Jeg slutter aldri


Jeg er overbevist om at det vi spiser har stor innvirkning på hvordan huden, kroppen og hodet har det, og har vært aktiv bruker av supermat og helsekost i flere år, men var av en eller annen grunn skeptisk til å prøve dette.

Selv om jeg har hørt at mange har påstått gode resultater ved bruk, hadde jeg latt meg påvirke mer av det negativt kritiske jeg hørte. At kroppen ikke klarte å nyttiggjøre seg det.

Men etter å ha lest og hørt mer, og sett at det nå finnes produkter med ingredienser som viser seg å ha god bio-tilgjengelighet, er hydrolisert, og delt opp i eksakte peptidlengder slik at kroppen og huden klarer å nyttiggjøre seg proteinet, bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. For å kunne vite hva og hvordan, er det jo greit å bare prøve?

Første produktet jeg testet var den type kollagen som har fått mye oppmerksomhet - og også kritikk - nemlig The Solution Anti-wrinkle collagen.

Nå er det jo sånn at huden er det organet som nyttiggjør seg sist av næringen vi får i oss, og på grunn av celledeling og sykluser, tar det minst 2-3 mnd før man ser en eventuell endring. Og 6 mnd før man oppnår en optimal forbedring. Man kan godt unnlate å ta det innimellom, men om man slutter helt, vil man naturligvis etterhvert gå tilbake til start. Derfor er det er jo noe man må være forberedt på å forsette med, og når jeg nå ser resultatene, er jeg sikker på hvilket valg jeg tar.

Første 2-3 ukene merket jeg ikke så mye. Men allerede i 4 uke synes jeg at huden liksom var strammere, men samtidig for tidlig å konkludere, og om det kun var pga kollagenet.
Men etter 2 måneder begynte jeg faktisk å se større forandringer. Huden var mer fuktet, strammere, så mer uthvilt ut og trengte liksom ikke like mye ekstra pleie.

Etter 2,5 mnd på kollagenet fra OsloSkinLab, startet jeg på Jabuche Collagen, som fåes på helsekost. Ikke fordi jeg var misfornøyd med Oslo Skin Lab sitt kollagen, men det ble lettere tilgjengelig for meg, samtidig som det i tillegg til kollagen inneholder ekstra næring til hår og negler, i tillegg til beskyttende antioksidant.


Et lite tips:

Dette kollagenet funker også bra å blande inn i fukt og vitaminserum på kvelden, etter rens og før krem(ikke oljebasert). For en ekstra oppstrammende effekt! Husk å blande det helt ut i serumet først så det ikke klumper seg(egner seg bra, fordi det kun inneholder rent kollagen).


Jabuche Collagen

***


Jabuche collagen


***

Jabuche Collagen er i tillegg til kollagen peptider, også tilsatt vitamin C, sink og biotin. Dette gjør at cellene beskyttes mot oksidativt stress (frie radikaler), og at også håret og neglene får god næring.

Jeg har nå etter nesten 5 måneder med kollagen fått en finere hud på hele kroppen, merker at jeg er fastere også på lårene, som om «strikken» er tilbake i huden, og beste bonus; strekkmerkene er mye mindre synlige!

Merket og så at jeg var blitt slappere her og der, men nå ser jeg god forandring, og det er så gøy! Må jo si at jeg er overrasket over såpass synlige resultater etter relativt kort tid. Forventningen var i utgangspunktet ganske laber siden jeg hadde latt meg påvirke overraskende mye av kritikken jeg hørte. Men nå har dette blitt en av de viktigste hudpleierutinene mine!

Håret mitt var også blitt tynnere og lite motstandsdyktig, kombinert med mye håravfall, var det noe som plaget meg. Så en ekstra gladelig bonus er at håret mitt nå er på veldig god vei tilbake til sin naturlige tykkelse og glans, og at neglene ikke lenger er sprø og tynne! En annen stor motivator er at du får hver 6’te pakke gratis hos Life, og det er faktisk helt genialt.

*

Jabuche Collagen inneholder lavmolykelært marint kollagen (peptan F) i form av bioaktive peptider som tas lett opp i kroppen (høy biotilgjengelighet) samt vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse og beskytter cellene mot oksidativt stress (frie radikaler).

*

Jabuche Collagen

***


Konklusjon


***

Selv om jeg har fått gode resultater av å bruke kollagen, tenker jeg samtidig det er viktig å ha et helhetlig syn på tilværelsen. Ut i fra mine erfaringer har jeg nå tro på kollagen som et supplement til annen kost. Men jeg er også sikker på at det å ha en livsstil ellers som støtter et maksimalt opptak av næringsstoffer er viktig.

Bevegelse som får i gang sirkulasjon og omsetning av næring, en variert og sunn kost som støtter kroppens naturlige prosesser, og beskyttelse mot ytre aggressorer som stråling og forurensning (alltid høy SPF), og daglig rens og jevn tilførsel av antioksidanter.

En helhetlig tankegang bør man alltid ha med seg, tenke langsiktig livsstil, og ikke at det finnes «quick fixes» som man tror skal frita deg alt eget ansvar.

Men det som derimot er helt sikkert, er at det finnes mange fine produkter som hjelper oss i gang og gjør det mye lettere i veien mot en sunnere livsstil! Det er klart at det finnes de som klarer seg uten tilskudd og er gode på å spise helt riktig kost til enhver tid, men for alle oss som sliter med både søtsug (sukker skaper reaksjoner som aldrer huden), stress i hverdagen og ikke alltid klarer å følge riktige rutiner, er det helt perfekt å tilføre det lille ekstra.

Det er jo ofte det som er vanskelig, å bryte de dårlige vanene, ikke sant? Synes særlig det blir vanskeligere med alderen, og da er det ekstra godt å finne tilskudd som faktisk holder det de lover.


 Eirin xx

Liker

Kommentarer

Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Så interessant å lese om din erfaring! Har hørt endel om kollagen pulver men vet ikke helt hva jeg tenker om det. Fint å lese fra flere vinkler enn produsent eller folk som har gitt opp etter noen få uker. Jeg utdanner meg til hud og kroppsteraput, og synes det er så spennende med ting som dette.
nouw.com/rikkekristiansen
EirinJulie
EirinJulie,
Så hyggelig å høre!☺️ Ja det er gull verdt å få ærlige tilbakemeldinger, lett å bli usikker på ren reklame? Ønsker deg lykke til med utdannelsen, det er en spennende bransje!🌸
nouw.com/eirinjulie
Nine,

Hvilken glød huden din har! Så vakker!

tannblekingsiden.com/
EirinJulie
EirinJulie,

Tusen takk, men krever konstant oppmerksomhet😅✌🏼

nouw.com/eirinjulie