Det har hänt en hel del sen sist, midsommar, studenter, fester, upp och nedgångar, men mest jobb. Skulle bara kika in här och kolla läget, uppdatera er lite. Kommer antagligen dröja innan nästa gång men man ska aldrig säga aldrig.

Just nu har jag precis blivit klar med en överraskningsmiddag för Andreas som har varit iväg och jobbat hela dagen. Har även hunnit tvätta och städa idag. Lediga dagar är ju perfa när man har en del hemmasysslor att göra.

Ni får ha de bäst tills nästa gång vi hörs✋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, hallå, det var ett tag sen. Det är långt mellan gångerna nu.

Vi har kommit i ordning bra i lägenheten nu. Dessutom har jag bytt bank och fixat alla mina viktiga papper, vuxenpoäng. Dessutom jobbar jag nästan varje dag och livet rullar på.

Just idag känner jag mig extra trött och hängig men slutar jobbet tidigt imorgon så det ska nog gå. Mannen är iväg och handlar och jag slipper, tacka gudarna för det. Om vi nu ska göra en snabb väderrapportering så är vädret väldigt märkligt... Sol halva dagen, ösregn andra halvan och där imellan alla årstiderna på en gång.

Nej nu ska jag vila vidare. Ha de✋

Likes

Comments

Hej! Torsdag idag, vilket betyder att vi får nycklarna till vår lägenhet imorgon. Ska därför ägna hela helgen åt att flytta in i trean och ut ur ettan.

Jag vet jag vet, det är lite dålig uppdatering här just nu men jobbar och packar så prioriterar inte riktigt bloggen. Så går in och skriver här när jag känner att jag har något att säga. Och det har jag ju idag. EN ynka dag kvar till jag kommer byta kommun, tills vi kommer få en trea. Dessutom har jag ju glömt att berätta att min bror ska bo hos oss tills han hittar en studentbostad. Så det betyder att jag kommer få bo med 2 av de som betyder mest i mitt liv. Jag är lyckligt lottad. Jag är pepp!

Igår hade jag och Andreas 10månader ihop. Det firade vi genom att planera hur vi ska göra med släp och så till flytten haha.

Vi höres en annan dag, kanske när vi kommit i ordning i lägenheten👍❤️

Likes

Comments

Jobbat förmiddag idag och har redan hunnit komma hem och däcka en stund innan jag fick slänga mig i duschen innan vi ska hem till mamma på påskmiddag. Väntar bara på Andreas också sen drar vi. Äntligen skiner solen ute. Hoppas det håller i sig nu när det är mycket jobb och en flytt att se fram emot.

Hoppas allt är bra med er. Vi höres✋

Likes

Comments

God kväll! Kommit hem från jobbet, nyduschad och trött som ett as går jag och lägger mig.

Jag och Andreas har varit och tvättat våra bilar idag, som nya igen👍
Men eh... Godnatt på er❤️

Likes

Comments

Måndag idag igen. Har jobbat hela förmiddagen så slängde ihop en lunch när jag kom hem och var riktigt sugen på schnitzel så det fick bli det på bilden nedan. Tjingeling😘

Likes

Comments

Just det, jag har ju glömt att berätta den stora nyheten för er. Godmorgon förresten. Jag och Andreas ska bli sambos på riktigt, flytta till Kristianstad till en trea. Ska bli skitkul!

Idag ska hämta köksbord och stolar som vi har köpt och ikväll ska vi på fest. Men först ska jag få liv i Andreas...✋

Likes

Comments

Hej! Jobbat natt så vilat lite nu på förmiddagen. Det är ju måndag så tänkte pigga upp den lite åt er👇

Likes

Comments

Hej fina soliga underbara lediga torsdag. Har inte gjort många knop idag. Är ledig💪 ska gå en runda sen tänkte jag.

Sjukt fint väder idag, så sitter bara o njuter och lyssnar på bra musik, längtar extra mycket till sommaren en sådan här dag. Och håller alla tummar jag har för annan sak, som ni kommer få veta senare. Ha det gött❤️

Likes

Comments

Ja ni ser ju vad jag har gjort idag...

Likes

Comments