Klar for endring du også?


Er du en av mange som er klar for å gjøre en forandring? Har det blitt mye stillesitting og feil mat litt for ofte?

Jeg for min del gikk lenge uten energi, følte meg utmattet, med mye hodepine. Hver gang jeg følte jeg hadde en god dag og tok meg ut på trening, ble jeg senere kvalm, svimmel og helt tappet for krefter. Det tok en stund å finne ut av hva det skyltes, og enda lenger tid for meg å godta at jeg ikke lenger klarer å gjøre det jeg elsker i like stor grad. Nemlig hard trening. Ofte.

Jeg har måttet legge om og tenke annerledes. Være forsiktig med det jeg putter i meg og legge om måten jeg tenker trening på. Nå går det mye i meditasjon/yoga, lange turer og mye hvile. I tillegg tar jeg gode helsekost tilskudd som har gitt meg en ny hverdag. Jeg har hatt mye cravings og søtsug, men takket være tilskuddene og fettkaffen jeg drikker hver dag, har lysten på «neimat» forsvunnet helt. Noe som bare er SÅ godt, og faktisk ganske utrolig.

Jeg skal dele med dere av både helsekost, tilskudd og hudpleie jeg synes fortjener omtale, kun fordi det funker, og jeg gjerne vil fortelle om det.


Og det som har forandret hverdagen min mest på kort tid, er Keto Kaffe.Keto Kaffe


Keto kaffe en en variant av «fettkaffe», men som inneholder både MCT(fettforbrenning), førsteklasses smør (fra kuer som kun beiter gress), og collagen for ekstra næring til hud og hår.

Jeg får så utrolig god energi av denne, og den får meg i gang med én gang på morgenen. Blir lettere å stå opp når jeg vet at dette venter.. Jeg drikker én kopp på morgenen og én på ettermiddagen etter jeg har hentet Gabriel i barnehagen. Da har jeg energi hele dagen, og merker at blodsukkeret holder seg stabilt, uten cravings eller søtsug av noe slag. Med Keto kaffe klarer jeg meg med litt lunch(sen), og en lett middag. Får lyst på de rette tingene også, som om kroppen plutselig bare er i balanse. Jeg orker mer og føler meg klarere i hodet.

Det var akkurat hva jeg trengte nå, og den har blitt et av mine aller viktigste supplement i hverdagen.

Keto kaffe har hjulpet tusenvis av mennesker verden over til en bedre hverdag. Den funker som det beste hjelpemiddelet, et verktøy som gjør det så mye enklere å hoppe inn på rett spor igjen. (Se noen eksempler under)

Har du lyst å få tilsendt en prøve på Keto kaffe? Og samtidig motta info om andre supre produkter som hjelper deg både å holde vekten og opprettholde en god helse? Send meg en melding hvor du legger ved e-mail adressen din og hvilke produkter du ønsker info om; vektreduksjon, superfood-tilskudd eller hudpleie.

🌸

Fordeler• Støtter opp under et ketogensk kosthold med få karbohydrater

• Gir deg umiddelbart energitilskudd når som helst og hvor som helst • Hjelper deg med å holde fokuset gjennom dagen

• Bidrar til normal, energigivende metabolisme

***


#fettkaffe #ketokaffe #itworks #vektreduksjon #energi #balanse

 Eirin xx

Liker

Kommentarer