3 X KOUKUSSA TV-OHJELMAAN

MUU

Kun joululoma alkoi (mulla oikeastaan jo joulukuun alussa, kiitos intensiiviviikolla suoritetun ruotsin suullisen kurssin) mulla oli vihdoin aikaa rentoutua kunnolla, ja tottakai tv-sarjojen katselu sopii siihen töydellisesti! Osa on palaillut jo lomilta töiden ja koulun pariin, mutta mä lomailen vielä tämän viikon ja ajattelinkin jakaa kolme koukuttavaa TV-ohjelmasuosikkia, joiden parissa on tullut vietettyä aikaa (välillä jopa liikaa).

PLAYMAKERS

Playmakersin toinen kausi pyörähti käyntiin pari viikkoa sitten. Katsoin ensimmäisen kauden muistaakseni alkukesästä ja jäin heti koukkuun. Lähes kiljahdin ääneen ilosta, kun Sanne paljasti Instagramissaan aikaisemmin syksyllä, että uusi kausi starttaa pian! Sarja on siis ruotsalainen versio Hockeywives-ohjelmasta. Tosin tällä kaudella seurataan myös kahta ”futisvaimoa”. Katson itse sarjaa meidän ruotsin cmore-tunnuksilla, mutta Suomessa sarjaa voi seurata ainakin osoitteessa https://www.tv4play.se (tosin siellä valitettavasti on järkyttävän pitkät mainoskatkot...).

PARATIISIHOTELLI

Ja EI, ei se Suomiversio.. Ruotsin ja Norjan versiot ovat aivan omaa luokkaansa. Playmakersin uusi 20 minuutin jakso tulee ulos kerran viikossa (joka maanantai), jolloin katson jakson aina heti.. Joten pitäähän mulla olla muutakin katseltavaa! Olen nähnyt lähes kaikki molempien maiden kaudet ja pystyn katsomaan helposti 8 jaksoa tylsänä päivänä. Mitä tekisinkään ilman Ruutu-plussaa!

YOUNG SHELDON

Aika villi kortti kahden ekan suosikin jälkeen.. Onko sarja Big Bang Theory teille tuttu? Jos on, niin kyllä - Sheldonin lapsuudesta on nyt tehty oma sarja. Ja se on ihan älyttömän hauska ja viihdyttävä. Jaksot ovat lyhyitä, joten niitä voi katsella aina tylsän hetken iskiessä!

  • MUU

Likes

Comments

Carrostyle
Carrostyle,
westmankajsa
westmankajsa,

så fin du är! 😊

nouw.com/westmankajsa
elahblog
elahblog,

Tack Kajsa 😘

nouw.com/elahblog
Write a comment...
IP: 82.99.3.229