A fitness update

Desember 2017

Tenkte det var på tide med en liten oppdatering på treningsfronten sånn på slutten av året, før 2018 er her, med nye mål og forsetter!

Tidligere i år har jeg hatt mye fokus på styrketrening for å stramme opp, etter en lengre kardio periode for å miste graviditetsvekta.

Jeg tok da tunge repetisjoner med så mye jeg klarte, siden jeg ville gjerne øke muskestyrke og bli markert. Det skal generelt sett ganske mye styrketrening til før det blir for mye for oss damer, og de aller fleste kunne trygt tatt i litt mer.

Men jeg får faktisk ganske fort resultater. Jeg har en kroppsfasong som er egnet for styrketrening for å si det sånn. Og siden jeg har trent jevnlig i mange år, er kroppen vant til å yte.

Men etter en stund må jeg forandre treningen igjen, fordi jeg rett og slett ikke ønsker å bli for kraftig. Jeg vil gjerne være 'slank fit'. Derfor har jeg nå vært tilbake på mest kardio, men heller ikke gitt opp styrken. Jeg går i tillegg mye, siden jeg ikke har lappen, så få mye "gratis" trening på den måten

Viktig å holde ting vedlike, og om jeg vil holde meg stram og fit, må det styrketrening til! Så nå er løsningen mindre vekt, men flere repetisjoner.

Og selv om det har blitt en del sprekker i høst, har jeg har blitt slankere den siste tiden. Gått ned i cm og bruker nå str 36, det er et par år siden sist, men endelig er jeg her igjen! Det føles bra, men har enda litt mage og underhudsfett som må bort. Men et sted må man jo finne balansen også?

Men er det ikke noe av det som driver oss? At vi aldri blir helt 100% fornøyde?

Vet det blir mindre trening i jula, med mye mat og kos, så jeg får benytte sjansen nå før jul, og komme sterkere tilbake i 2018!

Har du noen forsetter for 2018?

Ha en god førjulsdag!🌲

#minform #trening #fitness #fitnesslife #fitnessandbeauty #bloggnorge #eirinjulie

 Eirin xx

Liker

Kommentarer

norenida
norenida,
Trening er bare såå gøy! Spesielt når man ser resultater:) Ha en fin førjulstid du også<3
nouw.com/norenida
EirinJulie
EirinJulie,
Ikke sant? Og tusen takk!🎅🌲❤
nouw.com/eirinjulie