ERILAINEN UUDENVUODENLUPAUS

IHANAN ELÄMÄN ABC

1.1.2018! Ensimmäisenä haluan toivottaa kaikille lukijoilleni hyvää uuttavuotta! Toivottavasti teidän vuodenvaihde sujui mieluisissa merkeissä ja olette valmiita aloittamaan uuden vuoden. Mä ainakin olen! Ja uusi vuosi tuo aina mukanaan uudet kujeet? Aina vuoden vaihtuessa blogit ja some täyttyvät uudenvuodenlupauksista (esimerkiksi Roosan ihana Youtube-video ). Eikä tämä vuosi tehnyt siihen poikkeusta. Totta kai tuolloin alkaa myös itse pohtia olisiko jokin lupaus uudelle vuodelle tarpeen. Ja tuolloin aina mieleen pomppaavat ne kliseisimmät lupaukset kuten "syön terveellisemmin" ja "käyn enemmän salilla". En sano, että niissä olisi jotain vikaa! Ovat oikein hyviä lupauksia, jos ne kuuluvat oikeasti tavoitteisiisi ja olet valmis pitämään niistä kiinni. Mä halusin kuitenkin pohtia ajan kanssa, mikä olisi mulle hyvä uudenvuodenlupaus. Sellainen asia, johon oikeasti haluan tehdä muutoksen.

"Mitä jos käyttäisit tällä kertaa enemmän mielikuvitusta uudenvuodenlupaukseesi?"

Niinpä pohdin ja joulunpyhien aikaan sen keksin. Haluan panostaa enemmän juhlapyhiin! Me ollaan lätkän takia, eli ilman vaihtoehtoja, jouduttu olemaan poissa Suomesta nyt kolme joulua. Jostain syystä entinen jouluhössöttäjä on jättänyt taakseen marraskuun lopun joulukoristelut ja muidenkin juhlapyhien valmistelun.. Ja aivan vahingossa! Usein on kuitenkin tuntunut "turhalta" panostaa, kun valehtelematta lähes aina juhlapäivänä (tai sitä seuraavana) on treenit tai peli. Ja joka "juhlapäivänä", kuten myös eilen, mua harmittaa älyttömästi, kun päivä tuntuu täysin tavalliselta, vaikka oikeasti on aika spessu päivä! Me siis oltiin eilen vain kotona täällä Ruotsissa, katsottiin Suomi-USA peliä ja aina välillä ihailtiin ilotulitteita ikkunasta.. Tiedän, aika huikea vuodenvaihde..... :D

Tämä uudenvuodenlupaus voi tuntua joidenkin mielestä ihan älyttömältä.. Uskon myös, että tätä tilannetta voi olla vaikeaa kuvitella. Mutta tähän ollaan ajauduttu ja tämä on mun lupaus!

Lupaan siis vuoden 2018 aikana panostaa juhlapäiviin. Olen kirjannut kalenteriin ylös päivät, joista haluan tehdä vähän arkea erityisempiä. Olen luonut Pinterestiin eri juhlien mood boardeja - joulu, uusivuosi, halloween jne.. Haluan taas suunnitella ja koristella, aivan kuten tein ennen kuin lätkäelämä vei mennessään! Joten vuosi 2018 tulee olemaan täynnä säihkettä - ystävänpäivä häämöttää jo.

KATSO MYÖS:

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennaClaudia
JennaClaudia,
ihana idea!! hyvää uuttavuotta!❤️nouw.com/jennaclaudia
elahblog
elahblog,
Kiitos! Todella tarpeellinen myös mulle 😃 Samoin sulle ihana ❤️ nouw.com/elahblog
Susanna
Susanna,
Hei, osaatko sanoa mitään hyviä ruotsalaisia naisvloggajia joiden videoihin sais tekstityksen enkuks. Niiden kautta ois hyvä oppia ruotsia 😃
elahblog
elahblog,
apua nyt en osaa kyllä sanoa yhtään kun katson aina itse ruotsiksi :/ nouw.com/elahblog
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229