Den ultimate rynkebehandling

Hud/skjønnhet, Helse/velvære

Hos Tonje smestad

og Byklinikken

//Sponset

Bildene under viser før og etter behandling. Her har linjene i panne og rundt øynene(kråketær), blitt behandlet.

Før       Etter

Det siste året har jeg merket godt på huden.

Etter å ha gått en del opp i vekt rundt graviditet, så gått ned igjen, stress, bekymringer, våkenetter.. Ja i tillegg til at jeg ikke er helt ung lenger, har jeg merket at ansiktet har fått litt mer linjer/rynker.. Jeg har tidligere forsøkt botox og vært fornøyd med det. Selv om jeg er avansert bruker av hudpleieprodukter og har over gjennomsnittet gode rutiner, kommer det til et punkt hvor man må ha litt mer hjelp. Når riktige rutiner ikke lenger er nok.

Etter lang tid i Oslo, og siden jeg jobber med det jeg gjør, har det jo for det første vært veldig lett tilgjengelig, i tillegg til at man selvfølgelig ønsker å ta seg best mulig ut. Særlig når man jobber med salg innen skjønnhet. Det er jo ikke akkurat en salgstriks å føle seg som en rynkepute i ansiktet😅 Lite overbevisende, for å si det forsiktig..

Når jeg flyttet opp til Gjøvik for et par år siden, tenkte jeg vel at jeg nok måtte til byen om jeg skulle ønske botox-behandling igjen. Gleden var derfor stor når jeg fant ut hva Tonje var god for. Jeg må si hun ikke bare er dyktig på det hun driver med, men utrolig lett å snakke med i tillegg. Jeg føler meg mye bedre, både på utsiden og innsiden, etter å ha vært hos henne.

Botox benyttes i all hovedsak til å korrigere og glatte ut rynker. I tillegg brukes det også i en del medisinke behandlinger mot spenningshodepine/migrene, overdreven svetting på hendene, føtter og armhuler, kronisk leamus og tanngnissing.

Det er viktig å huske på at om man ønsker å bruke botox for å korrigere rynker, trenger man ikke ende opp helt mimikkløs og stiv i maska, dette kan reguleres ved dose og ut i fra hva kunden ønsker av resultat.

Har man dypere rynker, brukes ofte filler i tillegg for å fylle ut. Jeg synes botox er en god løsning på de områdene man ser det kan bli dypere rynker etterhvert, og det funker bra som en forebyggende behandling. Som i panne og på "kråketærne" ved øynene, som jeg er blitt behandlet for her. Tonje er veldig god på å høre og forstå hva jeg ønsker, og å få det til akkurat så perfekt som det jeg så for meg. Det er faktisk ikke så mange som klarer akkurat det like bra. Selv ikke i Oslo.

Tonje tilbyr mange forskjellige, individuelt tilpassede behandlinger, som fillers, botox, microdeeling og ikke minst PRP, eller vampyrbehandling. Visste du f.eks at ditt eget blodplasma kan gjøre underverker for deg som er kvinne i overgangsalder? Med kun én behandling, slipper du hormonbehandling og andre medisiner i et helt år!

Om du tenker at botox er noe for deg, eller er nyskjerrig på noen av de andre behandlingene Tonje utfører, ta direkte kontakt med Tonje via hennes facebook side HER.


 Eirin xx

Liker

Kommentarer

wife
wife,
Så lite som skal til, men utrolige forskjeller det kan gjøre 😊 Både på utseende og på diverse plager. Du ser strålende ut! <3 Håper du får en fin juleuke!
nouw.com/wife
EirinJulie
EirinJulie,
Ja, ikke sant? Det er ingen som direkte legger merke til det, men utgjør allikevel en stor forskjell for meg(og andre)😊 Tusen takk for fine ord, ønsker deg også en riktig fin jul!🎅🌲❤
nouw.com/eirinjulie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229