vad är dina svagheter samt styrkor? svagheter måste verkligen va att jag alltid måste ha det perfekt annars vill jag strunta i precis allt och gräver istället ner mig. även att jag har ryggproblem kan vara en svaghet då jag oftast inte kan gå all in i en uppgift. styrkor är nog att jag har en riktigt kämparglöd och ger mig inte förens uppgiften är klar. även att jag har ett stor hjärta oavsett hur du som person är, det kan man komma långt på. dock så är du elak mot mig så är jag det tillbaka (eller ignorerar dig rättare sagt). ännu en styrka är att jag älskar att alltid dra fram det positiva i saker även dessa negativa.
favoritmat? kycklingsallad eller tonfisksallad. samt taco paj. favorit dryck? cola, Ramlösa och kaffe.
två ticks saker du har? jag måste alltid tugga på något så har jag inte tuggummi med mig så kan jag tugga på en plastbit. jag måste alltid skaka på benet när jag sitter ner.
intressen? bilar överlag är ett stort intresse, lyckan att jag faktiskt jobbar inom den större delen av motorsporten är magiskt. jag har även intresse för djur.
tre saker du ska göra i veckan? kalas, gatebil och möten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

https://www.16personalities.com/sv/gratis-personlighetstest

Likes

Comments

måndag igen och gissa vad? jag är sjuk. det menas med att varken skola eller möte fick bli av idag. det var verkligen inte längesen jag var sjuk men tydligen tyckte kroppen det var dax igen. men en vecka kom igen? fredags var vi ute med gänget och självklart fick det bli lite drinkar. träffade också en saknad vän vilket satt väldigt välbehövligt. lördag fick bli en hemma mys dag framför x antal filmer, chips och en godispåse. igår hade jag en frisör tid men annars bestod faktiskt dagen i sängen. idag ska jag bara mysa lite med pappa och sen kommer axel vid 20:00 -21:00 och då ska vi åka iväg till mamma då jag har fått varit hundvakt åt henne i helgen så vi ska släppa av hennes hund. det känns skönt att denna vecka blir lugn, inget mer än några skoldagar samt jobba lite. nu ska jag iallafall bädda ner mig framför en film samtidigt som jag fixar lite inlägg till bloggen🙈 Hoppas ni har en härlig måndag i det fina varma vädret☀️

Likes

Comments