POMPIER ESPLANAD

TYYLI

Postaus sisältää mainoslinkkejä / includes ad links

Kuten aiemmin kerroin, nautittiin sunnuntain ystävien kanssa ihanasta syyssäästä keskustassa pyörien. Mä ihailen aina Pompierin suloista terassia, jonka tuolit ja pöydät olivat onnekseni edelleen paikoillaan viilenneistä ilmoista huolimatta. Täydellinen asukuvalokaatio 😍 #bloggerlife.

Eikö ole muuten ihana laukku! Tykkään panostaa laukkuihin, mutta koska olen hyvin varovainen käyttämään värejä päätin hankkia punaisen pihistä version ja tämä on kyllä ihanaa vaihtelua mun laukkukokoelmaan! Laukkuun pääse tästä.

Mainitsin myös jo instagramissa, että lähes kaikki haaga-helialaiset lomailevat tällä viikolla, mutta mä otin intensiiviviikolle ruotsin suullisen kurssin, jotta voin olla ensi jaksossa paljon enemmän Ruotsissa, jossa toinen kotini on tällä hetkellä. Tämä syksy on ollut antoisaa aikaa blogille ja mun opiskeluille, mutta ikävä mun miestä on kova. Olemme tottuneet olemaan yhdessä joka päivä, joten eri maissa oleminen tekee kipeää tällä hetkellä.. En malta odottaa, että pääsen Ruotsiin pidemmäksi aikaa!

Bag HERE / Boots Zara / Coat H&M / T-shirt HERE / Pants HERE / Sunnies RAYBAN

Photos: @RoosaMononen

Käykää tykkäämässä mun Facebook-sivusta - elahblog sinne on tulossa pian arvonta! Don't forget to like my Facebook page!


  • TYYLI

Tykkää-merkinnät

Kommentit

aadavedenoja
aadavedenoja,
Ihana toi sun laukku!! Itekki hankin syksyksi punasen laukun, kun ei oo aiemmin ollut!😍 nouw.com/aadavedenoja
elahblog
elahblog,
Mulla ei myöskään oo ollut aiemmin ja nyt oon ihan rakastunut tohon 🖤😍 nouw.com/elahblog
Lilli
Lilli,
Moi! Perustaisin itekkin tänne blogia niin laitatko suoraan postaukseen kuvat vai esim FLICKRn HTML-koodeilla? Kun mulla huononi laatu tosi paljon kun lisäsin suoraan postaukseen kuvat. Ääh, tajusitkohan :/ Mutta tosissaan niin minkä kautta pistät kuvat ettei laatu rasitu?? Ps. ihana ja inspaava blogi!
elahblog
elahblog,
Moikka Lilli! 😊 Kiitos paljon kommentista. xx En osaa sanoa mistä toi laadun huonontuminen johtuu.. :/ mä lataan kuvat aina suoraan tänne! nouw.com/elahblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229