Header

Sista dagen i bloggutmaningen idag! Och jag har faktiskt lyckats göra ett inlägg varje dag sedan utmaningen drog igång =)
Det jag har insett genom denhär utmaningen är att Det Tar Tid att blogga. Det var definitivt ett bra sätt för mig att komma igång. Jag ska försöka skriva inlägg varje dag i fortsättningen också, men tänker inte tvinga fram något bara för att.

Jag har tänkt att jag ska börja skriva "veckans restips", eller kanske "månadens restips", vi får se. Jag har ju en hel del bilder från mina resor och det skulle vara kul att lyfta fram dem och tipsa er lite om olika resmål och olika sätt att resa =)/Emelie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en sån riktig dagdrömmardag. Ena stunden drömde jag mig bort till snöklädda berg, skidåkning 🎿 och underställsmys och andra stunden till värme, vita stränder 🌴 ☀️ och turkosblått hav ...
Och så där emellan funderade jag på när och hur jag skulle kunna flytta till typ Spanien.

Man kanske skulle fortsatt säsonga på turistdestinationer trots allt ändå?
Fast man vill ju ändå ha en fast punkt/sitt eget hem att alltid kunna återvända till.

Frågorna Vem vill jag vara? Hur vill jag leva? Vad vill jag göra? Snurrar runt runt i huvudet och oftast kommer jag fram till att jag vill fortsätta resa och se världen 🌏

Nu har jag fått en idé till framtida inlägg :)

/Emelie

Likes

Comments

Ganska tråkig rubrik egentligen.
För mig själv om jag nu ska ha bloggen som en dagbok så är den helt ok. Men om jag ska rikta mig åt andra läsare än migsjälv så är den kanske inte så lockande. Om man inte VERKLIGEN vill veta hur just min vecka har varit.

Svårt dethär. Men jag vill ju ändå på något sätt kombinera. Vissa inlägg kommer bli lite tråkiga för andra att läsa då jag skriver av mig som i en dagbok, eller för att komma ihåg vad jag har gjort. Och vissa inlägg kommer jag skriva för att jag verkligen vill dela med mig till andra om något som jag upplevt.

Denna vecka känns som den har varit väldigt lång. Det har varit flera "utöver den vanliga vardagen" händelser denna vecka!

I måndags insåg jag att det börjar bli ljusare på morgonen nu när jag går till jobbet strax före 07:00! Fantastiskt. Och det är även ljust när man går hem vid 16. Äntligen!

I tisdags var det ju Fettisdagen,/"semmeldagen" , självklart blev det en semla till fika på jobbet!
Sen efter jobbet var jag på Beautypreneurträff på Oriflames huvudkontor med efterföljande event i deras Concept Store. Det satte ju lite guldkant på en tisdgaskväll! =)

Onsdag var det alla hjärtans dag och Min födelsedag! Kärlek åt alla och lite extra uppmärksamhet åt mig =)
Dessvärre så var det jobb 07:00-20:30 för mig så ingen särskild alla hjärtans-date eller födelsedagsfirande blev det denna dag. Eller jo firad blev jag absolut. De sjöng för mig på jobbet och världens bästa kompis kom förbi med tulpaner! <3 <3 <3 Och så hade faktiskt sambon lagat middag som var klar när jag kom hem vid kl 21.

I torsdags fick det istället bli lite extra god middag och till och med ett glas vin.

Fredagen var lugn, somnade i soffan framför Talang.

Lördag, igår, var det babyshower för hela slanten. Älskar överraskningspartyn!
Hann inte med så mycket annat, handlade lite och städade köket på kvällen. Gjorde också i ordning en liten datorhörna hemma, det har jag saknat. Har suttit med datorn i knät i soffan, eller vid köksbordet innan. Men nu finns ett bord avsett för dator eller annat skrivande, och en boll att sitta på (bästa om man behöver sitta länge!).

Och idag söndag började jag dagen med att testa ett 2,5 timmars Restorative Yogapass. Alltså wow, så skönt det var!
Vi gjorde 5 olika positioner totalt, och man stannade ca 15-20 min i varje position, helt avslappnad. Med filtar, block och bolster som hjälpmedel för att kunna vara så avslappnad som möjligt. Det kändes verkligen som en lyxbehandling för kroppen. I need more of that!
På eftermiddagen hade vi lite gäster på söndagsfika hemma. Till det hade jag bakat banankaka och chokladbollar :) och det bjöds även på våfflor och färsk frukt. Gott gott! Fick träffa min lilla brorson som blir 1 månad idag! Supermysigt <3

Så denna vecka blev det lite extra godsaker nästan hela veckan! Blir till att äta nyttigare nästa vecka och framförallt inte skippa träningen.

/Emelie

Likes

Comments