Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Boka resa igår, drar på måndag. Ska bli skönt att bara vila

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Drar igång detta igen, hoppas på massa mer resor inom en snar framtid!

Likes

Comments

Drar alltid igång en blogg innan jag drar utomlands och tänker, " nu jäklar ska det bloggas" men icke. Några inlägg vart det och jag hade en sinnessjukt bra resa!!


  • 41 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på en bil som ska köra oss till hamnen så vi kan ta oss vidare mot ön Lombok. Dagarna flyger på här nere och har hunnit med att köra moppe 2 gånger i denna galna vänstertrafik. Även varit och gymmat två gånger vilket var grymt skönt. Nu kom bilen så nu ska vi dra, uppdaterar mer senare med mer bilder

  • 59 Readers

Likes

Comments

Idag regnar det supermycket så då drar vi på en shoppingrunda. Dom har jättemycket snygga kläder här och deras köpcentrum är grymma. Kupolen ligger hästlängder efter. Igår så åt vi ostbricka och drack ett glas rosé på vårat hotellrum, mysigt! Igår var vi även till nusa dua som var jättefint, alldeles grönt och blått. Skönt att komma bort från kuta hetsen lite och bara ligga i havet utan några vågor.

  • 72 Readers

Likes

Comments

Idag drar jag och 2 andra brudar in på hotell, ville bo lite närmare där det är lite mer puls. Har haft 2 mega roliga utgångar och har skrattat så mycket åt en riktigt rolig brud som heter Emma. En tjej som verkligen bjuder på sig själv.


  • 76 Readers

Likes

Comments

Regna som bara den imorse när vi vakna men sen pang boom vart det superfint väder, så idag har vi bara haft strandhäng och traskat runt halva ön, lite senare idag ska vi hyra cyklar och cykla runt ön när solen inte ligger på så mycket.


  • 85 Readers

Likes

Comments