On my mind atm..

MUU

Istun juuri Arlandan kentällä odottelemassa reilu neljän tunnin päästä Helsinkiin lähtevää lentoani. Lensin tänne pari tuntia sitten Kalmarista ja nyt olen istunut koneella, hoitanut työasioita, katsellut ikkunasta avautuvaa lentokenttämaisemaa ja juonut Naked Juice Barin superherkullisen Tropic Crushed -smoothien.

Neljään viime päivään on mahtunut niin paljon tapahtumia, että mun pää on aivan pyörällä.. Mielessä pyörii niin paljon kaikkea, kuten..

..tulevan viikon aikataulutusta, eli miten saan koulun, podcastien äänitykset, kuvaukset, pelit, omat treenit, yrityksen paperihommat, yhteistyöt ja blogin hoidettua kunnialla.

..miten "uhkarohkean" tempun tein varatessani valmiiksi lentoja Ruotsiin ja takaisin, vaikken tiedä vielä tulevien kuukausien opiskeluaikatauluista.. Mikäli osuu kokeita noille päivämäärille niin uusinnoissa nähdään!

..@CamillaCzakan muuttaa viikon päästä puoleksi vuodeksi Australiaan! Miten tuun pärjäämään Helsingissä ilman tota ilopilleriä.

..miten kiitollinen olen, että Patrikin kaveri on luvannut hakea mut tänään lentokentältä! Mulla on kaksi painavaa matkalaukkua, joten junalla matkustaminen niiden kanssa ei houkuttele. (I've done that before, ei enää ikinä..)

..mitä kaikkea haluan mainita muuttopostauksessa, jota kirjoitan tällä hetkellä. Lätkäelämässä kun tapahtuu paljon. Joistain asioista saa kertoa julkisuuteen, joistain ei. Jotkut asiat, mitkä ovat mulle itsestään selviä, ovat täysin uutta niille, jotka eivät ole lätkäelämän riepoteltavina. Pahoittelut sanavalinnasta, mutta siltä se on tämän viikon aikana tuntunut. (edit. Ja niin, jos joltain meni ohi, niin muutettiin tällä viikolla vuorokauden varoitusajalla toiselle puolelle Ruotsia.)

..onko jotain, mitä mun kannattaisi ostaa TaxFreestä, kun pian suuntaan turvatarkastuksen läpi odottelemaan lentoni lähtöä.

..söisinkö sushia nyt lentokentän east west -sushissa, vai tilaanko sushia vasta kotiin Woltilla. Vai teenkö molemmat? Sen tiedän, että sushia on pakko saada, sillä en oo syönyt sushia kuuteen viikkoon. Varmaan pisin aika ilman sushia vuosiin.

NAUTTIKAA sunnuntaista ja tsemppiä uuteen viikkon 🖤

  • MUU

Tykkää-merkinnät

Kommentit

nannatalvitie
nannatalvitie,

Tsemppiä muuttoon Janina! <3

nouw.com/nannatalvitie
elahblog
elahblog,

Kiitos! Itseasiassa muutettiin jo eli meni ihan pikavauhtia🙊 oli kyllä aikamoinen projekti..

nouw.com/elahblog
A
A,
Moikka! Millä kuvaat sun vlogit 😊? tosi hyvälaatuista materiaalia ja muutenkin aivan ihana seurata niitä!
elahblog
elahblog,

Eikä! Ihanaa kuulla! Iso kiitos❣️ Ne on siis kuvattu iPhone 7 Plussalla ja oon tuskaillut, että jaksaako kukaan katsoa sillä kuvattua matskua 🙈

nouw.com/elahblog
A
A,
Wau! Siis noi Lillehammerissakin kuvatut? Tosi hyvä laatu! Mutta siis jatka ihmeessä vlogien tekemistä, oot ihanan luonteva kameran edessä ja sun elämää on ehdottomasti mielenkiintosta seurata 😊 Löysin sun blogin siis vasta eilen ja ihastuin täysin!
elahblog
elahblog,

Juu kyllä, juurikin ne 😍 kiitos ihan super super paljon! ❤️

nouw.com/elahblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229