Burn those abs!🔥

Trening og helse


I dag var det magen, triceps/biceps/bryst som fikk gjennomgå! Det er så utrolig deilig å endelig få se at midjen tar form igjen etter graviditeten!

Og jeg har fått en skikkelig boost av å bytte fra mye kardio(gravidvekt måtte av!) til mest styrke. Merker at både metabolismen og treningseffekten har fått en skikkelig kick!

Merker mye forskjell kun på de 4 ukene jeg har holdt på med styrkeprogrammet. Det er så godt å føle seg sterk og å se framgang på egen kropp! Jeg har brukt ganske mange timer på treninga dette året, og nå begynner jeg endelig å se resultater.

Det tar tid å komme i form etter graviditet det er helt sikkert! Men så lenge man er villig til å gjøre jobben, er alt mulig. Det er kun tid og motstand som står mellom deg og den du ønsker å være! Og jeg velger å være venn med begge😊
Er det noe å lure på egentlig?Etter trening må jeg alltid ha en egenkomponert shake. Fryste bær, cottage cheese, banan, masse spinat, alger(spirulina, chlorella), usøtet soyamelk og kanel for smaken skyld(dessuten er det fettforbrennende).

Ønsker alle en super dag!☀

#fitnessgoal #fitness #fitmom #treningsglede #kropp #trening #myfitnessgoal #postpregnancy


 Eirin xx

Liker

Kommentarer

EirinJulie
EirinJulie,
Takk i like måte du!!💞💞
nouw.com/eirinjulie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @luxbohemiana

Instagram luxbohemianaInstagram luxbohemianaInstagram luxbohemianaInstagram luxbohemiana