Igår var jag ute och plockade. Sparkade i löven. Jag såg en ekorre. Jag samlade material inför vintern. Pinnar för väggar, bark för att täta taket. Det kommer bli skönt för den lilla. Där ska ju trots allt den allrehögste kungen, det lilla barnet vara. Jag sätter ihop min egen julkrubba. Nu har jag en blåsa på ena handen efter täljandet. Jag har gråtit lite lyckligt för julens innebörd. Nu är första väggen snart klar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dessa är bara några av de bilder jag samlat på mig under året som gått från förra julen tills nu. Jag tror inte det spelar någon roll vilket väder eller årstid det egentligen är ute, utan en del av en längtar alltid till julen ändå.

Likes

Comments

Hej hej hej hej hej hej!! Vad glad jag är att du tittade in idag!! Nu tänkte jag visa min mans och min halloweenutstyrsel som vi hade på en halloweenfest i lördags. Varje år hostar Josefs bror och hans fru en halloweenfest tillsammans med andra par och det är alltid lika trevligt att komma! I år hade vi egentligen ganska stora planer för vår utklädnad, men det slutade med att vi hade för lite tid /pengar så vi fick hoppa från idé tills idé tills vi hamnade på typ plan C. Men det blev ju bra ändå! Jag hade sett på Pinterest (The source of everything) att man lätt bara kunde gå som simsgubbar, och det var precis det vi gjorde!
Jag tyckte ju Sims var det mest perfekta man kunde tänka sig. Ett hårband med en grön diamant och sedan har man liksom klätt ut hela sig. Men det roliga var att den första som såg oss när vi klev in genom dörren frågade 'Är ni Candy Crush?'. Det visade sig att hon aldrig spelat sims förut, men som tur var visste i alla fall resten precis vad vi var! Här kommer en bild på hela gänget som var där!
Mitt nästa inlägg kommer antagligen handla om julen. Detta eftersom jag faktiskt är väldigt glad över att Halloween liksom är över och inte är vägen för 24 December längre!! Jag planerar faktiskt att anordna ett litet julfirande för några tjejer hemma hos mig, men mer om det i ett annat inlägg! Vi ses!

Likes

Comments

Hej kära och trogne läsare, här kommer jag med mina ord igen! Kanske har ni saknat det? Det var ju trots allt flera månader sedan senaste inlägget och innan det hade de också varit få och med långa mellanrum. Jag har saknat det. Eller jag har i alla fall nu en önskan att skriva mer om mitt liv igen. Uppdateringar om vad som skett sedan sist kommer nog komma lite här och lite där, men just nu ska jag skriva om min man. Det är nämligen så att han har blivit vuxen på riktigt och fyllt 25. Nu blir det billigare för honom att hyra bil utomlands och han är halvvägs till 50! Och tänk att jag får vara med honom ända tills det händer!


Som vilket fru som helst ville jag gärna göra någonting speciellt för min man på hans tjugofemårsdag, då detta ju är någon typ av milstolpe, men på min mans begäran sparar vi majoriteten av födelsedagsbudgeten till en planerad resa till USA någon dag. Så vad vi gjorde istället var fest hemma hos oss med alla närmaste vännerna kvällen innan och sedan restaurang och Stranger Things marathon när vi kom hem, dagen efter.


Det var ett experiment att ha fest i vår arton-kvadratare, men jag tror vi till sist var cirka fjorton stycken till slut i alla fall, vilket betyder, mindre än en kvadratmeter per person ifall man räknar bort toaletten. Jag är så glad för allas villighet att hjälpa till med min mans födelsedag, en tjej erbjöd sig rakt av att baka en hel tårta till honom, MED NAMN PÅ OCH ALLT! Tack tack tack tack!


Helt ärligt har jag inga bra bilder från den där festen, och av två anledningar: 1. Ljuset var väldigt dåligt för bilder, och 2. Alla gäster visade sig vara väldigt ofotogeniska hahahaha! Jag tror inte det fanns en enda bild där minst en person inte gjorde något konstigt ansiktsuttryck. Men vad gör det? Vi hade ju roligt ändå!!


Nästa morgon var rätt seg, jag mådde ju egentligen kanske inte superbra, men vi båda tyckte det var skönt att dra ut på dagen och bara öppna presenter oh äta frukost, vi skulle ju trots allt iväg sedan igen! Det här året fick Josef en riktig gentlemanshaul i födelsedagspresent. Bland annat kom det slipsar, manchettknappar, fluga och sådana där rosgrejer killar vill ha på sina kostymer.

Klockan halv fem hade vi bokat tid på isbaren i Stockholm tillsammans med restaurangbesök på Hearts efteråt. För alla som vill ha något lite mer speciellt att hitta på i vardagen eller för att spola någon rekommenderas detta!! Innan man gick in fick man en stor bylsig kappa (eller jack- poncho??) Men tillhörande vantar, sedan fick man en drink och fyrtio fem minuter att vara ta in det coola med stället.
Det var ju nästan bara vi och turister där, men hey!! Svenskar tycker också is är spännande!!
Bild på en av våra ''Sloppy Joe's'' från Hearts. Deras pomfritts var det godaste jag ätit! Rekommenderas!!

Likes

Comments

Vilken härlig Valborg det var igår! Jag hade precis fått min mens och hade drogat Ipren hela dagen för att undvika värken, så det var skönt att bara ta det lugnt och inte lämna huset förens klockan åtta då vi bestämt oss för att hänga med Josefs bror och hans fru och dotter vid den lokala elden. Det var verkligen skönt att ha firandet så down to earth då jag var ganska trött och inte riktigt kände för att umgås med en hel massa människor. Detta paret är dessutom så härliga och jag känner mig verkligen hundra procent bekväm med dem. De är så skojfriska men kärleksfulla och trygga och det var precis vad jag ville ha den dagen. I Love them!!!!

Likes

Comments

Denna fredagen var bara helt fantastisk. Jag kände att jag äntligen var back on track efter sjukdomen och att jag äntligen kunde vara produktiv och jobba lite. Josef slutade skolan samtidigt som jag slutade jobbet och därför gick vi tillsammans till Kungsträdgården som jag velat göra då jag missade körsbärsträden förra året. Vi satt på fakegräsmattan bredvid och jag fick ligga i Josefs knä i solen och bara njuta av tiden. Jag förstår inte varför folk är rädda för äktenskap, det är ju bara helt fantastiskt!!


Btw, vi bad en främling ta bilden på mig och Josef och hon visade sig vara professionell fotograf! Saker gick bara rätt för oss liksom!! 

Likes

Comments

Igår bad jag min man rita mig, som han kommer ihåg mig i sitt huvud, utan referensbild, och jag lade en filt över mitt huvud. När jag tog av mig filten blev jag faktiskt mycket smickrad, och det är tydligt att han tycker jag är vacker.

Likes

Comments

Just nu känner jag så så mycket inspiration för det nya året och jag tänker dela några av mina favoritsaker jag inspireras av just nu. Dessa kommer från mitt inredningsalbum på pinterest! Här kommer tre saker jag inspireras av just nu!

Ett spegelkollage! Flera olika speglar i ett fint kompani. Detta lyfter verkligen ett rum och gör att det känns både större, ljusare, lyxigare och intressantare! Favoriten just nu!!

En annan sak jag inspireras av mycket just nu är svarta väggar. Svarta väggar med ljusa golv, tak och möbler. Just denna bilden tycker jag om extra mycket på grund av den fina strukturen som väggen har! Att måla gamla väggar på detta sättet är verkligen fräscht och harmoniskt!

Denna fina hallen valde jag att ha med eftersom färgen på allt är så uppfriskande! Så mörkt trä att det nästan ser blått ut är enkelt och anspråkslöst men väldigt speciellt! Det ger verkligen ett bar första intryck av ett hus! (Jag önskar jag hade en hall hahahah)

Som vanligt är bilderna länkar till källan!

Likes

Comments

Det hela började med pinterest och slutade med en full shoppingcart, som det brukar vara. Jag kom bara på att jag verkligen saknar blommor i min lägenhet, (för alla fashion lägenheter har ju blommor i dem), och att jag borde skaffa fler, men att ha riktiga blommor hela tiden är ett sånt stort ansvar så jag bestämde mig helt enkelt för att skaffa mig några artificiella blommor för de gångerna jag inte orkar engagera min tid och mina pengar i en ny blombukett. Jag hade kunnat beställa hem flera stycken för en minimal peng på blocket, men jag tycker inte om plastkänslan de flesta har där så jag hittade helt nekat en sida som gör konstgjorda blommor för bröllop och liknande. Just nu sitter jag med dessa artiklar framför mig och tycker att det kunde bli en fin bukett.

Bilden som verkligen inspirerade mig till att göra detta var föresten den här. Jag kommer anpassa min bukett till min egen stil dock då jag inte riktigt är så mycket för rosa. Jag tycker mycket om idén med kvistar i buketten, men om jag köper dem just nu också kommer buketten kosta mycket mer än vad den är värd haha. Jag tror jag kommer kunna hitta något liknande i skogen oavsett, kvistar vissnar inte lika snabbt som blommor så de kan jag bara plocka.

Alla bilder kommer ta dig till källorna jag tog dem från!

Likes

Comments