Godmorgon solstrålar!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den fördröjda starten men jag och min familj drabbades av ett dödsfall i släkten precis innan jul, tråkigt nog. Så mina mellandagar spenderades i Stockholm för att tömma lägenheten. Sen blev det en del jobb däremellan också och sen va det helt plötsligt begravning. Jag avskyr verkligen sånt och detta var min 4:e begravning sen 2008. Usch sånt är verkligen jobbigt för mig. Men kyrkan däremot är gudomligt fin vit,hög och ligger precis vid en sjö. Alla mina kusiner är döpta där samt att mina familj på pappas sida är begravd där och självklart så ligger min pappas grav också där ❤
Den dagen jag gifter mig vill jag hemskt gärna gifta mig i den kyrkan, dels för att det på något sätt känns som att dem också får vara med och sen för att jag älskar den kyrkan. Har ni någon sådär dröm kyrka som ni hemskt gärna vill gifta er i och isånnafall vart?☺

Det jag iallafall ville komma fram till i det här inlägget är att NYSTARTEN sker 1:A FEBRUARI!!!

Ta hand om er tills dess, kram!❤

vackra blommor till en vacker dam!😢

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart är det alla hjärtans dag, och det är perfekt läge och tipsa om fina presenter till både pojkvännen och flickvännen.

FÖR HENNE:

FÖR HONOM:


Och röda rosor är såklart ett måste till alla hjärtans dag. Jag har ännu inte köpt något till mina sambo, då jag faktiskt inte vet vad jag ska köpa till honom iår. Kanske en snygg klocka eller något liknande. Men är såå rädd att han inte kommer använda klockan om jag köper en, då han ibland tycker det är obehagligt att ha dem på sig. 
Annars så blir det kanske någon spaweekend/ vanlig weekend i någon vacker stad.
Va har ni köpt till eran pojkvän/flickvän och tror du dem blir nöjda? 😊

Nu måste jag kila iväg, men vi hörs senare!

XOXO

Likes

Comments

Godmorgon och gott nytt år!

Äntligen är dagen här, dagen då bloggen öppnar officiellt! Jag har varit som ett litet barn på julafton inför den här dagen, och det ska bli så roligt att få göra det här på riktigt denna gång.
Och som jag skrev i det snabba inlägget så kommer den här bloggen handla om allt och ingenting med det lilla extra 😉

Hoppas att ni alla hade en bra julafton och en bra nyårsafton? Båda mina helger har spenderats med människor som ligger mig varmt om hjärtat, berättar mer om dem i ett annat inlägg.

Jag ser verkligen fram emot det här, och kommer verkligen göra allt för att få min blogg så intressant som möjligt för just DIG!
Självklart så behöver jag era tips och idéer om vad ni skulle vilja läsa samt se här på bloggen. Jag har en del idéer själv, så nu ska jag bara få dem att gå ihop med allt annat runt om.

Förresten hade ni något nyårslöfte iår?
Jag har fyra saker som jag har lovat mig själv att jag ska klara till 2019.
 
1. Spara mer pengar och inte slösa på onödiga saker. (Det sker alltför ofta)
2. Bli hälsosammare, utesluta sånt som inte är bra för kroppen i längden.
3. Påbörja körkortet igen. (andra gången gillt då)
4. Utesluta alkohol!

Den sista punken är ganska enkel för mig att klara då jag redan nu dricker väldigt sällan. Mår så dåligt dagen efter och är helt slut så det känns inte värt att dricka längre. Men vid speciella tillfällen kan det vara okeji, eller ett glas vin till maten.
Gud vad gammal jag lät kände jag, haha.
Men har på något sätt vuxit ifrån det här med att festa onsdag,fredag och lördag. Jag kan verkligen inte förstå dem som orkar festa tre dagar i veckan. Och det känns inte så roligt och spendera flera hundra på alkohol när man för priset av två drinkar kan boka flyg till Frankrike eller spanien tex. 

Nu ska jag sätta mig och svara på lite mejl, kolla mitt schema och planera in massa saker som kommer ske nu i början av året.

Så låt mig tacka 2017 och välkomna 2018 med glädje!🌟

XOXO

Likes

Comments

Godmorgon och välkommen hit!

Mitt namn är Emelie Johanna och är 23år. Bor tillsammans med min sambo O och våran hund C i Gävle. I den här bloggen kommer du verkligen få läsa om allt och ingenting. Men bla kläder,makeup,resor och såklart en hel del ifrån min vardag.

Just nu är bloggen inte helt färdig och jag har satt ett riktigt start-datum den 1:a Januari men jag kunde inte hålla mig ifrån att skriva ett litet inlägg och presentera mig. Utöver den här bloggen så arbetar jag 60%, därav kommer det ev dyka upp tidsinställda inlägg då jag vissa gånger jobbar natt och sover några timmar på dagen för att orka.
Jag kommer även ha flera Q/A så ni kan få lära känna mig bättre, och att jag får svara på era frågor och funderingar.
Jag hoppas ni ser fram emot det här lika mycket som jag?
Jag är taggad till tusen, och jag kommer ägna varje ledig minut till att få det här så bra som möjligt. 

Och hörrni, snart är det julafton och som jag har längtat efter denna högtid 🎄. Stämningen,snön och inte minst musiken.
vad har ni önskat er iår? Och vad har ni köpt i julklapp och har ni hunnit köpt alla julklappar än? Jag har faktiskt bara några  julklappar kvar och det är så skönt att nästan vara färdig. 

Men jag tror det här var allt jag hade för den här gången och snart går jag på lite julledigt  och sen tackar vi 2017 och firar in det nya året. Har ni skrivit något nyårslöfte än? Det har inte jag gjort ännu, men jag ska nog faktiskt göra det och se om jag kan klara alla löften till 2019.

Så syns vi åter igen i Januari ❤

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! 🎆
Och glöm inte att ta hand om varandra!

Likes

Comments