Hengemage og vaskebrett?

En matglad sommer!

Før sommeren var jeg ganske flink. Jeg trente 6 dager i uken og ikke minst hadde jeg en god diett. Det har jo alt å si. Å trene uten en tilpasset diett er liksom litt unødvendig. iallefall om man ønsker framgang, god energi og synlige resultater.

Så kom sommeren! Jeg bare elsker sjokolade, gode kaker og grillmat. Sånn er det gitt. Og når jeg (og samboer) får smaken på det, blir det lett til at det ikke blir med et par sprekker. Da finner vi mange gode grunner til å kose oss.. Så har det plutselig gått et par mnd, og de synlige resultatene man hadde jobbet så hardt for, er plutselig ikke så synlige lenger..

Skal så lite til når man har kjørt et strikt program med maten, når man da unner seg noe ekstra, legger det seg rett på gitt. Iallefall på meg. Vi jenter må nok desverre streve enda litt hardere med østrogenet rasende rundt i kroppen. Det gjør nemlig at fettet binder seg så mye lettere. Så er det jo genene. Jeg har nok ikke gener til å bli tynn, sånn er det bare. Vi er nok heller litt kraftige i slekta vår. Når jeg var i begynnelsen av 20-årene var jeg ganske drøy.. Jeg synes iallefall det når jeg ser bilder fra den gangen, he, he..

Problemet er at jeg alltid sammenligner meg med de gangene jeg har vært på det slankeste, eller best trente, og vil ikke bare komme dit igjen, men gjerne enda bedre! Så blir jeg skuffet når jeg ikke klarer det. Som nå.

Jeg har alltid et mentalt bilde av hvordan jeg vil bli, og jobber hardt for å nå det. Og særlig etter å ha gått gravid, var det jo litt å ta tak i. Jeg har to keisersnitt, og nå legger det seg liksom en liten fettvalk over snittet når jeg legger på meg. Flott. Jeg vil bare ta det bort.

Vurderer fettreduksjon, men så tenker jeg; "er det for ekstremt?" Er jo ikke ille, men for meg er det jo det.. Men hvorfor ikke egentlig..?


Vi kommer i alle fasonger

Jeg skjønner at jeg muligens har høye krav til meg selv, men sånn er jeg bare, og kommer ikke til å klare å forandre på det.. Det visuelle er viktig for meg, og vil alltid være det.

Men jeg tenker samtidig at det er på tide at jenter i alle former blir brukt i både reklame og som modeller! Vi kommer jo i alle slags fasonger, og det er jo mye som er fint! Om du er tynn, kraftig, trent, fyldig, kan jo alt være like fint, om man kler seg til fasongen og har riktig attitude? Kombinasjonen selvtillit og personlighet, kommer man jo langt med.

Hvorfor er det da kun enten size 32(zero) eller full size str 46 som gjelder på modellfronten? Noen andre som irriterer seg over det eller?

Det bør jo være viktigere enn noen gang å vise unge jenter(og gutter) som vokser opp at mangfold og personlighet er det som teller, slik at de kan få den selvtilliten de trenger. Så hvorfor er det ikke slik?

Fordi det ikke selger. Det er det ekstreme som gjør det, ikke alt det som ligger "in between".

Jeg tenker at vi bør vi bli flinkere til å hylle andre, gi komplimenter og virkelig glede oss over noe andre har klart, men ikke vi. Jeg har sett flere blogginnlegg hvor folk legger ut bilder av seg selv i bikini og badedrakt, "akkurat som de er" typ. Det er så utrolig bra! Det bør vi få mer av, slikt skaper en smule balanse i all ubalansen.

Men samtidig må vi jo huske på at vi bør klare å glede oss over de som ser bedre ut enn oss selv også! Det er sikkert noen som "bare har" alt, men de aller fleste må jobbe ganske hardt for å se smashing ut, dessuten er det aldri så bra som det ser ut. Det finnes jo som vi vet mange hjelpemidler for å "pynte" på sannheten.

Men det skal jo heller ikke være sånn at noen kvier seg for å legge ut bikinibilder av seg selv, fordi de er redd for at det skal bli mottatt som skrytebilder. Jeg mener vi har en vei å gå der også. Iallefall i Norge.


Røde roser!

Samtidig synes jeg faktisk det er godt at høsten er rett rundt hjørnet. Jeg har allerede kommet bedre inn i rytme, og merker jeg er klar for å sette i gang igjen.

Det beste er når jeg har mye energi i hverdagen, og får gjort det jeg har satt som mål. Jeg føler meg så mye bedre, dessuten er det en god følelse "å være på vei" mot et personlig mål. Kjenner det er viktig for meg.

I dag fikk jeg røde roser av samboer på morgenen! Vi har nemlig et lite jubileum i dag..

Og roser, det kan det aldri bli for mye av!😍


Ønsker alle en flott tirsdag!


#kroppsideal #kroppspress #kroppenmin #minemål

 Eirin xx

Liker

Kommentarer