Övning

Min övning

När jag landade på jorden så möttes jag av en helt otrolig natur, berg, dalar, snö på marken, snö på träden som va helt vita.
Gnistrar och glittrar så fint på marken. Sjön är frusen och helt fantastisk. På den här planeten lever det fantastiska djur som är mjuka och gosiga.

Tekniken som finns här är otrolig, flygplan, bilar i alla möjliga färger och modeller , tvapparater stora som tusan, datorer, mobiltelefoner, ipads osv. Man kan inte gå någonstans utan sin mobil utan man är nästan alltid nåbar.
Man kan välja på många olika maträtter, från alla världens hörn och kanter. Det finns allt du kan tänka dig. Pizza, hamburgare, korv, thailändskt, grekiskt osv.
Det finns så många roliga saker att göra. För adrenalinjunkies så kan man hopppa fallskärm, bergsklättring, bungyjump och massa andra saker. Sen kan man gå ut och ta en fika, Partaja, bara va i lugn och ro.
Det finns massa olika alternativ att tjäna sina pengar. Man kan bli advokat, polis, vetrinär jobba i fabrik, jobba med sin dator. Finns massor man kan göra. Man kan träffa nya och spännande människor som man kan dela erfarenheter och upplevelser med.
Man kan ut och resa, se världen. Möta och testa på nya kulturer. Dela uppfattningar och miljö. Världen är helt enkelt en helt underbar plats.

Positiv livssyn lever till helt jäv**a amazing saker.
Det har jag upptäckt, känner mig riktigt exalterad på vad min framtid har att erbjuda mig. Träffar nya och fantastiska människor hela tiden och jag är så glad för det. Dem ger mig inspiration och drivkraft.

FUTURE IM READY

/ Ekman

Gillar

Kommentarer