PERJANTAIN OHJELMA

IHANAN ELÄMÄN ABC

Elämä järjestykseen

Viikon päästä olenkin jo taas Suomessa ja kuten tästä Kaksi maata ja kaksi eri elämää -postauksesta kävi ilmi, mulla on Helsingissä aina kiire ja tiukka aikataulu. Tiedättekö sen tunteen, että on unohtanut jotain, mutta ei tiedä mitä? Mulla on se fiilis Helsingissä ollessani joka päivä! Kiireen kanssa on ahdistavaa elää, mutta organisoimalla hyvin välttyy usein pahimmilta ahdistuskohtauksilta.

Missaan pari kivaa tapahtumaa Ruotsin reissuni takia ja tänään olisi ollut Bubbleroomin SS18 juhlamalliston pressitapahtuma, johon olisin kovasti halunnut! Harmittaa.. Toisaalta tämä on todennäköisesti viimeinen visiittini Ruotsiin tällä kaudella eli kohta elämä taas vakiintuu muutamaksi kuukaudeksi. Eiköhän niitä tapahtumia tule lisää! Vaikka toki harmittaa kun tämän tuplaelämän kanssa missaa välillä kivoja juttuja, jos sattuu olemaan juuri silloin "väärässä" maassa.

Tämän iltapäivän käytän siis tulevien viikkojen täydelliseen suunnitteluun. Aion synkronoida kalenterit, suunnitella aikatauluja, lähettää työsähköposteja jne..

Tulevien viikkojen ohjelmaa:

Arla -kampanjan kakkososan julkaisu. Käykää lukemassa mun 12 viikon toteutussuunnitelma Arlan sivuilta , jos ette ole sitä vielä tehneet! Sieltä löytyy myös muiden vaikuttajien uudenvuodenlupauksia. Kyseessä on Instagram-yhteistyö, joten en olekaan tainnut siitä mainita aiemmin blogin puolella. Nyt mennään siis viikolla 5!

Mulla on viime aikoina ollut sellainen fiilis, että kaipaan vähän freesausta mun elämään. Siispä aion varata tänään sekä kampaaja- että kynsiajan! Tyvikasvu on tällä hetkellä aivan laiton (uskokaa mua, sen saa nimittäin kuvissa yllättävän hyvin piilotettua) ja olen haaveillut kynsien geelauksista jo pidemmän aikaa. Olen myös etsinyt sopivaa kynsipaikkaa todella pitkään, mutta nyt uskon löytäneeni huipun paikan!

Podcastiimme liittyviä palavereja ja kuvauksia. Pyjamabileet -konseptiin liityen on tulossa lähiaikoina paljon uutta kivaa!

Verhokankaiden valinta ja verhojen tilaus. Iskä kävi ennen lähtöäni auttamassa Helsingissä verhotangon kiinnityksessä, vihdoin! Makuuhuoneessamme ei ole ollut mitään verhoa muuttomme jälkeen, sillä Patrik onnistui pudottamaan rullaverhomme viikon sisällä muutostamme. Verhon muoviosat olivat niin haurastuneet, että sitä oli mahdotonta saada takas paikoilleen. Meillä on paksut kiviseinät ja 3,5 metrin huonekorkeus, joten iskän (ja iskuporakoneen) apua todella tarvittiin. Verhot on teetettävä korkeuden takia mittatilaustyönä. Toivottavasti saisin myös myöhemmin keväällä sisustuspostauksia tänne blogiin!

Kerroin myös aiemmin, miten tulen markkinoinnin opettajani pyytämänä pitämään parin viikon päästä luennon vaikuttajamarkkinoinnista yhdellä hänen englanninkielisellä kurssillaan. Tiedän jo, mitä kaikkea haluan kertoa, mutta tarkoituksena on vielä tehdä Powerpoint materiaalit luennolle.

Mun pitäisi myös päästä ajantasalle koulutehtävien kanssa, joita mun oli tarkoitus edistää tällä hiihtolomaviikolla (arvatkaa paljonko olen tehnyt...) Luvassa siis juridiikan tehtävä riidanratkaisukeinoista ja kuluttajien riitatapauksista, PR-svenskan etätehtäviä, englannin liikekielen ryhmätyö - presentation of current business topic (valittiin artikkeli Bitcoinista), talousprosessit -kurssin tehtävien palautus yhdellä Excel-nauhalla.. Ja vaikka mitä muuta "kivaa".

Vitamin Wellin aamutreenitapahtuma! (Kerrankin olen Suomessa oikeaan aikaan)

Kirppiksellä myytävien vaatteiden, kenkien, sisustusjuttujen (ja huonekalujen) kuvausta. Tämä tulee olemaan valtava urakka, mulla on nimittäin paljon myytävää!


Ihanaa viikonloppua 🖤

Tykkää-merkinnät

Kommentit

fridabjorkroth
fridabjorkroth,

Men vilken fin kalender, vart hittar jag en sån? Det kanske du nämt i texten, men min nivå på finska är ungefär Terve, kiitos och Kerros (det står i trapphuset varje dag när jag går innanför dörren) hehe.

nouw.com/fridabjorkroth
elahblog
elahblog,

Svarta kalender är från Akademibokhandeln och weekly planner från Lagerhaus - (var så god) 😂🙊 Och sen kerros betyder våning 😉 så det är hus med många våningar - kerrostalo. haha.

nouw.com/elahblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229