Alldeles för längesen jag kikade in här! Men jag har mina anledningar..  Har helt enkelt varit tvungen att lägga skrivandet åt sidan.. Trots det har mycket hunnit hända! Bland annat är Summerburst äntligen bokat, trots att vi var ute sent fick vi tag i ett fint hotell nära centrum, otroligt nog haha.. Hunnit med en hel del utgångar som varit fantastiskt roliga, lärt känna nya härliga människor och att vara sjuk har jag också hunnit med. 

Idag hoppas jag alla har en fin alla hjärtans dag och blir uppvaktade av den speciella personen som förgyller vardagen!  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helt ärligt, nu är jag trött på snön, kylan, de kalla nätterna och att ständigt gå och frysa. Saknar sommaren fruktansvärt mycket. Solen, de sena semesterkvällarna, kvällsdoppen, spontana roadtrips och allt det som hör till.

Likes

Comments

Det är vad jag gjorde igår, gör nu och förmodligen kommer göra resten av dagen. Som man kanske kan räkna ut så är jag sjuk. Det går fruktansvärt mycket virus på jobbet nu, och jag var en utav de som trillade dit. Har fått en dunderförkylning, med ont i halsen, hes, svullet ögonlock och ont i örat. Dricker mängder med varmt mot halsen så jag förhoppningsvis är piggare till helgen och slipper tacka nej till mina planer, är ju så uttråkande att inte orka göra något?!... 

Likes

Comments

Jobbveckan är över och vi bestämde oss spontant för en sväng till Grace igår kväll. Att stå och köa i 17 minusgrader i väntan på att få komma in var ingen höjdare, men vad roligt vi hade! dans, goda drinkar och gött sällskap, vad mer behövs för en lyckad kväll?!

Likes

Comments

Två nyinköpta parfymer, minst sagt favoriterna, hittade äntligen hem till mig i fredags. Beställer numera parfym från en hemsida där man får de för cirka halva priset, hur bra som helst!

Likes

Comments

​Ikväll stod jag och familjen och tillagade vår egna hemmagjorda pizza, mums säger jag bara!

Likes

Comments

​I helgen var jag på IKEA och inhandlade lite nytt till rummet, även sådant som kan vara bra att ha när man flyttar så småningom. Så min måndag bestod mest av att skruva ihop ny byrå och sängbord sedan småsakerna som prydnader, kuddar osv.. Nu känns rummet mer hemtrevligt!

Likes

Comments

Nyårsafton är förbi och det nya året står mitt framför oss. Vi har nu 364 möjliga chanser att göra just detta året till det bästa!

Min nyårsafton var kanon och väldigt spontan. Började med en middag vid vårt bokade bord på Rosegarden, väldigt mysig restaurang måste jag säga! Därefter tog vi ett spontanbeslut om att åka till en fest som det var väldigt mycket "om och men" om. Men folk rullade in och det blev ett stort härligt gäng tillslut, och det var nog inte tyst i lokalen förrän framåt fyra tiden!

Blev en väldigt lyckad kväll trots allt och en väldigt bra start på 2016.

Likes

Comments

​Sitter just nu med musik i hörlurarna med trötta ben och även huvud. Hela dagen har spenderats på Emporia i Malmö. Har aldrig varit där innan men oj vad stort det är där! Så roligt! Hittade mig en del på rean faktiskt. Innan vi började traska mot tåget köpte vi oss en "I want it all" smoothie, satt oerhört fint, och så god den var!  

Likes

Comments