Wow. Vilken helg. Den har varit turbulent minst sagt, mycket alkohol, känslor och starka viljor som gjort mig helt slut! Men idag har det varit en fin dag, känslomässigt lugn och en fin dag på Hugos dop. Den ungen är så himla söt!

Så nu har vi ätit pizza och sushi, kollar serier och bara myser. Vad hade jag gjort utan honom, känner ingen som ger sånt lugn. Mim trygghet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: inredning, Inspiration

Blått, blått, blått. Är så kär i blå inredning just nu, speciellt marinblått med mässingsdetaljer. Förut var jag väldigt insnöad på att det skulle vara vitt, svart och minimalistiskt - sen den klassiska 'marmor, mässing och tavlor med citat' perioden som nästan alla levde i ett tag. Men nu har jag äntligen hittat tillbaka till min stil igen, den gudomliga blandningen mellan rustika material och de nätta metallerna, tillsammans med varma väggfärger och mörkgröna växter. Jag älskar att vara i rum där det känns som man blir omfamnad av varm bomull så fort man kliver in igenom dörren, när man kommer in i en bostad där det bara känns som ett hem. Det industriella och rustika kan vara svårt att få ombonat och mysigt, och oftast är det just den mysiga känslan man vill undvika när det ska vara industriellt, men jag gillar en blandning. Jag gillar nog blandningar i allt, man tar det gottigaste i varje sak och gör det till det absolut bästa man kan tänka sig liksom - för vems skull ska man följa en inredningstil till punkt och pricka? Eller en klädstil för den delen också.. Vi är alla olika och det är det bästa med oss. Visa det! Omringa dig med massa najs grejer, tankar och känslor även om det sticker i ögonen på andra!

Likes

Comments

Idag har vi stått vid spisen och gjort lammfärs-spätt, grekisk sallad och tzatziki. Äntligen fredag!
Jag har ju varit ledig torsdag och idag, men det är alltid härligt när han också får lite ledigt. så nu vankas det god mat, vin och sen en bra rulle. Härliga fredag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Idag är det lillördag, och jag har varit klokare än någonsin för några veckor sen tog nämligen semester i 2 dagar. Så den här helgen blir låååång. Gött! Den här veckan har varit kanon rakt igenom, efter en ganska vild helg med hemgång 07.00 söndag morgon så har jag levt helt på all den energin jag fått av härliga människor och massa dans. Det var längesen jag var ute och dansade med vänner, och varje gång känner jag att det måste göras oftare, det är ju helt jävla magiskt!

Likes

Comments

Det absolut bästa (och enda positiva?) med mörkret är att kunna tända ljus. Det är ju så galet mysigt att fixa och trixa hemma med ljus och fina saker, tycker att det ger nåt slags lugn inför kvällen. Och visst blir man lite extra glad när det är fint hemma??

Likes

Comments

Postad i: Vardag

1. Vad heter du? Emma Eklind

2. Hur gammal är du? 24

3. Vart bor du? Stockholm

4. Singel eller upptagen? Upptagen

5. Vad har du för mobil? Samsung galaxy s7 edge

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Oj, vad svårt. Skulle helt klart köpa en drömmig lägenhet först, och sen förmodligen resa resa resa!

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Det jag gillar mest är nog att jag är en drömmare, förut såg jag det som en brist och ville leva mer i nuet. Men nu älskar jag att kunna drömma stort och sikta mot stjärnorna! Det jag gillar minst är min låga energinivå, men tack och lov för kaffe!!

8. Nämn tre personer du kan lita på- Elin, Hampus och Natalie

9. Vad är det värsta du vet? oärlighet

10. Drömmar i livet? Att resa, få renovera och leva i ett fint hus och att bli mamma

11. Nämn tre favoriter i garderoben- Mina läderbyxor (fejk ofc), min lurviga tröja och en blus från Zara

12. Beroende av något? Uppmärksamhet haha. Nä men socker skulle jag nog säga.

13. Piercingar/tatueringar? Hål i öronen, funderar över tatuering att göra i vår.

14. Vad vill du ha just nu? Sushi, ett roligare jobb och en lägenhet.

15. Tränar du? Jag är just nu i en startfas, jag har aldrig tränat regelbundet men har precis köpt gymkort och simmar då och då.

16. När går du och lägger dig? Jag lägger mig innan 22 på vardagar, behöver min sömn för att orka på jobbet.

17. Nämn tre saker/personer du saknar- min mamma, min pojkvän och min kusin.

18. Roligaste kompisen? Kan inte välja en, alla mina kompisar är roliga.

19. Vad är du rädd för? Döden.

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Min och Hampus resa till kap verde.

Likes

Comments

Återhämtning är det viktigaste. Precis yogat, och nu sitter jag här och läser bloggar. Så jäkla mysigt!!

Likes

Comments