Header

Tja bröder!! Sitter i min egna lilla gäststuga uppe vid Huuki/Kolivara vid finlandsgränsen haha.. Väntar på att vi ska dra oss mot marknaden som tydligen är väldigt stor här uppe, bara att vänta och se hah!! Har det faktiskt bra här uppe men saknar verkligen mina vänner och livet nere i Halmstad. No time for rest, så en timme efter att jag kommit hem till Halmstad den 18;e juli så förväntar jag mig själv vara på G ut mot fest hehe.. That's how we do it. Börjar ju jobba väldigt snart efter att jag kommit hem såååå får la försöka sova dagen innan - tänker definitivt inte sitta inne och höka bara för att få tillräckligt med sömn till jobbet!! Sommarlov är det bara en gång om året. Sova kan man göra när man dör..

Well well, orkar inte sitta och skriva om varje event men ni får höra allt när jag är hemma och har tillgång till dator igen. Puss på er!!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll.. Godmorgon, eller godnatt eller något.. Fått mig drygt en timmes sömn - om ens det skulle jag vilja säga och Jelena drog nyss hem. All kärlek i världen till min fina BV som har fått muntra upp mig, funnits där för mig hela natten i mina humörsvängningar haha. Vet allvarligt talat inte vart denna dagen har tagit vägen, men strange as f*ck har den varit. Ledsen, rädd, besviken, lack och ångerfull inför en massa olika småsaker, men det känns som att det är bättre nu haha!! Antar bara att jag är rädd för att saker och ting kommer ha förändrats när jag är tillbaka.. Nä, det här med känslor överlag är inte min grej - känner sådant starkt hat towards it, kämpar typ mot deras existens. Så fort jag upplever en känsla så förnekar jag den, och nästintill ogillar mig själv för det. Försöker hålla mig så sjukligt kall "jag må vara en brud men det betyder inte att jag är en vanlig hoe för det - se mig som en bro" säger jag alltid, och ja - det lyckas jag väl ganska bra med. Jag är rå som f*n. Skulle jag sitta med en grupp killar så är det snarare från mig man hör "men sätt henne" istället för själva killen i fråga. Jag passar bättre ihop med killar, brudar skulle mest förundrats över min råa humor, åsikter och drickande (haha, det sista förstörde allvaret lite sådär). Visst, jag ska inte deny that feelings exist, 'cuz they do, but I fight them. Trots allt så är även jag en vanlig tjej bakom ytan. 

Anyways så har jag packat, städat lite smått and that's kind of it. Rökte vattenpipa en stund men min käraste bästa vän och befann oss mest inomhus pga vädret som sög. Jesus alltså, vattenpipa är verkligen inte min grej hah (!!) Höll på att ramla ihop på vägen tillbaka hem till mig och det är inte första gången heller. Borde sluta, men vägrar hahah. Med min inställning och livsstil så lär jag nog dö några år i förtid.. Skojar inte ens. sad

Likes

Comments

Godmorgon. Vaknade ovanligt tidigt idag och håller nu på att tvätta och förbereda inför Norrland imorgon.. Har världens ångest över att åka ifrån alla nära och kära (inkluderar vodkan) haha. cool Vet att jag kommer ha kul, väl där, men just nu känner jag bara för att stanna i kära Halmstad!! Well well.. 

Får se vart kvällen för mig, ska ju lätt träffa Jelena, Stefan och Jonis - that's for sure, sen vet man ju aldrig. Trots allt en Måndag, så antar inte att det finns så mycket att göra.

Likes

Comments