HeaderKänns lite som att detta håller på att förändras till en "list-blogg", men är nästan som ett måste med lite 2013-listor för att memorera detta året.. 😉 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Som sagt, mitt nya jobb som telefonintervjuare, besökt arbetsförmedlingen, en hel del ovettiga saker haha - and well, drog till Danmark som "boxare" och kom hem med två fulla väskor av alkohol.. De saker som slår mig först och främst!!

Hur har ditt 2013 varit?
- Det har varit heeeelt j*vla sinnessjukt. Har aldrig förbrukat sådana sjukliga mängder alkohol, aldrig festat lika mycket, aldrig umgåtts med lika många olika personligheter, aldrig haft lika nära och äkta vänner som jag lärt känna under 2013, aldrig fått lika lite sömn under vissa dygn, aldrig tagit lika korkade beslut som man ibland gjort och ja, "aldrig-listan" fortsätter bara.. Måste ändå säga att detta året har varit otroligt bra överlag. Visst, jag tog ett sabatsår vilket egentligen var väldigt olikt mig - men även nu i efterhand kan jag säga att det var det absolut klokaste valet. Gjorde ett val detta året som kommer hänga kvar mig hela livet, och nej, nu syftar jag inte på mitt sabatsår men man lär sig simply av sina misstag. Trots det så har jag skrattat mer än någonsin - både som nykter och packad, and well, på tal om packad så har jag spenderat hela helgerna som påverkad detta året i princip. Har varit med om så brutalt många olika saker, som man i efterhand kan skratta åt och dra historier om. Jag kan helt uppriktigt sagt sitta och böla och skratta för mig själv åt alla minnen och nya, nära relationer (syftar främst på Hannah och Elsa) som vi oss fått. Har fortfarande kvar min absolut bästa vän, Jelena, och förväntar mig en vänskap för livet med henne. Från att spendera helgerna på filmkvällar och umgås med ett visst sorts folk så förändrades allt totalt till ett nytt stadie, och det gjorde verkligen hela 2013 till något speciellt.

Blev du kär i år?
- Once. På nyår hahah, kliché men sant. 😉

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
- Nu tänker jag faktiskt inte på något specifikt datum.. Dock så kommer de första strandfesterna alltid stå mig varmt om hjärtat med alla långa nattbad/promenader och kissande i buskar hahah.. Något jag och Hannah faktiskt diskuterade nyss, var den bästa Söndagen i hela mitt 17 (snart 18)-åriga liv då vi festade hemma hos Issa, and believe me when saying this, men det var verkligen hårt festande haha och dagen därpå vaknade vi upp hos Elsa helt sega och drog oss mot skolan hahah.. Finns så otroligt komiska och stukade detaljer med denna kväll/morgon att jag kan sitta och skratta åt det i år haha, lite för öppet för bloggen dock.. Slutet av sommaren då vi började umgås med Hannah och Elsa var också oförglömlig med alla sena nätter och festande - minns b.la. en natt då vi först var på Filips lokalfest och sedan drog oss mot Vallås med några för att f*cka ur totalt och ligga vid busshållsplatsen klockan 10 på morgonen genomsmutsiga och "döflabbandes". Tiderna då jag, Jelena, Shan, Stefan och Jonis stod varandra som närmst förde också med sig väldigt fina minnen.

Vad är din största framgång 2013?
- Har varit otroligt skoltrött under detta år, och eftersom jag oftast förknippar framgångar med skolan så gör det, det lite svårt för mig att nämna något.. Har faktiskt inte kämpat på dessa vägar under 2013, så kan väl inte påstå att jag har gjort någon större framgång då en framgång enligt mig är något man kämpat för and well - har inte haft motivationen till att kämpa det senaste året.

Bästa köpet?
- As said, min vinterjacka, uggs och mjukiskläder!!

Vad spenderade du mest pengar på?
- Vodka, no doubt. 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Hmm.. Nog under the one and only real crisis' this year (som jag visserligen orsakat själv till stor del), då jag i slutändan hade mina absolut närmsta vänner kvar mot all förmodan. Speciellt Jelena, alltså, vet inte vad jag hade gjort om det stått annorlunda till idag. Jag älskar dig min ängel!! För övrigt så har jag sorgligt nog varit som gladast när man haft en riktigt lyckad festkväll haha.. Story of my life.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
- Trumpsta (!!!!!)

Vem har du umgåtts med mest?
- Jelena aaaall the way. Otherwise så har vi haft våra perioder med väldigt många olika personer - men de absolut närmsta har helt klart varit Hannah och Elsa. De är några jag vill spendera resten av mitt liv med, även om Jonis, Shan, Mili, Lawe, Stefan (....), Haidar en period osv också haft inverkan detta år.

Har du haft ett förhållande under 2013?
- Nej, jag är nog mer anti-förhållande än de flesta.

Vart reste du under 2013?
- Endast Danmark och Finland sorgligt nog haha.. 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
- Hmm, hoppas på att kunna återuppleva alla feta strandfester och till sin gräns kunna uppehålla våra sjuka festkvällar/perioder. Älskar att vi är "helt sjuka i huvudet" i mångas ögon, det är verkligen en sida av mig själv som jag älskar när jag festar. Jag vill inte bara vara en i mängden som festar, utan jag KAN festa for real.

Vad gjorde du på din födelsedag?
- Hade egen fest hemma hos Alle!! Bjöd de som stod mig som närmst då, och even though I don't remember it all så var det en riktigt minnesvärd kväll, det jag minns då givetvis, och var väl lyckat i sig att det spårade haha.. 😉

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
- Nja, är inte typen som ångrar saker och ting och sitter inte heller och tänker "what if" så har inget svar på denna fråga.

Vem saknade du?
- Genuint sätt så saknade jag Shan under en period. Annars kommer folk och går i perioder. 

De bästa nya människorna du träffade?
- No freaking doubt - Hannah och Elsa, our soulmates.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
- Nu f*cking sviker du inte dig själv, utan du tar tag i dig själv och går ut skolan med freaking GREAT RESULTS!!!! Sen.. Nja, känns som att jag är bra på att ta hand om vänskapliga relationer överlag, so that's kind of it.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Hej på er once again!! Kan verkligen inte hålla igång bloggandet märker jag haha, men bloggar simply lite då och då när jag väl kommer ihåg det.. ☺ - Anyways, lyckligtvis så kan vi börja direkt att berätta om min kära helg haha.. 

Fredagen spenderades i stort sätt på.. Nothing that I can remember? Festade inte for sure, tror mest bara att vi fixade och trixade inför Lördagen då vi drog på Alles lokalfest som fyllde år. Blev en riktigt lyckad kväll trots att det var ganska grupperat pga the big amount of Hylte-bor. Hade iallafall kul i slutet av kvällen med all albansk folkdans, och när i stort sätt alla förutom vårat crew, Haidar och Kalle + Alex hade stuckit. 

Resterande dagar har ägnats åt julafton med mamsen - fick en hel del parfymer, presentkort och massa småsaker överlag. Är dock inte den som gillar julafton överhuvudtaget!! Finner det bara som en väldigt "falsk" högtid, då man sitter samlade med en grupp människor so called "familj/släkt" (har väldigt mycket "låtsassläkt/familj") och ler mot varandra trots att man egentligen inte har ett piss gemensamt. Inte nog med det så stressar man sönder, och blir pank rent ut sagt. Missta inte mig nu - bjuder meeer än gärna mina vänner dvs de som verkligen betyder något för mig, men för mig är väldigt stora delar av alla familjemedlemmar och släktingar utan betydelse för mig. Hade mycket väl kunnat skippa egna julklappar, bara för att faktiskt slippa stressen också - är liksom inte heller den som begär mycket utav mina medmänniskor, I'm doing just fine by my own. 

Gårdagen, dvs den ökända festdagen - juldagen så var både jag, Jelena och Hannah väldigt bestämda med att inte dricka oavsett fest eller ej. Ja.. Väl på festen så flödade folket in, i stort sätt alla i Halmstad som man uppriktigt sagt VILL festa med och.. Well en langare på festen underlättade ju inte saken haha, så drack i slutändan och blev till en av de bästa kvällarna på länge i undantag från skammen av mina j*vla fyllesms. Det är nog den absolut VÄRSTA ovanan jag har hahaha, för hur oskyldiga mina intentions än är så tror nog folket annat hahaha.. Jaja, får väl vara glad över att det oftast är folk som känner mig en aningen bättre än att bara se den sidan av mig. Var riktigt kul att festa med Haidar och Crisse igen - long time no see, and the same goes for Carita. Världens mest härliga person är hon sincerely, några utav mina absolut sjukaste och bästa festminnen är f*n med Carita - all kärlek till denna brud!! ❤ Kom hem vid 5-tiden efter att ha blivit hemkörd utav någon svarttaxi for free haha, och nej, utan några som helst gentjänster. ✋

Likes

Comments1. Fullständigt namn- Eila Linnea Johansson
2. Ålder? - 17

Vart bor du?
 Halmstad
4. Bor tillsammans med? Mamma

5. Färg på ditt hus? Typ tegel (för lat för att ändra Hannah's svar haha)

6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet

7. När är du född? 8 Mars, 1996!!


8. Klass? - DP13

9. Vilket år tar du studenten? - 2015, pga sabatsår.
10. Något jobb? - På Concilia som telefonintervjuare.
11. När gick du upp i morse? – Mitt alarm väckte mig halv 1. 
12. När ska du sova? - Mellan 6-10 går bra hahaha, ser fram emot en sjuk natt. 😉
13. Duschat idag? Yes, någon timme sen.
14. Kramat någon idag?- Hannah.
15. Pussat någon idag? - Nope.
16. Vad har du ätit idag? - Nudlar och typ kex med sourcream-smak.. 
17. Dagens klädsel? – Vita mjukis med vit t-shirt so far.
18. Dagens smink? - Eyeliner, puder, lite foundation, ögonbrynspenna och lösögonfransar!!

19. Dagens sötnos? - The b-day kid hehe, Aleksandra.
20. Dagens roligaste? - Hannah HAHA

21. Har du många vänner? - Några få nära och många bekanta/kompisar. Dock glad över att jag har 4 pers som jag litar på till döds - inte alla som har det, verkligen inte. 😊
22. Hur många har du kysst?- Hahaha, jaa, man är ju lite påverkad ibland.. 
23. Vem kramade du senast? - Hannah. 
25. Hur många har varit otrogen mot dig? -
27. Har du pojk-/flickvän? - Ingen tid eller ork för det faktiskt!!

28. Vem pratade du med i telefon senast? - Langaren HAHAHA..
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Filip.
31. Film? - De utvalda.

32. Låt? - Trumpsta
33. Mat? - Nudlar
34. Dryck? - Äppeljuice 😍
35. Färg? - Vitt/svar/brunt/beige

37. Stad? - Stockholm

38. Land? - Hard one..
39. Ämne i skolan? - Svenska eller kemi.
40. Människa? - Mina babbar!!

senaste:

41. Personen du tänkte på? - Haha måste nog varit Jonis, Dennis och de..
43. Gången du spydde? – Några veckor sen efter en fylla 

44. Gången du grät? - Någon dag sen probably? 
45. Pizzan du åt? - En-två veckor sedan.

46. Gången du var i Göteborg? - Ett år sen drygt

47. Gången du var i Stockholm? - Ett-två år sedan 
48. Gången du var full? - Förra veckan haha
49. Gången du var hög? Never
50. Gången du var kåt? - Haha inget man tänker på

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - Beror på sammanhang, föredrar att bära vitt dock. 52. Hund eller katt? - Hund. 53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Festa givetvis!! 54. Tvspel eller datorspel? – Tv-spel 55. Singel eller upptagen? Singel! !
56. Hångla eller ha sex? - Beror på tillfälle hahah, Hannah.. 
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad haha. 59. Big Brother eller Paradise hotel? - Paradise Hotel alla dagar i veckan. 60. Blont eller svart hår? - Kan jag ej svara på, beror heelt på person men på mig själv så ingendera. 61. Har du blåa ögon eller bruna? - Melerade hah. 62. Choklad eller lakrits? – Choklad!! 63. Göteborg eller Stockholm? – Stockholm64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger. 
65. Coca cola eller fanta? - Coca Cola till allt förutom blanddricka hah!! 66. Pizza eller kebab? - Kebab!! 
67. Randigt eller prickigt? - Randigt. 68. Älska eller älskas? - Älskas. 69. Leva eller dö? - Leva givetvis, men föredrar att dö två gånger i veckan haha.. 😉
antal:

70. Personer du älskar? - De närmsta. 71. Personer du hatar? - Finns bara en person jag sannerligen hatar. 72. Gånger du varit full? - Definitivt 100+ 73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 6-7 pers hehe.. 74. Glassar du ätit på en dag? - Ingen koll alls, gillar inte glass nu i äldre år haha.. 75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Emmaboda. 76. Gånger du haft minnesluckor? - Hahaha, för många, tro mig.. Glömmer alltid bort diskussioner jag haft.. 77. Gånger du varit hög? -Aldrig. 78. Personer du saknar just nu? – Inga jag saknar direkt, men finns väl alltid folk man borde träffa lite oftare.. 79. Gånger ditt hjärta brustit? - Alltså förstår inte grejen med att uttrycka det som att "hjärtat brustit"? Aldrig pga kärlek om det är syftet med frågan, men varit otroligt ledsen i perioder. 
vem:

81. Ska du träffa imorgon? - Lite "familj" och antagligen vakna upp med mina babbar och lite randoms hopefully HAHA.. 
82. Sjöng du senast för? - Mig själv.
 83. Hade du senast en msn-konversation med?FB- babbarna
 84. Spelade du tvspel med senast? - Hos Emil. 85. Vill du ta med på resa nu? - Babbaaarna!! 86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Svarar som Hannah, Mr S!! 😉 87. Förtjänar att dö? - Same goes for that one. 88. Är söt? - Inte Hannah och Elsa iallafall.
 89. Vill du sova jämsides med i natt? - Hannah och några randoms hade inte suttit fel HAHAHAH.

vad:

90. Gör dig glad? - Alkohol och mina närmsta. 91. Gör dig ledsen? - Folk som förstör ens planer, dålig ekonomi (haha) och brist på alkohol. Ja, självklart mycket mer seriösa saker också haha men kan bilda en bibel.. 92. Vill du helst göra nu? - Komma till förfesten med mina otroligt sega babbar hahah..
 93. Önskar du att du slapp göra? - Vänta på Elsa. 94. Vill du ha nu? - Dricka for the win!! 
 95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Money money money, is so funny och välbehövliga saker överlag..
 96. Längtar du till? - Ikväll!!
 97. Tycker du om dina betyg? - Har ju inga för tillfället, men på sistone så har jag varit väldigt skoltrött så nej, not lately.
 98. Ångrar du i ditt liv? - Ingenting skulle jag nog vilja säga, except for one mistake..  99. Är det bästa som hänt dig? Bla att jag funnit de vänner jag har nu, ja, donno
 100. Hur mycket är klockan? -  18.40 time to partyyy


Likes

Comments

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Hahaha, en hel del.. Kommer dock inte på något lagligt eller som allvarligt talat är vettigt hahaha - mest en massa j*vla bull rent ut sagt på fester osv.. Kanske mitt jobb som telefonintervjuare lately.
Har du några nyårslöften?
- Jag är så sjukligt dålig på att hålla "löften till mig själv" så jag har inte lagt ner energin på det under förra årets nyår iallafall, and well, kanske var lite packad vid 12-slaget också så var väl inte det första som slog mig.. Det kommande året ska jag dock ge mig själv ett nyårslöfte. 
Bästa köpet?
- Hannah inspirerade mig att skriva vinterjackan, så ja, det får faktiskt bli den hehe!! Något annat som jag verkligen använt sönder är alla mina mjukiskläder - especiaaaally, mina otroligt utslitna uggs.. + Alla luvkoftor. Det jag använder som mest.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej, självklart finns det ju folk hit och dit som får genomföra aborter osv i Halmstad som man hör om - men kom igen, är trots allt Halmstad haha..
Vilka länder besökte du?
- Väldigt trist detta året för har bara besökt Danmark och Finland faktiskt. Ett sant svenne-svar ja!! ✌
Vad önskar du att du gjort mindre?
- Hahaha.. Jag ångrar väääldigt sällan saker och trots att jag kanske borde skriva "att jag druckit mindre" så är det verkligen inget jag ångrar genuint. Det kanske tar på hälsan EGENTLIGEN, men överlag så ser jag mest det positiva - alla underbara människor man mött och alla sjuka minnen som gett en ett skratt för livet. 
Bästa minnet från 2013?
- Jag är inte den person som memorerar saker och lätt kan dra upp minnen, såå vill nog säga de första och de sista veckorna utav sommarlovet. Under de första veckorna så var vi i stort sätt på Västras hela tiden och festade med halva Halmstad i princip och vi hade så sjuuukligt underbara sommarkvällar. Minns hur man gick hem sent på nätterna från stranden, kunde vakna upp lite här och var - ja, det är nostalgi för mig. Sen under de sista veckorna så började vi festa/umgås med Hannah och Elsa - vilket ledde till alltså.. Har nog aldrig varit med om så sjuka veckor - festade 3-4 ggr i veckan och jobbade under tiden. I stort sätt sov mig igenom jobbdagarna, var hos folk (ja, ni vet vilka jag talar om brudar) sena nätterna, drog till alla möjliga onödiga event bara för att festa, festade med hur mycket folk som helst och listan kan bara fortsätta.. Måste nog säga att Shan, Hannah och Elsa var de mest minnesvärda nya personerna för oss 2013!! Hannah och Elsa är verkligen personer jag tror det kommer hålla med ett bra freaking tag, kärlek till er brudar. ❤

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Som sagt att vi träffade Hannah och Elsa, och även Shan trots att vi ej umgås så ofta. Måste sorgligt nog säga att de gladaste stunderna varit de man stått med vodkan i handen innan en bra fest - jag lovar er, man ser simply aldrig ett så stort leende på mina läppar som då haha.. 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Gladare, förmodligen för att det var detta året våra liv (mitt och Jelenas haha) förändrades ganska brutalt till ett helt annat "stadie" nästan. Började umgås på ett helt annat sätt.
Favoritprogram på TV?
- Sex and the City, Criminal Minds och nää.. Jag är århundradets serienörd, så alla serier jag kollar på och följer tar jag helst upp i ett annat, längre inlägg..
Är det något du sakna från 2013?
- Vet faktiskt inte.. Sommaren var det mest specifika, men ja, återstår bara att se om 2014's sommar kan toppa den föregående.
Vad ser du mest fram emot med år 2014?
- Mer sjuka festminnen med mina favoriter och förhoppningsvis att jag upplever skolan som rolig igen. 

Likes

CommentsJag och världens absolut mest älskvärda hund, Viggo (also called Ziggo) ❤ 
- Ja, var bara tvungen att lägga upp ett inlägg om mina 2;a på listan över "favorithundar" efter Rocky som är Jelenas hund. Går inte att INTE älska denna hund med sina otroligt unika och klockrena tricks bara för att få som han vill.. Ååh, helt j*vla oemotståndlig - jag menar, kolla bara hur han ligger och gosar med mig och nafsar mig i armen? Tror f*n jag är kär.


Likes

Comments

Shit.. Inte uppdaterat in ages, så får väl dra en liten snabb genomgång över dessa.. 2 veckor something?

- Har börjat jobba på Concilia och hitintills så känns det hur bra som helst. Känner några där sen innan, sköter jobbet snyggt och även om det blir väldigt långtråkigt i längden - så kan man inte annat än att uppskatta att det är så pass suitable för mig och min lathet hehe. Vardagarna kan sammanfattas med att jag har umgåtts med Jelena, Hannah, Elsa och Jonis till största del men även lite annat folk hit och dit. Varit i stan, kollat runt nu inför storhelgerna, chillat på Vallås, varit hemma hos Hannah/Elsa/mig eller Jonis och bara tagit det lugnt så som idag då jag, Hannah och Elsa var här och åt upp halva mitt hem + kollade Disturbia. ☺ Bästa vän har ju också fyllt år för den delen, så körde på en middag för henne och lite filmmys hos Elsa. 

Nu kommer vi givetvis till min favoritdel - helgerna hah!! 😉 - Den första helgen började med förfest/fest hos Kevin och kan säga att det blev riktigt lyckat med tanke på att det bara var jävligt gött folk där. Bara folk man kände och festar med i stort sätt varje helg. Föredrar faktiskt det framför att festa med nytt folk!! Anyways så sov Kevin och Elsa hos mig in some strange way haha, and well.. Morgonen där på var jag på svindåligt humör så i stort sett hela Lördagen gick åt skogen dessvärre. Helgen där på, dvs denna helgen, firade vi Jelena i lokal - men blev inte alls som tänkt då festen stängdes ner redan vid halv 12.. Gick runt i Fyllinge med Alex huuur länge som helst, not a clue in the world vad jag höll på med haha - men var la lyckat så länge det varade!! Ja, i Lördags blev det inte så mycket mer än middag för BV och fest hos Anton som nykter. Helt OK faktiskt. 

Denna veckan har bara flugit iväg med allt strosande i stan efter julklappar trots bristen på snö, och hängande med Jelena, Hannah och Elsa främst. Ser ut att bli en heeelt cray helg då Aleksandra har lokalfest!! ☝ - Ser fram emot att börja förfesta vid 6 och dra hem vid 6, tolv timmar senare.. 😉 Älskar verkligen att vi är preeeecis dem vi är. Inte bara några i mängden, utan när vi festar då freaking FESTAR vi. Så det ska vara!! 

Likes

Comments

  Fyra frågor om förhållanden.

Är du singel? Singel it is!! 👍
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Alltså.. Det där uttrycket känns ju väldigt vagt.. Vad står det ens för? Att man blir kär vid första ögonkast enbart av åsynen, eller att det också innebär ÄKTA kärlek (och vad är ens defintionen utav det..?) - Så många frågor, men ja, jag tror att man kan bli smått passionerad/tilltalad vid första ögonkast meeen att det också kan förändras lika snabbt så fort personen öppnar käften. I vissa fall så leder det kanske till mer - men överlag är det väl rent slumpmässigt. Poet, jag vet. 😉
Hur många har du varit kär i? Seriöst, 2 st. 
Är du kär just nu? Verkligen inte. Lever livet så j*vla grovt just nu, just like I love it.

Nio frågor om dig själv.
Namn? Eila Linnea Johansson
När fyller du år? 8 Mars - internationella kvinnodagen. Ganska komiskt att jag förr i tiden alltid gick runt och "skröt" över att fylla år denna specifika dag - när jag nowadays ofta går runt och förnedrar kvinnor hahahah.. Har allt annat än kvinnligt beteende/personlighet, things change.
Några piercingar? Nej, bara hål i öronen. 
Vad har du på dig just nu? Klassiska mjukisbyxorna med "Johansson" på röven och Jack Daniel's- linnet.

Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag är en väldigt moralisk och realistisk person som vet hur man argumenterar för MIN sak, dock väldigt svårt för att stå för saker jag ej håller med om så förlorar lite som hela den förmågan när jag måste argumentera för andras åsikter. Sen skulle jag nog vilja säga att jag är både lättsam OCH lättlärd + inte är en sån typisk "tjej". Skulle också vilja tillägga att jag är rätt bra på att ta hand om de jag väl bryr mig om dvs vännerna!!
Vad ogillar du hos dig själv? Att jag kan ha en otrolig förmåga till att ogilla/störa mig på folk som har "korkade" åsikter enligt mig, eller är överdrivet olika mig (inte utåt kanske pga att jag vet att jag inte har rätten till det egentligen). Min oförmåga att ta saker i saker kan också ge komplikationer ibland + mitt otroliga ogillande gentemot släktingar. Är så hemskt dålig på att ta hand om mina familje-relationer så det existerar inte. Slutligen kan jag säga att jag är onödigt lättstressad..

Vad är du bra på? Att snacka mig ur situationer är jag expert på + att uttrycka mig i text på alla möjliga sätt.
Vem älskar du mest på denna jorden? Jelena först och främst, men även mina närmsta dvs Hannah, Elsa och Jonis. ❤ - Skulle allvarligt talat ha tagit en kula för var och en av dem!! Vet btw att det normala borde vara att skriva "familjen" men är inte direkt normal in that case hahah.. 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Sover helst ensam överlag pga bekvämligheten haha, men älskar att umgås under vaken tid!! Dock finns det INGET som slår att vakna upp efter en fest-kväll med en grupp goingar, både killar och tjejer - nära som icke nära hahah.. Så himla härligt att diskutera gårdagen och skratta åt hur man hamnade där!! 

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Jelena, truly.
Vem är den roligaste av dina vänner? Haha, kommer låta som att jag säger detta bara pga att de står mig som närmst - men jag värderar humor riktigt  högt upp så det finns även en anledning till att de är mina närmsta.. Dvs Jelena, Hannah, Elsa och Jonis!!
Vem är snyggast av dina vänner? Mina närmsta är det väldigt svårt att finna som SNYGGAST pga att man umgås dagligen och blir som "immun" mot deras utseenden haha (även om de ser bra ut) men annars.. Nja, svår fråga, men typ T (hahaha), Emil, Karre kanske, sen en massa andra jag inte borde tycka är snygga som knappt kan kallas vänner hahahaha.. Bara somliga som förstår.. 

5 frågor om idag.

Vad har du gjort idag? Vaknade svintidigt, drog till stan med Jelena, drog förbi Sture och umgicks med Alle + träffade lite folk, hem för att sova och ut en sväng med Hannah. Pretty much it.
Vad ska du göra nu? Sova.
Har du gjort något dåligt idag? Haha, orkar verkligen inte tänka över alla småhandlingar. Typ min dagliga skadeglädje över att somliga åker in i skiten hahahha.. 😉
Vad har du ätit idag? Äggmackor, ännu mer äggmackor och en MC-meny haha.. 
Vad händer idag? Sömnen kallar. 

Annat.
Hur mår du just nu? Helt OK, lite nervös över morgondagens tandläkarbesök hahah.. Känns som att jag måste förklara att jag enbart inte borstar tänderna när jag festar, för låter värre att jag missköter tänderna som nykter haha.. Smart tänkt där ja!! 😉
Är du hungrig nu? Nej, bara sugen as always!! Sann tjockis.
Vad är klockan nu just nu? 01.48
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Megashare (Harry Potter), ask och Facebook. 

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? The Notorious B.I.G. – Juicy

Vilket är ditt favoritband/artist? Väääldigt många.. Gillar b.la. The Empire of the Sun, Biggie, 50 cent osv..
Vad gillar du för musik? Väldigt delad musiksmak. Dock ogillar jag rock av alla slag, metal, och country. 

Likes

Comments


- Här har ni en lagom packad Eila på bild haha.. Syns alltid på mina överdrivna miner och "borrande" ögon, ser lite halvt borta ut också för den delen haha. Well well, ska nog dra mig mot sängs nu. Upp hyfsat tidigt imorgon för att dra på "utbildnings-kurs" på Concilia!! Känns som att detta kan bli till det första uppskattade jobbet för min del. 😄 Alltid jobbat med trädgårdsarbeten osv, och allt som är fysiskt/praktiskt är VERKLIGEN inte min grej. Ja, för er som inte vet gör man telefonundersökningar på Concilia, så är mer uppskattat med ett stillastående jobb för min del hehe.. 😉 Aja, avrundar med några stensofta låtar nedan, godnatt!!
The Notorious B.I.G. – Nasty Boy
The Notorious B.I.G. – Juicy
The Notorious B.I.G. – Spit Your Game - featuring Twista and Bone Thugs N Harmony Explicit Album Version
2Pac – Lil' Homies

Likes

Comments

På tal om dagens PH.. Vad tycker ni om den nya deltagaren Dorotha? 😉 Ja, för att milt uttrycka mig så kan jag säga att HITINTILLS så står hon för allt jag ogillar. Hon är ju en dryg j*vla prydd torrboll (!!) 😡 Brudarna skämtar med henne, vad gör hon..? Hon sitter helt torr och tyst med världens "hello guys, I'm better than you"-blick. Inte f*n har hon utstrålning heller (okej, inte för att mitt leende eller skratt får världen på bättre humör haha) men hennes leende får ju mig sincerely spoken att undra hur folket kan se henne som "snygg" där inne?? Hoppas det kommer in någon slafsig hunk snart eller någon brud med lika fint skratt som mig hehe.. 😉 Simply one in a million som gillar mitt skratt I can tell you hahaha..

Likes

Comments

Dag 11 - dina mest använda teknikprylar
- Högst upp på listan ligger givetvis mobilen (när den nu funkar haha.. 😉) and well.. Även nu när jag inte kan ringa/smsa med den så lyssnar jag på musik i stort sätt varenda lediga sekund ute. Soo, my phone.

Dag 12 - någon du varit ett fan av
- Kan faktiskt inte komma på någon som jag varit ett sjuuukt fan av.. Kanske får bli Avril Lavigne eller Gwen Stefani, even though det inte var någon överdriven fondness. Överlag har jag aldrig någonsin varit så pass obsessed av något/någon att jag faktiskt gått runt och fanatiskt sökt upp fakta om de/den, så som vissa JB och 1D-fan gör. 😷 Tackar mig själv för detta, för känns lite som att dessa överdrivna fans tillägnar sitt liv åt artisterna?! Vem orkar..? Dock så gillade jag verkligen Avril Lavigne och Gwen Stefani under en period. Var kanske 10-12 år, precis innan min "punk-period" haha.. 😉


Dag 1 - En bild på dig själv + 5 fakta.

Dag 2- Din önskelista just nu
Dag 3- Bild på dig och dina bästa och närmsta vänner
Dag 4- Hur ditt rum ser ut
Dag 5- Snyggaste kändisen
Dag 6- Gamla bilder på dig
Dag 7- Vad var de senaste du köpte?
Dag 8- Mina favoritskor

Dag 9- Bild på ditt husdjur
Dag 10- Beskriv drömkillen
Dag 11- Dina mest använda teknikprylar
Dag 12- Någon du varit ett fan av
Dag 13- En gammal bild på dig själv
Dag 14- En bild på dig osminkad
Dag 15- Dina favoritväskor
Dag 16- Bloggar du alltid läser
Dag 17- Dagens outfit
Dag 18- Din favorit frukost
Dag 19- vad har du alltid i din väska?
Dag 20- Berätta om ett minne från en resa!
Dag 21- Favorit motton/ citat
Dag 22- En bild från en resa du har varit på
Dag 23- En bild som gör dig glad
Dag 24- Dina mellannamn och vad du tycker om dem
Dag 25- om jag vann en miljon skulle jag......
Dag 26- Berätta om ett sommarminne
Dag 27- Produkter och saker du inte skulle kunna vara utan
Dag 28- Dina 5 favoritlåtar just nu!
Dag 29- Något du längtar efter just nu

Dag 30- Dina favorit dagar på året

Likes

Comments