Några favoritbilder som jag tog under Rockbjörnen-kvällen i Kungsträdgården. 

Likes

Comments

Det har gått en vecka sedan jag flyttade upp till Stockholm. & jag trivs så bra, tycker om denna staden så oerhört mycket. Den första veckan har varit väldigt bra. Bland annat umgåtts massor med några vänner, träffade bandet The Tide, & varit på Rockbjörnen & We Are Sthlm i Kungsträdgården. 

& i fredags hade jag min första jobbdag på Internationella Engelska Skolan. Juste!! Jag har glömt att berätta om detta jobbet för er!! (Detta är inte sammas om jag nämnde i förra inlägget, det var en timvikarietjänst i skola & förskola.) Var på intervju hos de i förra veckan & i måndags fick jag telefonsamtal att jag fick det!! Efter en enda liten dag, så känns det väldigt bra & imorgon börjar jag min första hela jobbvecka! hejs

Likes

Comments

Här har det verkligen gapat tomt hela sommaren. Samtidigt som det känns som att jag har gjort oerhört lite denna sommaren så flängde jag runt lite här & var i Sverige i hela juli - Göteborg, Stockholm x2 + skärgården x2, Överkalix & Umeå. Har umgåtts med släkt & vänner, & haft det väldigt bra. Har även varit på två konserter, första vändan i Stockholm såg jag Rihanna live & senast var det äntligen dags för Beyonce, & fy fasen vad bra det var. Såg dessutom Silvana Imam live när vi var i Överkalix & for till Luleå över kvällen. En fotobomb från allt dethär måste jag ge er.

Kom förövrigt in på mitt förstahandsval på universitetet men efter många om & men tackade jag nej. Hade dock innan jag fått besked bestämt mig för att vänta ett år med att plugga, men när jag fick beskedet att jag faktiskt kommit in, då blev det en del tvekan på hur jag skulle göra.

En annan bra sak: jag har fått jobb, i Stockholm. Jag flyttar upp imorgon & jag är så oerhört glad, för det var det här som jag ville, Stockholm & jobb & nu står jag här. Får se vad mer framtiden har att ge. Håller i skrivande stund på att packa det sista. Tar dock tåget upp imorgon & får alla mina grejer i nästa vecka, men det funkar, är så van att bo i en väska efter denna sommaren, haha. 

Har intalat mig att bli bättre med bloggningen, men jag kan nog inte lova så mycket. Nästa gång vi hörs är jag iallafall Stockholms-bo, iih. hoppas allt är bra med er, vi höres

Likes

Comments

Jag har tagit studenten!!! Fick en väldigt väldigt väldigt bra dag i lördags, med klassen, vänner, familj & släkt. Dagen bestod utav bland annat champagnefrukost, mentorstid, frukost i skolan, fotografering, examensceremoni, betygsutdelning, utspring, flakåk, mottagning, en powernap, häng med klassen & så spenderades kvällen på Safiren tillsammans med alla andra studenter, innan jag hamnade i min säng igen.

Är så glad & stolt över mig själv att jag avklarat dessa år i skolan & att jag klarade mitt mål & gick ut gymnasiet med de betygen som jag strävat efter, så mycket som jag har pluggat & kämpat under dessa år, & jag kan inte vara annat än nöjd. Har lärt mig så oerhört mycket, & inte bara i de olika ämnena utan även om mycket annat i livet.

Stor del av senaste året har varit extremt jobbigt på flera sätt, det har hänt en hel del & jag mådde under en period väldigt dåligt, men jag klarade det, jag klarade detta året!! Jag klarade hela gymnasiet. & är så glad & tacksam över de människorna som varit vid min sida under hela denna tiden, mina bästa vänner & min familj, hade nog inte riktigt klarat detta lika bra utan dem.

Är nu såhär efter studenten så glad men samtidigt lite tom, ännu ett kapitel i livet slut, men samtidigt var detta början på ett nytt. Det är ju nu som livet börjar på riktigt.

Bildbomb som får summera största delen av dagen. Så bra dag & det var svårt att vara annat än glad

Likes

Comments

Tiden går så otroligt fort & I M O R G O N tar jag studenten. Dagen man har väntat på så otroligt länge är här. Är så glad men så skraj på samma gång, för allt som framtiden har att ge. Det är ju nu livet börjar på riktigt.

Vi har hittat på massor med skoj den senaste tiden, så som smultronstället med klassen, fika & mys hos en av våra mentorer, studentfest & mer häng med klassen, studenttältning, häng med bästa vännerna, brännboll & ännu mera häng. Var även en sväng vid Hedenlunda för att se Flens studentbal i förra veckan, varit på två jobbintervjuer & var en sväng uppe i Stockholm för konsert.

Idag var det flakfix på schemat & nu har jag precis klivit ut ur duschen. Ganska snart ska jag krypa ner i min säng för att försöka få lite sömn då klockan är ställd redan på 04:15 imorgon, godnatt, tacohej, imorgon är vår dag.

Likes

Comments

Några bilder från torsdagens konsert i Fryshuset. Denna konsert är den galnaste & roligaste konserten jag någonsin har varit på, så oerhört bra. Hade sisådär 1-2 personer framför mig, stor fördel att man är lång vid sådana här tillfällen, såg så bra, dock väldigt mycket tryck emellanåt, men ack så värt det.

Det här var fjärde gången jag såg The Vamps live. ( 11 september förra året var första gången, när jag vann en tävling om exklusiv spelning & meet&greet, andra gången var dagen därpå, 12 september, när de var förband i Globen & tredje gången såg jag de i London den 29 oktober. )  Har följt The Vamps sedan 2012 & jag är så glad att de äntligen kom hit för en alldeles egen konsert, vilket blev en av de bästa konserterna jag har varit på iallafall.

Likes

Comments

Jag är så glad.

Det börjar verkligen närma sig slutet nu. Är inne på min absolut sista tid på gymnasiet. & all stress som jag har gått omkring med, en konstant klump i magen i flertalet månader är för tillfället som bortblåst. Jag är så glad & nöjd över min egen prestation under de här åren på gymnasiet & hoppas att slutbetygen kommer visa precis hur mycket tid jag har lagt ner & hur mycket jag har kämpat. Den allra sista uppgiften återstår, men är snart klar & då, då är jag klar på riktigt med allt. 13 dagar kvar till den stora dagen.

Det händer massor med skoj mest helatiden just nu känns det som. I torsdags hade vi lärarmiddag med klassen & i fredags var det äntligen dags för mösspåtagning. I veckan som kommer blir det bland annat en tur till smultronstället & mer häng med klassen. Ska dessutom på arbetsintervju & så kommer mitt favoritband till Sverige för konsert så då blir det ett dygn i huvudstaden. Är så glad över allt som komma skall & allt känns bara så bra just nu. 

Likes

Comments

Förra lördagen var det äntligen dags för den efterlängtade studentbalen. Det var så roligt & alla var så otroligt fina, uppklädda i sina fina klänningar & kostymer, åh.

Hade en väldigt bra kväll tillsammans med härliga & fina människor & framförallt mina bästa & finaste vänner. - tusan vad glad jag är att jag har er. jag älskar er.

Att jag på 1,78 bar 12 centimeters klackar var så ovant, trivs i min vanliga redan långa längd, men detta var något nytt.

Foto: Elin Berglund

Likes

Comments