Hej igen! Det var ett tag sen. Vad roligt att se på statistiken att ni fortfarande är här inne och håller utkik.

Jag har länge funderat på att införskaffa mig en kamera. Dock ingen systemkamera, då jag gärna vill att den ska få plats i väskan och vara smidig att ha med sig, samt smidig att använda när jag är på språng. En kamera jag har funderat ett tag på är Olympus Pen E-PL7 (den vit/beiga), vilken har fått väldigt bra omdöme (ett plus är ju såklart designen). Dock har jag och min kära Norrlänning diskuterat detta och mobilkameran ligger trots kvalitet och design högt upp på listan. Inte för att den är särskilt bra eller över huvud taget går att jämföra med en "riktig" kamera, men bilderna känns mer äkta och personliga eftersom man alltid har med sig mobilen.

Vilken kamera använder ni?


Just nu: favorit-téet från svenskt tenn och syskonen Baudelaires olycksaliga liv (Netflix släppte den som serie häromveckan, har ni inte sett: SE!).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var vi inne i stan en liten runda, då jag skulle köpa smink och ville ha hjälp av Ida. Då får man passa på när man väl är nere i Karlskrona. Efter det åkte vi ut i skogen för att leta kantareller, och här är dagens fynd (från skogen):

Likes

Comments

Eftermiddagen och kvällen spenderades hos pappa ute på Sturkö. Vi har ätit tacos, ätit jordgubbar, druckit champagne och hunnit köra en runda till Småland för att titta till en av hästarna.

Likes

Comments

Igår förmiddag begav vi oss till Karlslrona för att spendera nphra dagar här. Det blir ju tyvärr sällan så att vi är här längre än en helg, så denna gången går vi iaf till på fredag. Idag på förmiddagen bestämde vi oss för att ut i skogen och leta efter kantareller och Zigge skulle självklart med.

Likes

Comments

Fyra dagar som har gått alldeles för fort. Nu är vi på väg till flygplatsen för att om två timmar ta planet som går hem. Vilka fantastiska dagar vi har haft, hit kommer vi åka igen om inte allt för lång tid.

Likes

Comments

Det känns som om fötterna blöder och att benen snart gå av. Ännu en dag vi spenderat mestadels till fots. Nu ligger vi på hotellet, har inte ens ätit middag och har inga tankar på det heller. Idag har vi hunnit med en hel del. Vi har varit i Camden, Covent Garden, Trafalgar Square och hunnit med lite shopping på Oxford Street (idag igen).

  • Resa

Likes

Comments

Här äter man fika till frukost, sätter sig vid dukat bord och blir serverad kaffe och färskpressadjuice vid bordet, kan man ta med sig detta stället hem?

  • Resa

Likes

Comments

Idag har vi gått hur mycket som helst, men hade utan problem kunnat gå lika mycket till. Det har blivit lite shopping under dagen och nu ikväll bestämde vi oss för att gå i närområdet vid hotellet, så vi hittade en jättemysig pub här i närheten som vi bestämde oss för att äta middag på.

  • Resa

Likes

Comments