 😃 Best. Mä taidan myös olla kaupunkijuntti, mökillä on ihanaa, mutta kaupunkiin palaaminen on ihan parasta!
nouw.com/elahblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229