Header

Tjo. Då har ännu en helg gått (räknar typ tid i helger) och kan la inte påstå att den var något speciellt. Ingenting känns speciellt längre - men hade iallafall en bra Lördag på fest hos Harrysson, och var hemma vid 7-8-tiden med Katja så var la jävligt lyckat på så sätt haha. 😂 Slutar en kväll vid 2-tiden så går det simply inte att kalla den för lyckad till 100. 

Träffade för övrigt min pappa efter 6 år idag, och kan säga att den här dagen verkligen känts otroligt lång. Gått runt och halvbölat hela dagen och haft sån j*vla huvudvärk + förkylning. Kan la inte påstå att det slutade särskilt bra haha, nä, en idiot till pappa har man simply. Är iallafall jävligt stolt över mig själv, faktiskt. Sådana här dagar man märker hur mycket man klarar psykiskt och visst, inte mer än normalt att reagera med tårar vid första åsyn men konfronterade honom rejält och gick därifrån med stoltheten i behåll och med ett oväntat lugn. Trodde nog att jag skulle ha väldigt svårt att smälta det. - Har mina underbara vänner att tacka som jag spenderat hela dagen med. Especially min bästa vän som fått umgås med mig i flera timmar av tysthet hahah. 

Nä, nu sätter jag stopp. Måste försöka få bort den här j****vla huvudvärken av alla tårar hahah.. Får alltid sån extrem huvudvärk när jag skrikit/gråtit. 😁Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments