En vecka till, igår va det en vecka sedan vi började med schemat. Sjuuuukt vad fort tiden gått!!!! Vi har fått prov, läxor, förhör allt vad du kallar det för att man ska plugga, HAHA:))

De senaste dagarna har jag sovit när jag kom hem.... Förutom igår då jag och några från klassen satt och "pluggade" (gick sådär). Kom hem vid 17:30 HAHA!!!!:)) Sedan har jag pluggat och inte gjort så mycket mer:)) Försökt träna....

Tänkte skriva ett inlägg om själva bara "Vad jag tycker om skolan!":))

Idag blir det återträff för konfirmanderna vilket kommer bli roligt, få se filmen de gjorde!:))

Ska försöka göra mig ordning och sedan gå!

Sooool

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Började 08:00 med Historia:)) Vilket va väldigt intressant, pratade om "Varför finns historia, är det bra vad tycker jag?" Vilket va väldigt intressant att diskutera:)) Sedan hade vi Psykologi för första gången, ser huuuur mycket som helst att läsa den kursen, ska bli awesome;)) Sedan Svenska, samhällskunskap och Idrott. Idrott för första gången, hade teori och slutade en halvtimme tidigare "tror jag". Va hemma vid 14:15 om jag minns rätt:D Slutade kanske vid 12:30! Ingen aning faktiskt, HAHA;))

Sedan åt jag suschi med Julia, prata lite om gymnasiet. Va verkligen huuuur mysigt som helst då vi inte träffats på länge:))

Kvällen spenderades sedan åt plugg och träning. Trodde dansen började idag but no. Hade ställt in den.... Ingen mer träning på Måndagar lite. Utan jag gick hem och körde lite mage och gjorde klart plugget och nu ligger jag i sängen och ska kolla lite på tv för att sedan sova:D

Klockan står på 06:15, ha det så bra:))

Sooool

Likes

Comments

Jag va så trött så jag somnade vääääldigt tidigt igår....

Att gå upp 06:00 och ta bussen 07:00 är inte min grej riktigt än, haha. Är jätte trött på morgona får hoppas att jag blir piggare HAHA:)) Iallafall, igår började jag 08:00 (va i skolan 07:30 hehe) medan alla andra Samhällare börja 09:35.... Men, det är för att jag har spanska 1 eftersom jag inte hade spanska, franska eller tyska i högstadiet. Sedan hade vi (jag håltimma en stund) samhällskunskap, (tvungen att titta på schemat haha) Matte, svenska och resterande av klassen hade franska 3, spanska 3 mm och jag slutade 12:30:)) Ändå rätt skönt;))

Efter det åkte jag och träffade Nelly, vi fikade och bara prata igenom gymnasiet. Hon började i Torsdags så vi chitt chartrade om de vilket va väldigt mysigt:)) Kvällen spenderades sedan med familjen, mina bröder (som inte bor hemma) åt hos oss vilket också va vääääldigt mysigt och sedan somnade jag, HAHA:)) Vaknade nu.... Ska gå upp och äta lite frulle:)) Planerna idag är lite oklara än så länge, ska sätta mig en stund med spanskan....

Sooool

Nelly's: Nouw.se/nellylarsson

Likes

Comments

En vecka EN VECKA!!!! Har redan gått i gymnasiet. I och för sig började vi med schemat idag, de resterande dagarna hat vi haft "prov lektioner" och lära känna klassen. Vilket har vart väldigt roligt:))

Som sagt, idag började vi med schemat vilket va väldigt roligt. Få rutiner:D Vi började med Historia. Jag går i klass "Hes1" där det både är Humanister, Ekonomer och Samhällare. Så, vi är indelade i de tre grupperna. Men ibland som när vi har svenska är vi hela klassen:)) Så, ekonomer och Samhällare hade historia samtidigt som humanister hade latin:)) Efter det hade samhällarna (dålig svenska i know haha) naturkunskap alltså jag. Vi va åtta stycken i den klassen HAHA! Efter det hade engelska, svenska och till sist matte och sedan lunch:)) Tänkte ta ett annat inlägg och skriva om skolan mm:D Vi slutade 13:20. Jag åkte hem, solade och sedan åkte jag till Amhultskyrka för att lyssna på Sebbe Staxx (Ett annat inlägg om det)!

Hoppas ni har haft en gryyyym dag, nu ska jag lägga mig och se lite på en film (vet inte vilken). Klockan ringer nu mera 06:00 God natt:D

Sooool

Likes

Comments

Va tvungen att gå in där det fans AC! Huuuur varmt som helst ute (solade). Varför kom sommaren nu? Varför kunde det inte vara så här för en månad sedan? Fast, ska inte klaga. Får ju sommaren nu istället, haha;)) Sedan jag kom hem från skolan "typ" 14:00 har jag legat och solat. Men nu blir det att göra sig i ordning för att sedan träffa lite människor:))

Sooool

Likes

Comments

De där stela och nervositeten börjar försvinna nu;)) HAHA. Skolan började 10:00 och slutade vid 12:00 "som alla andra dagar hittills" Men imorgon börjat vi med schemat. Ska både bli roligt men njaa. Kan nog ha det så här. Att börja 10:00 och sluta 12:00 varje dag är inte dumt:)) Nä, ser faktiskt fram emot att ha riktiga lektioner! Efter skolan åkte jag hem och bara tog det lugnt. Solade och badade lite i Polen. Sedan kom även Jannica och Smilla upp även Tindra. Lärde Smilla att "kråla" heter det så? Väldigt roligt att se HAHA. Vid 18:00 drog jag och några människor ner till havet för att ta vara på de sist sommarlovstimmarna (som de hade) och sedan avslutades kvällen med thai mat mmmm. Och nu sitter jag på altanen och ska snart gå in och lägga mig:D

Sooool

Likes

Comments

Måndagen, jo. Den började med att jag kom försent.... Nä, så hör va det HAHA. Jag trodde att vi började 09:45 så jag kommer till skolan cirka 09:35 för att vara där lite tidigare. När jag då kommer upp så ser jag människor i klassrummet. Jag tänkte då "ja men de ska gick in precis" jag går in i klassrummet. Men då håller de på att flytta runt stolarna.... Rektorn va där, jag går fram till rektorn och säger "Börjar vi inte 09:45?" Och visar fram telefonen. Svaret jag får tillbaka är "Ah, gå och sätt dig vi löser de". Vi började tydligen 09:00!!!! ASSÅ ahhhhhh, HAHA skäms! Resterande av dagen hade vi provlektioner:))

Igår började vi 10:00 och slutade 12:00. Vi hade ett matte test!!!! Skulle testa vad vi kunde och inte:)) Sedan hade vi stadsvandring.

Sooool

Likes

Comments

Igår kväll blev det göteborgskalaset med min bror (Philip) och hans tjej Linnéa. Super mysigt:)) Vi åt och bara kikade runt lite. Dock små regna det lite då och då vilket gjorde att vi bestämde oss att dra oss hem rätt så tidigt. Va hemma vid 22:30 och gick och la mig direkt när jag kom hem och vakna runt 10:00, hehe. Sju dovare här:)) Dock vaknade jag i natt och hade ont i magen och jätte ont i huvudet. När jag sedan vaknade vid 10:00 va jag dunder förkyld, hade ont i nacken och huvudet. Men nu är det bättre och får hoppas på att det som är kvar går över tills imon. Just nu sitter jag bara och ser på tv och ska fortsätta med det:D

Sooool

Likes

Comments