Hejsan, jag kommer att börja använda bloggen för att skriva av mig när jag känner för det, jag kommer alltså inte kunna hålla en tidsram mellan inläggen och nu har jag börjat fokusera mer på skolan och resten av mitt liv. Mvh Eja_dar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har tyvärr haft mycket att göra och får se hur många inlägg det kommer bli. Ses efter årsskiftet.

Likes

Comments

... har börjat försvinna, jag har börjat tänka på min framtid så kommer satsa på 1 inlägg i månaden.

Likes

Comments

Jag vet att detta inlägg är 1 dag sent men jag har just nu tufft IRL och har därför valt att ta en paus till den 7 oktober, hoppas ni förstår.

Likes

Comments

Måndag bra förutom att vi hade grupparbete (jag är lite som en ensam varg i skolan) Tisdag idrott och det gick bra. Onsdag: Slöjden inställd och istället hade vi håltimme. Torsdag orientering och gick nästan vilse. Fredag bild och en föreläsning. Allmänt har veckan varit bra. Ska försöka skriva fler inlägg nästa helg så det blir 2 inlägg i veckan för 1 men får se hur bra det går.

Ses på lördag igen!

Likes

Comments

Jag tycker att min nya skola börjar bli bättre och bättre, sammanfattning på min vecka, i måndags så var jag sjuk, på tisdag hade jag spanska vilket gick bra, jag tror att jag kommer fortsätta med spanskan då jag tycker det är kul, hade ridning efter skolan, kom nästan försent då jag åker mot ridningen direkt efter skolan. Onsdag: inget intresant. Torsdag vi var på biblioteket och lånade böcker inget mer intressant hände. Fredag, skolfoto och min första bildlektion tycker min nya bildlärare är bra.


Jag har just nu lite problem att hitta i design delen av nouw nu när det blivit en ny design men ska försöka lära mig hitta allt igen. Ses på Lördag igen

Likes

Comments

Jag har lite problem med att passa in på min nya skola och är jätte förskyld sedan igår! Hoppas ni har en bättre dag än mig ska försöka vila därför blir detta ett kort inlägg!

Likes

Comments

Jag är en hund som inte gör så mycket, äta,slappa ut, promenad och sova och eja_dar borde vara i skolan just nu!

Likes

Comments

livsstil

Förlåt att detta inlägg blev sent IGEN men jag har varit GALET nervös och haft sömnbrist. Jag har ett inlägg från Darwin på tisdag kl 10.00 som är skrivet och är tidsinställt! Kommer kontrollera att det kommer upp som det ska på min rast! Men i min skolväska har jag packat skolipaden (eftersom att jag byter till en skola som är sammanknuten med min gamla behåller jag den) och lite pennor. Men imorgon så går jag upp 05:30 för att min buss går 07:10

Likes

Comments

Jag är jätte nervös då jag börjar på en ny skola och jag hoppas på att det går bra, jag kommer på lördag skriva ett inlägg om vad jag kommer packa på skolstarten. Men det var det jag ville skriva idag! Ses om en vecka igen!

Likes

Comments