Livets balanse🌱

"A smooth sea never made a skillful sailor"


Har du som meg noen gang tenkt på det samfunnet vi lever i i dag? Hvor balansen er fullstendig mangelvare, og mange bare sitter å venter på at lykken skal falle ned fra oven?

Jeg synes mange av oss har glemt viktigheten av å kjempe litt i livet. Og samtidig nyte stegene på veien, alle de øyeblikkene som gjør at du er du. For det er nemlig helt greit, det å kjenne litt på livets realiteter. Ikke tro at det er noe feil eller farlig man må holde seg unna! Det gir deg enestående mulighet til vekst! Når jeg ser tilbake på mine kamper i livet, er det de som virkelig kostet, som også har gitt meg aller mest i ettertid. Også sykdom og død har gitt meg en kilde til vekst senere. (Kanskje til og med særlig det!)

Et liv der kun lykke får oppmerksomhet, og hvor kampene du må kjempe ikke skal gis så mye fokus, fordi det ikke har "verdi" nok, er og blir et fattig liv! Om du tenker over det, er det de kampene du har kjempet som har gitt deg din helt unike visdom, og det er i nettopp de sprekkene at lyset kan slippes inn!Tenk over det.. Er det ikke mer interessant med mennesker som har en historie? Som har gått igjennom sine kamper, kjempet og vunnet, og framstår sterkere enn noen gang? Det er noe helt eget med slike mennesker. Det fascinerer meg hver gang. Uansett hvordan menneske det er, og hvor de er i livet akkurat nå, så vil jeg alltid foretrekke folk som har en historie fremfor de som fremstiller seg selv kun som vellykket. Det er kjedelig, og helt uten farger og nyanser..

Det er faktisk i de øyeblikkene i livet hvor du må kjempe litt, føle motstand og gå å kjenne på smerte og til og med sorg, at vi utvikler oss! Det er i de øyeblikkene du må følge ekstra nøye med! Da får du en gylden mulighet til å bli en bedre utgave av deg selv når du har kommet over på andre siden. Det er ikke så farlig å føle litt på presset livet gir.. Forandring er helt nødvendig for enestående resultater senere. Ja det kan ta tid, du kan til og med føle at du mister deg selv litt på veien. Det kan koste blod, svette og tårer, men aldri glem at du er på vei til noe bedre!Vi må rett og slett tørre å leve, tørre å ta sjanser og å gå på tryne en gang eller ti! Da lærer man å plukke seg selv opp igjen, og det føles ikke så farlig lenger å gjøre akkurat det man vil.

For å bli fryktløs, må man være redd mange ganger.

For å bli sterk, må man ha vært svak.

For å bli klok, må man ha gjort en del idiotiske ting først.

Og uten sorg, er det vanskelig å vite hva lykke er!

Livets balanse, det er rått, brutalt og vakkert!


#livetsbalanse #leverlivet #innsikt #motstandgjørgodt #livet

 Eirin xx

Liker

Kommentarer

Lindaberg
Lindaberg,
Men du är ju för snygg !!!!
nouw.com/lindaberg
EirinJulie
EirinJulie,
Takk for det!❤
nouw.com/eirinjulie
EirinJulie
EirinJulie,
Innrøm de "svake" og vær stolt av de sterke! Da er vi langt på vei!❤
nouw.com/eirinjulie