Alene med Dr.Nassif


Mye hjemme du også om dagen? Og savner salongbehandling? Hva med å bare gjøre alt hjemme på eget bad?

Denne tiden er jo som skapt for hjemmespa.. Samtidig er det jo greit å huske på at det som påvirker huden din aller mest er dine daglige rutiner, og ikke det ene salongbesøket i mnd, eller kvartalet. Og desto mer du gjør hjemme på eget bad, jo sunnere, friskere og yngre vil også huden være. Med 10-15 minutter hver morgen og kveld, med riktig produkter og stell, holder jeg huden min aktivisert og stimulert nok til at jeg ikke har behov for noe annet.

Det blir med økende alder veldig synlig hvilke rutiner man har hatt og har - og hvilket liv vi har levd - siden vi var helt unge. Det er nemlig slik at all informasjon blir lagret i cellene våre og blir brukt enten nådeløst mot oss, eller til fordel for oss - alt ettersom hvor flinke vi har vært - når vi bikker 40.

Kosthold, stråling, bevegelse, forurensning, hormoner, sykdom, psyke, opp/nedturer - har til sammen eller hver for seg - stor innflytelse på hvordan vi eldes.

Når pandemi perioden startet, ble jeg mer bevisst på å få i meg det jeg trenger, spiser mye lettere mat, og tar supre tilskudd som gir meg den energien og overskuddet jeg virkelig trenger nå. Samtidig har hudpleie rutinene blitt - om mulig - enda bedre. Jeg har hatt tid til det lille ekstra hver morgen og kveld.

Og ikke minst til å teste ut nye muligheter! Her deler jeg mine rutiner, de jeg har størst utbytte av, og som gjør at jeg ikke trenger hverken salonger eller fillere.

(Tilskuddene jeg i tillegg tar, kommer i eget innlegg)


***


Min Renserutine


1. Grundig rens.

Det finnes ingen produkter som gidder å funke om huden din er full av miljøgifter, dritt, smuss og gammel make-up, blandet godt inn sammen med alle de millioner av døde hudceller vi mister hver dag, og som skaper et ujevnt og «grått» utseende på huden. Få det av!

Det beste er å ha en oljebasert pre-rens som løser opp all smuss, dritt og make-up fra huden før du bruker rensekrem/gelé etterpå(da renser du faktisk huden og smører ikke bare dritten utover)

Pre-rens favoritter; Precleanse, Dermalogica og Hy-ol fra Babor.

Vanlig rens; Refresh Daily Cleansing Gel fra ItWorks , Essential-C Cleanser fra Murad , Phyto Active Reactivating fra Babor Skin Resurfacing Cleanser fra Dermalogica

2. Exfoliering/peeling

Jeg bruker exfolierende produkter hver dag for tiden. Siden dette er mildere exfolierende produkter med hydroksisyrer, tilsatt i renseproduktene, er de laget for å kunne brukes hver dag på en øvet hud som min. Når du begynner på enkelte slike produkter og ikke er vant, er det helt normalt å føle at huden blir strammere noen dager(betyr bare at det funker). Bruk aldri exfolierende produkter på hud som har åpne sår, mye akne, er solbrent eller om du tar medisiner som gjør den skjør.

Skin Resurfacing Cleanser, og en ny storfavoritt fra Dr.Nassif, Illuminating Facial Pads disse bruker jeg nå om dagen. Skal jeg ha en mer kraftig og dyptgående peel, bare elsker jeg Rapid Reveal Peel fra Dermalogica

3.Toner m/antioksidanter

Når huden er renset og ren, er den ekstra mottakelig for påfølgende produkter. En god toner gir serum og krem et enda bedre «feste», og jeg får ikke nok av fuktspray tilsatt antioksidanter. Perfekt å bruke som oppfriskning utover dagen også!

Favoritter; Antioksidant Hydramist fra Dermalogica og Essential- C Toner fra Murad.

4. Fuktighetsserum/ampuller

Min hud er både fukt og fettfattig, så jeg tilfører alltid ren fukt først. Gjerne i kombo med litt antioksidanter eller andre vitaminer i. Er veldig glad i ampuller! De inneholder bare akkurat det man trenger for én behandling, og de aktive ingrediensene får heller ikke tid til å oksidere (aktive ingredienser reagerer på oksygenet i luften, noe som gjør produkt mindre potente med tiden). De gir dermed maksimal og umiddelbar effekt!

Ampuller fra Linda Johansen, Babor 3D Firming ampuller, Biolumin-C serum fra Dermalogica, Radiance Hydrating Serum fra ItWorks, og Buffet fra The Ordinary er et billigere, men bra peptid serum som gir ren fukt.

5. Krem og SPF

Etter serum og/eller ampull har trukket godt inn, er det tid for krem og SPF beskyttelse. Nå på våren er det essensielt med høy faktor! Jeg bruker SPF 50 i ansiktet, hals, decolleté og hender/armer. De plassene som nesten alltid er eksponert for solen.

Favoritter; Dynamic Skin Recovery fra Dermalogica, SunFace Cream fra Linda Johansen.

*

For et drøyt år siden, la jeg i tillegg merke til at huden - særlig på halsen og nedre del av ansiktet - hadde blitt slappere og trengte mer oppmerksomhet. Det første jeg gjorde, var at jeg gikk til innkjøp av et ultralyd og LED-lys hudpleie apparat, som hjelper til å aktivisere de dypere hudlagene, og fremskynder jevnere celledeling.

(Mer om Ultrasonic SkinLifter under)

*

Den siste produkt «oppdagelsen» min er Dr.Nassif sin oppstrammende halskrem, exfolierende rense pads og vippeserum. Halskremen har vært en velsignelse for en begynnende «teck-neck», og nå har faktisk halsen fått tilbake fine konturer, er gjennomfuktet, og tonusen er klart bedre. Padsene er helt geniale, er allerede blitt avhengig:)


***


Ultrasonic Apparat

Dette løfter en veldig god hudpleie-rutine til en som er eksepsjonell, og gjør at du blir din egen hudpleier, hjemme. Fikk prøve ultralyd første gang under utdannelsen, og helt siden den gang har jeg vært mer eller mindre hektet på apparater som får i gang vevet og sirkulasjonen. Nå finnes det jo mange typer - lett tilgjengelig - å kjøpe til hjemmebruk på nett, helt genialt!

Ved å bruke LED lysterapi + ultralydens egenskaper i kombinasjon med riktige produkter, påvirkes celler og vev i huden slik at næringsstoffene kommer til nytte der vi faktisk trenger dem.

Fungerer som et utmerket supplement til hudpleie rutinen, og gjør at produktene virker helt ned i dypet, der vi har behovet! Dette er noe av det mest effektive man kan gjøre for huden i voksen alder, å stimulere vevet lenger ned slik at det hele tiden holdes aktivt. Sammen med gode produkter, får man derfor en optimal hudpleie.

Uten apparat vil ofte produktet bli liggende på det øverste hudlaget pga hudens barrierefunksjon, og man vil måtte ha et mye større og kontinuerlig behov for produkt, ettersom det i realiteten ikke trenger så dypt ned, og behandler ikke lengre enn tiden produktet er på huden..

ULTRASONIC KAN

• Stimulere cellefornyelsen, forynge og reparere(rødt lys)

Dempe hudinflammasjon(blått lys)

Forminske linjer og pigmentflekker(grønt lys)

Lindre symptomer på rosacea(gult lys)

Øke hudens fuktighet(rosa lys)

Forbedre grå og gusten hud(rødt og rosa lys)

*

Ultralyd er en veletablert behandlingsform som har vært brukt i en årrekke av leger og fysioterapeuter, og den brukes ofte i profesjonelle ansiktsbehandlinger for å plumpe opp huden og minske fine linjer.

LED-lamper har blitt brukt innen dermatologi i mange år innen behandling av fotoaldring, pigmentflekker, strekkmerker, raskere sårheling, akne og reduksjon av inflammasjoner. LED-lys er et monokromatisk lys med forskjellige farger(bølgelengder). Når vi retter lyset mot huden vil det trenge ned til hver eneste celle og overføre energi, helt uten irritasjon. Energien som overføres igangsetter reperasjonsprosesser som resulterer i økt celledeling, blodsirkulasjon, næring og fukt. Kollagensyntesen bedres og man oppnår en sterkere og mer motstandsdyktig hud.

***
Dr Nassif


Illuminating Facial Pads er helt perfekte til å avslutte en rens, og å gjøre huden helt jevn og klar for påfølgende produkter. Disse er milde nok til å brukes hver dag, samtidig som huden blir perfekt preppet. Trenger heller ikke skylde av, bare la det tørke inn, funker som en super forfriskning til huden siden de inneholder mye god fukt(huden blir ikke stram av denne).

Fjerner rester av olje, smuss, sminke og døde hudceller ved bare å sveipe over huden i ansikt, hals og decolleté/bryst (jeg tar alltid resterende produkt på hender og nedre delen av armene, de delene som ofte er utsatt). Utrolig enkelt og lite søl!

Exfolierer med både AHA og BHA*, noe som gjør huden jevn, klar og med en fin glød, og holder cellefornyelsen i gang.

*(Alfahydroksisyrer og Betahydroksisyrer, eksfolierer kjemisk ved å «spise» bort døde hudceller og aktiverer ny celledeling)

*


Firming neck Treatment har vært som en hemmelig liten hjelper for meg den siste tiden. Huden på hals og bryst er som kjent mye tynnere og skjørere, og holder mindre fukt enn huden andre plasser, og etter hvert trenger den virkelig ekstra pleie! Om du har bikket 40 vet du nok godt hva jeg mener?

Jeg har brukt andre produkter og LED/ultralyd, men ingenting har hatt den samme effekten som denne kremen. Spesialdesignet for halsområdet, gir den mye næring, og nærmest «smelter» ned i huden. Bruk den i tillegg på bryst og kjevebenet, og om du har tørr hud som meg, skader det heller ikke å ta på de områdene rundt munnen som begynner å henge litt. Men vær obs og ikke bruk den i hele ansiktet, den egner seg ikke til det. Den er ikke som andre halskremer, som bare funker så lenge kremen er på, Frirming Neck Treatment behandler virkelig huden på flere plan. Nå har jeg fått konturene, tonusen og fuktigheten tilbake på halsen, så Dr.Nassif skal derfor få lov å bli værende hos meg!

*

•Bevarer huden myk og ungdommelig på brystet og halsen

•Gir en øyeblikkelig følelse av oppstrammet og jevnere hud

•Reduserer synlig utseende på rynker og fine linjer på halsen og brystet

•Skaper et strammere, mer konturert utseende på kjevelinjen

•Fukter, mykner og beroliger huden din for å forbedre strukturen og utseende

***


Enhancing Lash & Brow Serum er faktisk det første øyeserum jeg har brukt på mange år. Det finnes så mange som inneholder ingredienser som faktisk skader øynene, og jeg har tatt en pause fra alt. Men når vippene etter en periode med falske, var blitt korte og virket både skjøre og tynne, var dette akkurat hva jeg trengte.

Denne formelen er fylt med keratin, peptider og botaniske stoffer, og gjorde meg derfor trygg på å prøve den på egne vipper.

Jeg merker stor forskjell på vippene allerede etter en drøy mnd. De er tykkere og tettere innerst, og synes å ha fått mye bedre motstand. Jeg ser tydelig forskjell når jeg tar på mascara, kun ét strøk, og endelig uten tang, det kjennes faktisk veldig godt. Brynene ser jeg ikke mye forskjell på enda, men nå har jeg ganske mye bryn fra før, så er ikke sikkert jeg får supereffekt her. Ser derimot fram til å se hvordan vippene blir om enda et par mnd! Husk å ikke ta serumet på før rett før du skal i sengen, da slipper du å få det innpå øyet.

NB! Det er vanlig at vippeserum inneholder 2ml, men denne inneholder faktisk hele 4ml.

***

Bidrar med å forbedre utseende på øyevippene slik at de ser tykkere, lengre og mer strukturert ut.

•Fremhever øyebrynene slik at de ser sunnere, fyldigere og tettere ut

• Bruker klinisk påviste ingredienser som gir merkbare resultater

•Nærer og pleier fra roten, hjelper til med å styrke og beskytte

• Inneholder keratin, peptider og botaniske stoffer for å øke vippenes synlige lengde og volum

***


Har du lyst å prøve Dr.Nassif sin hudpleie eller noen annet fra Itworks til innkjøpspris? Send meg en e-mail, så hjelper jeg deg gjerne 🌸 Eirin xx

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så bra innlegg med god info, takk for tips 😊 Ha en fin dag 😊
nouw.com/dks
EirinJulie
EirinJulie,
Tusen takk for det, og i like måte!😃
nouw.com/eirinjulie
silje
,
Takk♥️Nå lærte jeg mye nytt og fikk gode tips.Dette må jeg prøve.
EirinJulie
EirinJulie,
Det er koselig å høre Silje!❤️
nouw.com/eirinjulie