Idag gick vi upp kl 4 på morgonen, tog cyklarna och for iväg i mörkret till ett tempel, Angkor wat, för att se soluppgången. Det var underbart att se, och riktigt mysigt att hyra cyklar. Billigt och bra motion 👍 I området fanns många fler tempel och vackra ruiner som vi cyklade runt för att kolla på. Mötte flockar av apor på vägarna också som vi fotade och matade. De var inte lika närgångna som vi hört historier om, men vi höll fortfarande hårt i våra väskor osv!

Efter många timmars turistande så la vi oss på en bänk på en tom plats för att sova en stund för att kunna orka solnedgången också. Alex vaknar av att en stor apa petar honom i ansiktet! Han var lite nyfiken men gick iväg när vi vaknade allihopa.

Imorgon lämnar vi Siem Reap för att åka vidare till ytterligare en stad innan vi drar till kusten.🌴🌞🌊 Där blir det sol och bad. Jag har inte legat och pressat sedan Koh tao  (två veckor ungefär), pga mina bedbugs problem samt tatueringen! Så jag har faktiskt tappat färg... Detta är inte alls prio på denna resa, men det ska ändå bli skönt att ligga i solen på stranden!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments