Tid for rens!

My detox


Mellom sesongene - og særlig nå - merker jeg at det er tid for litt ekstra rens!

Jeg er fast bruker av diverse superfood produkter, og lager alltid en god smoothie etter trening. I dag var intet unntak, og det ble en med mango, papaya, ananas, banan, spinat, cottage cheese, soyamelk og green mix(chlorella, barely grass, spirulina og wheat grass).

Green mixen bruker jeg hele året, men når jeg vil rense litt ekstra, kjører jeg på med en ekstra potent AFA- alge og 7 dagers rensen fra Ortis.

AFA- algen er den mest konsentrerte av superalgene, og har en svært høy næringstetthet, i en form som er lett tilgjengelig for kroppen.

Den inneholder mye klorofyll som har antioksidante egenskaper, virker basedannende og nøytraliserer stråling, kjemiske giftstoffer og aflatoksiner og bidrar derfor til å skille disse ut av kroppen. Foruten også fykocyaniner(betennelsesdempende og sterk antioksidant), mye proteiner, vitaminer, mineraler, lipider og biologisk aktive enzymer(får prossessene i kroppen i gang).


Foruten om AFA algen, er jeg veldig glad i denne 7-dagers kuren fra Ortis. Den kommer i 7 praktiske små flasker som du blander i vannet på morgenen og drikker utover dagen.

Her er det diverse planter som støtter kroppens utrenselseprosess;

Artisjokk og bjørk, støtter leverens aktivitet

Grønn te og bjørk, støtter nyrenes rensefunksjon

Tamarind, fremmer normal tarmfunksjon

Fennikel, fremmer god fordøyelse

Du trenger ikke å faste for å gå på den, men det anbefales å spise lett mat, og selvsagt ikke drikke kaffe, alkohol eller røyke/snuse under kuren. Om du ikke klarer deg uten kaffe, så trapp ned så mye du kan.

Siden kroppen min er ganske vant med detox i forskjellige former, er det ofte jeg bruker halvannen pakke. Men om du ikke har renset så mye før, vil jeg anbefale å gå litt forsiktig fram de første dagene for å se hvordan kroppen din tåler det. Noen kan nemlig få en litt kraftig reaksjon, men da er det bare å kutte litt ned på doseringen og ta det over litt lengre tid istede.

Det er iallefall en utrolig deilig følelse når jeg er ferdig med en kur! Energien er på topp, jeg føler meg klarere og så mye lettere til sins!

Dessuten ser jeg det også på huden, den blir klarere og friskere i tonen, veldig bra!

Virkelig å anbefale, særlig når vi nå går mot mørkere tider.


Lykke til!

#detox #tidfordetox #høstrens #renskroppen

 Eirin xx

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Så flink du er 😃 Er nok viktig å rense kroppen inni mellom!
nouw.com/jgl
EirinJulie
EirinJulie,
Ja veldig godt å få gjort det. Særlig etter en sommer med mye utskeielser!😅
nouw.com/eirinjulie